קריאות מחאה נשמעו היום לעבר יו״ר מפלגת ישר, גדי איזנקוט, במהלך הוועידה הכלכלית חברתית של ארגון אג׳יק ושותפים, שהתקיימה ברהט.
במהלך האירוע נשמעו מהקהל טענות כלפי איזנקוט סביב עמדתו ביחס לחברה הבדואית ולשיתוף פעולה פוליטי עם המפלגות הערביות.
״איך הוא רוצה להביא תיקון לבדואים בלי שותפות עם הערבים? ככה הוא לא יכול להביא תיקון, שלא יספר לנו סיפורים״, נשמע בתיעוד מהאירוע.
בהמשך נשמעה ביקורת גם על אופן ניהול השיח עם איזנקוט במסגרת הוועידה: ״אתם עושים לו קמפיין שיווקי לבחירות שלו במקום שתראיינו אותו על המציאות שלנו״, נטען מהקהל.
הקריאות נשמעו במהלך ועידה שעסקה בסוגיות כלכליות וחברתיות ובמצבה של החברה הבדואית בנגב.
האירוע התקיים ברהט בשיתוף ארגון אג׳יק, הפועל בחברה הערבית בדואית בנגב.
העימות שהתפתח במהלך הוועידה העלה אל מרכז השיח את שאלת הייצוג הפוליטי של החברה הבדואית ואת סוגיית שיתוף הפעולה עם המפלגות הערביות בדרך לקידום פתרונות עבור תושבי הנגב.
◼️ חדשות רהט והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








