עיריית יבנה הציבה השבוע מיגונית חדשה בכניסה לבית העלמין במטרה לשפר את רמת המיגון ולהעניק ביטחון למבקרים במקום בשעת חירום. המהלך בוצע בהתאם לבקשתו של ראש העיר, רועי גבאי ובתיאום וסיוע פיקוד העורף, כחלק מהיערכות כוללת למתן מענה מהיר ובטוח גם במרחבים ציבוריים פתוחים.
בעירייה ציינו כי מדובר בצעד חשוב שנועד להבטיח רציפות תפקודית, גם באתרים רגישים, מתוך המשך מחויבות לביטחון התושבים בכל מקום ומצב.
הצבת המיגונית בבית העלמין מצטרפת למיגוניות נוספות שהוצבו ברחבי בעיר ולאחרונה גם ברחוב האלון. ראש העיר הודה לפיקוד העורף ולאגף הבטחון והחירום על שיתוף הפעולה ההדוק ועל המאמץ להבטיח את בטחון התושבים.
◼️ הצטרפו לחדשות יבנה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כפר סבא
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.










