מבזקים
דאגה במודיעין: עמי יוגב נעדר ביוון – משפחתו מבקשת סיוע בחיפושים דיווח על פורץ בבניין באשקלון הסתיים במעצר: טבעת זהב וכלי פריצה נתפסו על החשוד לזכר ששת הבוגרים שנפלו: הרב הראשי ורבנים בכירים יגיעו לליל הושענא רבה ברחובות השוטרים תפסו אותו בתוך הרכב: בן 55 מבת ים נאשם בשתי פריצות באותו יום רק 51% מרוצים מתפקוד העירייה: אשדוד משיבה ללמ״ס ומעלה שאלות על המדגם הגיע לבקר את אביו וגילה את הטרגדיה: בן 74 אותר ללא רוח חיים בביתו בבאר שבע התלמידים בחופשה: אשדוד מתגברת את סיורי הביטחון ברובע ב׳ הולכת רגל כבת 13 נפגעה בתאונה בקריית גת רוכב אופנוע כבן 20 נפצע בתאונה באשדוד מדליה בסוף, אבל גם חסימות בדרך: כל מה שצריך לדעת על אירוע הרכיבה במודיעין שריפה פרצה בשכונת שערי פינה בירושלים טברנה יוונית באמצע אשקלון: פסטיבל היין יוצא לדרך עם שמות גדולים לקראת סוכות: אלו השינויים הזמניים בתחבורה הציבורית באשדוד מספארי לילה ועד מסיבת שקיעה: כך ייראה סוכות בבת-ים שני תושבי יפו נעצרו בחשד למעורבות ברצח: קוקאין ויותר מ-1,000 כדורי אקסטזי נתפסו יותר מ-500 דירות בדרך: בני עי"ש מתרחבת והבנייה מתקדמת החול הופך לאמנות: תחרות הפיסול חוזרת לחוף פלמחים בסוכות הולכים לפסטיבל ברחובות? שימו לב: חלק מהחניונים ייסגרו ורכבים ייגררו שלוש שנים אחרי 7 באוקטובר: גבעתיים תציין את היום באירועי זיכרון ושיח אחרי שנים של תקיעות: אילת בדרך למהפכת פינוי-בינוי עם 474 דירות חדשות

עובש נמצא במזון שניתן לילדי הגנים ובתי הספר בקרית מלאכי

עיריית קרית מלאכי: "תלונה הועברה למשרד החינוך והבוקר המזון נשלח לבדיקת מעבדה. נקבעה פגישה דחופה עם ספקי ההזנה. נמשיך לעקוב אחר התוצאות וטריות ההזנה בגני הילדים"

עובש במזון שמועבר לילדי הגנים ובתי הספר בקרית מלאכי, לכאורה, כך לפי תיעוד שהועבר למערכת חדשות 08.

"בימים האחרונים הובאו לפניי תמונות של מנות מזון שהוגשו לילדים בגנים ובבתי ספר בעיר. כפי שניכר מהתמונות, איכות המנות ירודה עד מאוד, ובחלק מהמקרים הופיע בהן עובש של ממש. מציאות זאת מסכנת את בריאות התלמידים, ואין לעבור עליה לסדר היום", כתבה במכתב דחוף יו"ר האופוזיציה אליאור עמר לראש העיר ללו זוהר.

"על כן, אבקשך להורות לאלתר על עצירת ההתקשרות עם חברת ההזנה, עד בחינה מחודשת ומהירה של איכות המזון המועבר ממנה אל מוסדות החינוך. אבקש להזכיר, כי אין זו הפעם הראשונה בחודשים האחרונים בה אנו נחשפים לסיטואציות מעין אלו, עובדה אשר מצדיקה בחינה כוללת של ההתקשרות עם חברת ההזנה גם בעתיד.

"במקביל ולאור הישנות המקרים, אבקשך להורות על כינוס בהקדם של ועדת החינוך העירונית לדיון בסוגיה".

מעיריית קרית מלאכי נמסר בתגובה: "עיריית קריית מלאכי רואה בהזנה לבתי הספר והגנים כנושא אקוטי ולכן בשנה האחרונה הגברנו את הפיקוח על מפעילי המזון, חלקם הוחלפו במהלך השנה. כמו כן נעשו מספר ביקורי פתע במפעלים המספקים הזנה למוסדות החינוך ואנו במעקב צמוד.

ביום ראשון השבוע במספר גנים המקבלים מזון מהדרין משני ספקים ספציפיים, נמצא מזון שלטענת ההורים וצוות הגן לא היה ניתן להגשה. מחלקת הגנים העבירה תלונה לחברת מלגם האחראית על כלל שירותי ההזנה, והספק הוציא מנות חדשות לילדים במיידי.

בכל מקרה כל הילדים קיבלו מנות חדשות או תחליפים של כריכים בתוספת פרי. תלונה הועברה למשרד החינוך והבוקר המזון נשלח לבדיקת מעבדה. נקבעה פגישה דחופה עם ספקי ההזנה. נמשיך לעקוב אחר התוצאות וטריות ההזנה בגני הילדים.

◼️ לקבוצת החדשות בקריית מלאכי והמועצה האזורית באר טוביה לחצו כאן 

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: פרטי

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה

לחצו כאן
דילוג לתוכן