מבזקים
נס באור יהודה: רסיסי טיל בליסטי נפלו בשטח העיר; נזק קל נגרם לרכוש – צפו בתמונות חילופי פיקוד בגזרת גבעת שמואל: מפקד נפת גנים הנכנס נפגש עם ראש העיר יוסי ברודני פרסום ראשון: "ישראל ביתנו" מצטרפת לקואליציה של מיכאל וידל, ראש עיריית רמלה זוגיות, משפחה וחוסן / בתיה בר שביט: חגים ומצבי משבר הם הזדמנות להתחלה חדשה ולבניית זוגיות אחרת התראה מטאורולוגית בישראל בשורה לשכירים: אושר מתווה החל"ת במימון המדינה לימי המלחמה היום ה-24 למבצע "שאגת הארי": מזכרת בתיה בשגרה של חירום – "היישוב בידיים בטוחות" מתנה עם שורשים: המיזם של הגן הבוטני שמחזיר את התקווה והטבע הביתה כבוד לסגל ההסברה: קצין היקל"ר של אשדוד, אלברט אקרמן, הועלה לדרגת סרן בעיצומה של הערכת המצב בצל גל נטישת הכלבים מאז פרוץ המלחמה: יריד אימוץ מיוחד בתל אביב אחרי הפגיעות בדרום: מכבי מפעילה מענה רפואי למפונים בים המלח נזקי המלחמה נערמים: מעל 14 אלף תביעות כבר הוגשו למס רכוש החלטה באילת: קייטנות ניצנים בוטלו, ההורים יזוכו אשדוד לתושבים: אין הגנה של 100 אחוז, ההנחיות הוחמרו ידידים בגן יבנה: מהדרכים אל תוך הממ"ד – השליחות שמעניקה ביטחון בבית הקו הכחול ממשיך להתקדם: רחובות פותחת מפגש תושבים מקוון בית שמש ממשיכה להתחזק: מיגוניות חדשות נפרסו במוקדים מרכזיים קו אדום בירושלים: 7 נאשמים בתקיפת נהגי אוטובוס “כל העורף חזית”: המסר של נתניהו מזירת הפגיעה בערד זירות במרכז אחרי המטח: פגיעות בבתים, שריפה וחילוץ לכודה

ספורט בכל גיל: כדורגל הליכה לגילאי 60+ הגיע לאופקים

כדורגל הליכה, ספורט קבוצתי המותאם לגיל השלישי, נועד לשמור על בריאות המשתתפים ולהעניק חוויית משחק בטוחה ומהנה. חוקי המשחק הייחודיים כוללים איסור על ריצה, תקלות ומגע גופני, תוך עידוד רוח ספורטיבית המבוססת על שמירה הדדית. 

ביום חמישי האחרון נרשמה היסטוריה בספורט המקומי באופקים, עם פתיחת קבוצת כדורגל הליכה לבני 60 ומעלה באצטדיון העירוני

עיריית אופקים באמצעות מחלקת הספורט בחברת "אופקטיבי," ארגון הג'וינט ו-Muni100 החלו בפרויקט משותף של הביטוח הלאומי וארגון מדינת הכדורגל המוביל את ענף כדורגל ההליכה בישראל אשר נרתמו יחדיו לקידום פרויקט כדורגל הליכה כחלק מתפיסת ערים ידידותיות גיל של ארגון הבריאות העולמי.

כדורגל הליכה, ספורט קבוצתי המותאם לגיל השלישי, נועד לשמור על בריאות המשתתפים ולהעניק חוויית משחק בטוחה ומהנה. חוקי המשחק הייחודיים כוללים איסור על ריצה, תקלות ומגע גופני, תוך עידוד רוח ספורטיבית המבוססת על שמירה הדדית.

במהלך האירוע, נבחרת ישראל בכדורגל הליכה, המורכבת משחקני עבר משנות ה-70 וה-80, הגיעה במיוחד ממרכז הארץ לאימון ומשחק ראווה עם השחקנים המקומיים. עבור רבים משחקני הנבחרת, זו הייתה הפעם הראשונה באזור עוטף עזה מאז השבעה באוקטובר וטרם האימון הם ערכו סיורים היסטוריים באתרי הקרבות באופקים.

בין השחקנים המקומיים שהשתתפו באימון הפתיחה היו אגדות כדורגל מקומיות כמו יצחק וסעדיה גוזלן, יוסי כהן ועג'י דגן. האירוע כלל משחק הדגמה שהבהיר את חוקי המשחק הייחודיים, ולאחריו נרשמה התרגשות רבה בקרב השחקנים. הקבוצה תתאמן מדי יום חמישי במגרש האתלטיקה תחת הדרכתו של שגיא גנון ממועדון הכדורגל העירוני, במטרה להשתלב בהמשך בליגה הארצית של כדורגל הליכה.

אילנה איטח, מנהלת מחלקת הספורט העירונית, אמרה: "כדורגל הליכה הוא הזדמנות נהדרת עבור הוותיקים להמשיך ליהנות ממשחק הכדורגל בצורה בטוחה ומהנה. אנו מזמינים את כל תושבי אופקים להיות חלק מקהילת הספורט המתפתחת בעירנו!"

מורן גרא, מנכ"ל מדינת הכדורגל הוסיף: "אנחנו מאוד נרגשים לפתוח קבוצת כדורגל הליכה באופקים. בשנים האחרונות ראינו את ההשפעה האדירה של המשחק על משתתפיו, ואנו בטוחים שהפרויקט יתרום לחיזוק החוסן החברתי בעוטף עזה."

תושבי אופקים בגילאי 60 ומעלה מוזמנים להצטרף.

◼️ הצטרפו לחדשות אופקים בווטסאפ לחצו כאן

צילום: דוברת עיריית אופקים

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אופקים

לחצו כאן
דילוג לתוכן