מבזקים
לילה של אזעקות ופגיעות: תל אביב, גבעתיים, רמת גן וראש העין תחת מטח טהרן תחת תקיפה: צה"ל פגע באתרי הגנה מרכזיים של המשטר מודיעין עילית: כתב אישום נגד שני צעירים בחשד שפעלו עבור איראן יער המלאכים ליד קריית גת: רכב התהפך, צעיר נהרג ושניים נפצעו קשה הר צורים: משפחה ממרכז הארץ חולצה לאחר שאיבדה דרכה ללא מים דובר צה"ל: "לא נעצור עד שנסיר את האיום; מחויבים לפירוק חיזבאללה מנשקו" חיפושים נרחבים אחר נעדר בסיכון שנראה לאחרונה באזור ירושלים כוננות חג: צה"ל מתגבר כוחות בכל הגזרות; שטחי אש רבים נסגרו למטיילים משרד הבריאות: המלצות לציבור בעקבות זיהום אוויר גבוה נתניהו בהערכת מצב: "השמדנו 70% מיכולת ייצור הפלדה של איראן" אשדוד: העירייה והציבור ממשיכים בהיערכות ביטחונית במהלך החג אשדוד: אמא ובן נפגעו בתאונת טרקטורון חשמלי ראשון לציון: רוכב אופנוע כבן 50 נפצע קשה בתאונה עם רכב פרטי אשדוד: הערכת מצב יומית בראשות ראש העיר על רקע מבצע "שאגת הארי" אשדוד, רחובות וראשון לציון: שלוש זירות מוות טראגיות עם צאת חג הפסח ירושלים: תינוקות ננעלו ברכב במהלך קניות לחג – וחולצו במהירות לעיני האב אור יהודה: טבעת נתקעה באצבע של נערה באמצע הלילה – מתנדבים חילצו ללא פגע סיגריה ליד בלון חמצן באשקלון הסתיימה בכוויות: בת 70 פונתה במצב בינוני טרגדיה בחוף הילטון בתל אביב: בן 70 נמשה מהים ללא רוח חיים פריצה לעמותה במרכז ירושלים: ציוד טקטי נגנב – חשוד כבן 28 נעצר

עובד ניקיון ביצע מעשה מגונה בקטינה בסופרמרקט בירושלים

עובד ניקיון זר נעצר על ידי שוטרי מחוז ירושלים בחשד שביצע מעשה מגונה בקטינה במקום עבודתו לשעבר כמנקה בסופרמרקט בדרום ירושלים. הבוקר הוא הובא בפני בית משפט שהאריך את מעצרו

בשבועות האחרונים התקבלה תלונה מקוונת במחוז ירושלים על מקרה שארע מספר ימים קודם לכך ובמהלכו, על פי החשד, ביצע עבד ניקיון זר שהועסק עד לקרות המקרה ברשת מזון בדרום העיר ירושלים, מעשה מגונה כלפי נערה קטינה בעת שערכה קניות במקום.

מיד עם קבלת התלונה במשטרה, החלו חוקרי תחנת מוריה בפעולות חקירה ופעילות לאיתור החשוד (45, עובד זר מסרי-לנקה) הנמצא במדינת ישראל בכפוף לאשרת שהייה.

על פי ממצאי החקירה הראשונית במשטרה, הקורבן ערכה קניות בבית העסק, שבמהלכן ניסה החשוד לשוחח עמה אולם סירבה לכך. בשלב מסויים, בעודה משוחחת בטלפון הנייד, התקרב החשוד אל הקטינה מאחור עם כלי הניקיון בידו, ובעת שחלף על פניה, הושיט ידו ונגע בישבנה במכוון. מיד לאחר המעשה, המשיך בהליכתו כאילו לא ארע דבר, ואילו הקורבן נותרה המומה במקום נוכח המעשה המגונה.

לאחר המקרה, עדכנה הקורבן ואמה את מנהל העסק אודות המקרה, וככל הנראה בעקבות כך הופסקה עבודתו של אותו עובד זר, שחשוד כאמור במעשה.

בפעילות לאיתורו של החשוד, הצליחו שוטרי תחנת מוריה במרחב ציון אמש להתחקות אחר החשוד כשהוא כבר עובד בבית עסק אחר בעיר ירושלים, והוא נעצר לחקירה שבסיומה נכלא. הבוקר הובא החשוד בפני בימ״ש השלום בירושלים שנעתר לבקשת המשטרה והאריך את מעצרו לטובת מיצוי הפעולות הנדרשות בעניינו.

במקביל לחקירה הפלילית, במשטרה החל בעניינו הליך ביטול אשרת השהייה על ידי רשות ההגירה והאוכלוסין.

מפקד תחנת מוריה נצ״מ שלומי בכר ציין: ״מדובר בעבירת מין ראויה לכל גנאי ומעשה מגונה שבוצע בלי בושה במרחב הציבורי כלפי קטינה. אותו חשוד שחשב שלא יראו את המעשה והוא יחמוק מלתת את הדין- טעה, וחוקרי המשטרה ביצעו את כל הפעולות הנדרשות עד למעצרו והבאתו לדין. ידע כל עבריין מין שהמשטרה תעשה כל מה שנדרש בכדי לעצור אותו. כל עבריין שחושב שלא רואים את המעשה שביצע- כדאי שיחשוב שוב וידע כי קיימת סבירות גבוהה שהמעשים שביצע במרחב הציבורי מתועדים בבירור, כמו במקרה זה, והוא גם צפוי לשלם את המחיר על מעשיו. נדגיש גם את החשיבות שבדיווח מיידי למשטרה על מעשים אלו בכדי שנוכל לבוא חשבון עם אותם עבריינים ולמנוע פגיעה בקורבנות נוספים. לצד יתר המשימות והאתגרים של שוטרי מחוז ירושלים בימים אלו, אנחנו נמשיך לפעול בכל הכלים והאמצעים שברשותנו, בכדי לאפשר סביבה בטוחה ומוגנת לכל אדם מפני מעשים מגונים ופסולים מעין אלו״.

◼️ לקבוצת חדשות ירושלים והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

צילום: דוברות המשטרה

דילוג לתוכן