מבזקים
זמני כניסת ויציאת חג הפסח לכבוד פסח: מתכונים מושלמים להגשה בשולחן החג או בחול המועד – חלק ב' אחדות באשדוד: נערך טקס מכירת החמץ המסורתי במעמד ראש העיר ד"ר יחיאל לסרי לקראת חג הפסח: מרחב לכיש השלים את ההיערכות המבצעית חיפושים נרחבים אחר נעדר מנתיבות; נצפה לאחרונה בבאר שבע ניצל את המלחמה כדי לבזוז בתים הרוסים בדימונה: כתב אישום נגד ה"פועל" המתחזה בזמן האזעקה: ילד בן 6 מראשון לציון נדרס בדרכו למרחב המוגן אשדוד תחת אש: הערכת מצב מיוחדת בראשות ד"ר יחיאל לסרי והשרה סילמן הסתה חמורה נגד שוטרים ברשת: תושב אשדוד נעצר באילת ונשלח לאשפוז כפוי חוסן על המגרש: ליגות "מאמאנט" חוזרות לפעילות בצל המצב הביטחוני מטח כבד לעבר המרכז: שברי יירוט נפלו בראש העין, נזק נגרם לבית פרטי "הייתי רוצה לבער את הריכוזיות הממשלתית יתר על המידה": ליאת שוחט בראיון חג רחובות בזמן מלחמה: 23 אלף שיחות ותמיכה לאלפי תלמידים רמת גן: מחסן סמים בבניין מגורים נסגר בצו ל-30 יום בזמן מלחמה: ליטא לומדת מיוספטל איך מתפקד “אי רפואי בודד” דרום לבנון: חטיבה 8 חיסלה עשרות מחבלים והשמידה תשתיות רהט: 4 בתי עסק נסגרו מחשש שיפגעו בסכסוך הפלילי פסח בכותל במתכונת חריגה: הציבור לא יורשה להגיע ברכת הכהנים בירושלים תתקיים ללא קהל ובשידור חי נס ציונה: פסח עירוני עם ברד בשכונות ומתחם ענק מתחת לקרקע
שרון מנור רחמים מלול

סנ"צ שרון מנור במפגש עם תושבי קריית משה: "יש לנו הרבה תכניות לגבי השכונה"

שרון מנור רחמים מלול

מפגש ראשון בניסיון למגר את הפשיעה בעיר, התקיימה בלשכת ראש העיר שם אירחו רחמים מלול ומפקד תחנת המשטרה, סנ"צ שרון מנור את נציגי שכונת קרית משה לדיון בנושא.

המפגש נערך במטרה למצוא פתרונות לחיזוק הביטחון האישי בשכונה. בפגישה נכחו מנהל אגף השיטור, הפיקוח והשילוט ליאור שוקרי, מנהל חוויות קריית משה, גולן ביטון ונציג התושבים, יועץ ראש העיר לשעבר סלומון מלקו שהעלה את מצבה הקשה של השכונה.

מלקו טען בפני מלול כי אין כיום ועד בשכונה וראיה לכך היא שכאשר ישנו כנס שכונתי כמעט ואין תושבים שמגיעים להשתתף בו. "מה שכואב הוא", אמר מלקו למלול וסנ"צ מנור, "שתדמיתה השלילית של השכונה נשאר כבר עשרים שנה. אני מציע לראש העיר שיזום ועד שכונה. כל מי שרוצה שיתמודד, ברגע שאין לך כתובת אין לך למי לפנות והכל מתחיל מכאן שאין ועד אליו ניתן להפנות בקשות".

ניידות השיטור העירוני

נציגי ועד השכונה שנכחו הביעו אכזבה מפעילות המשטרה בשכונה וטענו כי אינם חשים ביטחון להסתובב בה באופן חופשי. מפקד התחנה, סנ"צ שרון מנור השיב התייחס להישגים שבוצעו לאחרונה וציין כי רק בשבת האחרונה בוצעו למעלה ממאה שפיכות אלכוהול בתוך השכנה ובנוסף סיפר כי שוטרי התחנה מסתובבים כל העת בתוך השכונה על מנת למגר את תופעות הפשיעה ולהקנות ביטחון. בנוסף אמר סנ"צ מנור כי "יש לנו הרבה תכניות לגבי השכונה, אך כרגע איני יכול לפרט אותן".

בשבוע שעבר: פרקליט המדינה, שי ניצן, סייר בשכונת קריית משה

הרצון להגביר את הביטחון האישי של התושבים על ידי מתן תגובה מהירה לאירועים, מניעה וטיפול בתופעות בריוניות, אלימות וונדליזם, בעבירות אלכוהול וכיוב' מורגש היטב בשכונת קריית משה. גם פרקליט המדינה, שי ניצן, הגיע לעיר בליווי הנהלת פרקליטות המדינה ואף סייר בשכונה בליווים של ראש העיר, רחמים מלול ומנכ"ל העירייה, דורון מילברג.

פרקליט המדינה בסיור עם ראש העיר בקריית משה

קבוצת הבכירים ובהם פרקליטי המחוזות ומנהלי המחלקות בפרקליטות, נפגשה במשך יום שלם עם בני העדה האתיופית בשכונה, במטרה להכיר מקרוב את קהילת יוצאי אתיופיה בארץ. במהלך הסיור ברך ראש העיר את אנשי הפרקליטות על שבחרו להכיר מקרוב ובצורה בלתי אמצעית את בני העדה האתיופית וסיפר להם על התכניות של עיריית רחובות לקידום הקהילה והשכונה.

דילוג לתוכן