מבזקים
מפוקח באיזוק אלקטרוני מירושלים נעצר בחשד למגע עם סוכן זר פרשת מין תמורת ייצוג: סוכנת סמויה הפילה עו״ד – 10 מתלוננות נחשפו חוף צאנז בנתניה: צעיר טבע, אחיו נעדר – יחידת הצוללים של זק״א הוזעקה שריפה באופקים: לוחמי האש מנעו התפשטות בבניין מגורים קרית עקרון: תאונה עצמית עם רכב שהתהפך הובילה לפציעת שני צעירים תמיכה חריגה מראש העין: רז שגיא מחבק את מפעל החוות יותר מ – 1,300 קני שיגור הושמדו: צה"ל מציג את הפגיעה בארטילריה של חיזבאללה דימונה לא חזרה ללימודים: בני ביטון מסביר למה עצר את השגרה ירושלים מתכוננת לדרבי: זה מה שמחכה לאוהדים בטדי ביום ראשון תל אביב: חשוד נעצר אחרי שגנב בתחבולה טלפון מנהג מונית טיגון שניצלים בירושלים הסתיים בכוויות קשות לגבר בן 76 רחובות משדרגת את מערכת המים – אבל בראשון צפויים שיבושים בכל העיר אושר להביא ילד מזרעו של יותם חיים ז״ל: “בוחרים באור” אשדוד: אם ותינוקת נפגעו בינוני בשריפה – לכודים חולצו מהבניין חשד לעבירות מין בגן ילדים בתל אביב; מנהלת הגן ובעלה נעצרו זמני כניסת ויציאת השבת 10-11.4.26; פרשת שמיני המתנה דרוכה: פיקוד העורף צפוי לעדכן את הנחיות ההתגוננות במרכז הארץ בשעות הבוקר זוכרים בסלון: מזכרת בתיה מציינת את יום הזיכרון לשואה ולגבורה במפגש מרגש שגרה תחת אש ברחובות: מדרג ההתגוננות נותר ללא שינוי ומאפשר פעילות מלאה ניסים גוזלן בהודעת הרגעה: "הכל בסדר בבאר יעקב, נקיים הערכת מצב לגבי הלימודים"
shutterstock_104967464

עלייה במספר הזכאים לבגרות בנס ציונה – נתוני משרד החינוך מתפרסמים

shutterstock_104967464

משרד החינוך פרסם את תוצאות בחינות הבגרות לשנת הלימודים תש"פ, על פי התוצאות עלה אחוז הזכאים לבגרות בנס ציונה בהשוואה לשנה קודמת ומסתכם על פי הפרסום ב 93.5% זכאים (ללא תלמידי החינוך המיוחד).

עליה נוספת ומשמעותית בזכאים לבגרות מצטיינת של 4.8% (מ 17.4% בשנת תשע"ט ל 22.2% בשנת תש"פ). בנוסף חלה עליה בזכאים לבגרות באנגלית 5 יח' ובזכאים לבגרות במתמטיקה 4 יח'. על פי הפרסום, בנס ציונה אחוזי נשירה נמוכים מאוד העומדים על 0.3%, זאת בהמשך למדיניות עקבית אשר דואגת לשימור תלמידי העיר במערכת החינוך העירונית וכוללת גם למידה דיפרנציאלית הרואה את הצרכים של כל תלמיד ותלמידה ומתאימה תוכניות למידה אישיות לסיוע בקידום התלמידים והצלחתם לאורך כל תקופת הלימודים ובדגש על הכנה לבגרויות.

הנתונים משקפים את הישגי הלמידים אשר הושגו גם במהלך תחילתה של מגיפת הקורונה. ההישגים, למרות הגבלות הממשלה, מדיניות בידודים, סגרים והמעבר ללמידה מרחוק והם מעידים על שמירה איתנה וקידום הישגי התלמידים על אף אתגרי התקופה.

בכל שנה מפרסם משרד החינוך תמונה חינוכית כוללת של הישגי מערכת החינוך על כלל היבטיה, המפולחים על פי הישובים בישראל. בין יתר הפרמטרים: ערכים ואקלים חינוכי, התמדה ונשירה, הצוות החינוכי ולמידה והישגים

ראש העיר שמואל בוקסר: גם בצל מגיפת הקורונה אנחנו מקדמים את התלמידים מתוך הבנה כי תעודת בגרות מהווה כרטיס כניסה לחיים הבוגרים. הגברנו תמיכה ומעטפת חינוכית עבור ילדי העיר ואנחנו רואים את התוצאות. אני גאה במערכת החינוך ובצוותים שלא שוכחים אף תלמיד- הנתון המשמעותי ביותר עבורי הוא אחוזי הנשירה הנמוכים. אני גאה גם בתלמידי העיר על ההישגים המרשימים. נמשיך לפעול גם השנה כדי לשפר את המענים שניתנים לכלל תלמידי העיר.

ריבה קליין מנהלת אגף החינוך: ההישגים הם תוצר של השקעה רבה בתלמידים. אנחנו לא מוותרים על אף תלמיד ומנסים בכל דרך אפשרית לקדם כל תלמידה ותלמיד ולאפשר להם להצליח. אני גאה בתלמידים על הנחישות וההתמדה ובצוותים החינוכיים על העבודה המקצועית והלא מתפשרת. נמשיך גם השנה לקדם ולהשביח את מערכת החינוך בעיר

דילוג לתוכן