תושבים המתגוררים ברחובות "ישעיהו" ו"יצחק יעקובי" שבשכונת שעריים הבחינו במהלך השבת כי עובדי קבלן התשתיות של עיריית רחובות ביצעו עבודה ברחובות אלו – והזעיקו את צוות המוקד העירוני. שוטרים שהגיעו למקומות לעיל והבחינו בהם עובדים הורו להם על הפסקת העבודה באופן מיידי ורשמו להם קנס בסך 1,000 שקלים.
המדובר ברחובות שנסגרו עקב החלפת תשתיות במסגרת שדרוג תנאי שירות העירייה לתושבי השכונה הותיקה. שכנים ששמעו את רעש המנועים נבהלו כאשר מנוחתם הופרה והיו המומים לאחר שגילו כי מקור הרעש נובע מעבודות אלו.
אחד השכנים סיפר ל"רחובות היום" כי "היינו מופתעים מהאירוע שכן הוא גרם לפגיעה ברגשות הציבור ושבירת הסטטוס קוו. אני מתגורר בשכונה למעלה מחמישים שנה ולא זכור לי אירוע כה חמור אשר פגע בצביונה של השכונה שהינו דתי מסורתי. אנחנו מודים למשטרת ישראל שגילתה נכונות וסייעה לנו להחזיר את השקט לשכונה תוך זמן קצר".

קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








