עבריין מוכר, תושב שכונת קרית משה השחית עשרות רכבים בשכונה. המשטרה שחררה אותו רק בפעם השניה שביצע את הוונדליזם.
העבריין, בן 40, ביצע אמש וונדליזם והשחית עשרות רכבים חונים, שבר את מראות הרכבים וחתך צמיגים באמצעות סכין. שוטרי תחנת רחובות שהוזעקו עצרו אותו אך באישון לילה, לאחר חקירה, הוא שוחרר בתנאים.
לפני זמן קצר הוא יצא מביתו והמשיך במסע ההשחתה, גם הפעם הוא השחית רכבים בשכונה. השוטרים עצרו אותו וכעת הוא שוהה בתחנת המשטרה. בהמשך יישלח לכלא ניצן ובמוצאי שבת יובא להארכת מעצרו.
תושבי השכונה אמרו: "לא יכול להיות שנחייה פה בפחדים בגלל שהמשטרה מרחמת על אדם מסוכן ומשחררת אותו. אנחנו דורשים ממפקדי תחנת רחובות למצות איתו את הדין ולהחזיר את השקט לשכונה".
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.









