לאחר מאמצים רבים של כוחות הביטחון בסיוע גורמים משטרתיים אותר הנעדר בנימין לוי כשהוא בריא ושלם – בשעה זו הוא נחקר בתחנת משטרת רחובות.

כפי שפורסם הערב (שני) ב"רחובות היום", כוחות משטרה גדולים בליווי מסוק סרקו אחר בני לוי, תושב רחובות ובעבר תושב קרית עקרון שהתגורר לאחרונה בשכונת שרונה.
מקורביו סיפרו בתחנת המשטרה כי הוא נראה לאחרונה אתמול בערב בסביבות השעה 21:00 אולם מאז נעלמו עקבותיו. החיפושים אחריו מתמקדים בחלק המזרחי של העיר, בשטחים הפתוחים מול בית העלמין גורדסקי ובמקביל מחלקת המשטרה פלאיירים עם פרטיו בתחנות מוניות ומוקדים של ריכוזי קהל.
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.










