מבזקים
אשקלון אבלה על נפילת סמ"ר רון יונתן רויטמן ז"ל: יובא למנוחות ביום ראשון חשש לקריסת סוללה במטמנת אפעה: תשטיפים דלפו מחוץ לאתר, המשרד להגנת הסביבה התערב תנועה ערה של כוחות וכלי טיס במרכז: צה"ל מודיע על תרגיל צבאי ביומיים הקרובים הגיעה לישראל לשלושה שבועות ונשארה שלושה חודשים: הסיפור שהגיע עד לחוף באשדוד עוד לילה של שיבושי תנועה ברחובות: דרך יבנה תיחסם לסירוגין בשני הכיוונים מה עשו ראשי הערים של אופקים ונתיבות בפגישה הפוליטית שהסתיימה בפרישה מהבחירות? זמני כניסת השבת וצאת השבת, 23-24.10.26 | פרשת לך־לך גבר כבן 50 אותר ללא רוח חיים בעיר תל אביב שני רוכבי סוסים נפצעו בהתנגשות סמוך לפארק אריאל שרון שריפה בבית מגורים בקריית גת: לוחמי האש השיגו שליטה, אין נפגעים הותרו לפרסום שמותיהם של שני חללי צה"ל אשר הודעה נמסרה למשפחותיהם באילת עונת הרחצה נמשכת גם בחורף: שעות ההצלה בחופים משתנות פיגוע ירי בכביש 35 – 5 נפגעים, בהם שניים במצב אנוש צריכים לחדש דרכון? מ – 1 בנובמבר תוכלו לשלם פחות, גם אם התור רק באפריל כפר סבא על הכוונת: המדינה מאיימת לחייב את הוועדה המקומית בכפל עלות סקר עבירות הבנייה התלונות על קופות החולים: מי מובילה במספר הקבילות, ואיפה נמצאו הכי הרבה מוצדקות? מה-1 בנובמבר נשלם יותר על ביצים: אלה המחירים החדשים בסופר מידע אישי של 138 מבוטחים נחשף לסוכן לא מורשה: מנורה מבטחים נקנסה ב – 256 אלף שקל אשקלון ואשדוד: שמונה נעצרו בחשד לשהייה בלתי חוקית, שניים ניסו להימלט מהשוטרים כפר סבא: קווי המתח הגבוה הוסרו מרחוב הרצל והועברו אל מתחת לקרקע

עדן הודיה כהן: "תקיפה נדירה באופק; חמינאי בדרך לסיים את חייו"

עדן הודיה כהן חושפת את תמונת המצב המדינית-ביטחונית: התקיפה המשותפת עם ארה"ב, גורלו של מנהיג איראן והמסר המרגיע לאזרחי ישראל. "ה' איתנו, אין טעם לפחד".

בעוד הזירה הבינלאומית סוערת סביב ביטול שיחות הגרעין, המתקשרת הנודעת עדן הודיה כהן, לה קהל מעריצים עצום הודות לתחזיות מדוייקות, מפרסמת תחזית נחרצת המשרטטת את המהלכים הדרמטיים שצפויים במזרח התיכון בשלושת החודשים הקרובים.

לדבריה, היעד של הנשיא טראמפ ברור: "טראמפ לא ישנה את התוכניות לפרק את המשטר האיראני, מבחינתו זה סיום תקופה". כהן חוזה שיתוף פעולה הדוק בין ירושלים לוושינגטון: "יש תוכנית אסטרטגית שמתאימה לתקיפה משותפת של ישראל וארה״ב, לצד פעולות חשאיות מבריקות". לדבריה, המטרה היא להרתיע את הנהגת המשטר בעוצמה ולהבהיר שגרעין איראני אינו אופציה.

התחזית מתמקדת גם בצמרת ההנהגה בטהרן. "חמינאי בדרך לסיים את חייו", טוענת כהן, ומוסיפה כי אנו צפויים לראות "חיסול מנהיגים בעלי שמות גדולים עד סוף 2026 – סוף עידן הפורענות". בנוסף, היא מעריכה כי "מנהיג בכיר ימות במטוס או מסוק".

בזירה המקומית, כהן מעריכה כי לבנון נשארת במוקד: "לבנון על הכוונת, נהיה בכמה חזיתות – זה יהיה סיפור קצרצר מאוד".

למרות התיאורים הביטחוניים המורכבים, כהן מקפידה לסיים במסר מרגיע לציבור הישראלי. לטענתה, לא מדובר במלחמת עולם, אלא בהסלמה שתסתיים בחיזוק המדינה: "ישראל תחת השגחה פרטית, ה' איתנו ואין טעם לזרוע פחד. בסופו של דבר כולם יתקפלו ויהיו הסכמי סחר יוצאי דופן".


◼️ חדשות מהארץ ומהעולם בווטסאפ לחצו כאן

◼️ חדשות מלחמה בישראל וענייני ביטחון בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: פרטי

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של כל הארץ

לחצו כאן
דילוג לתוכן