מבזקים
לוד: הולך רגל בן 26 נפגע מרכב נתיבות: בן 4 נפגע מרכב נתניהו במסר לעם הלבנוני: "חיזבאללה חלש מאי פעם, ישראל חזקה מאי פעם" חשש לחייה של בת 15 מקריית מלאכי חשד חמור בתל אביב: בן 25 נעצר בחשד לעבירות מין ופגיעה בפרטיות דרמה: אזרחית ישראלית חולצה מהשוק בקלקיליה – הועברה לכוחות הביטחון בשלום גבעתיים משיקה מלגות של 10,000 שקל לסטודנטים דירות החל מ-3.36 מיליון שקל: פרויקט ענק בירושלים נחשף גאווה ענקית לקריית אונו: בית הספר אביגדור ורשה הוכתר לאלוף ישראל בשחמט סערה בירושלים: הפלג הירושלמי תוקף את המשטרה לאחר העברת 17 תלמידי ישיבות לכלא הצבאי 10 נפגעים בתאונה בין אוטובוס ורכב בבאר שבע לקראת מצעד הגאווה בתל אביב: עשרות אמבולנסים, ניידות טיפול נמרץ ייפרסו בשטח סגירת חשבון אכזרית: כתב אישום חמור נגד 4 קטינים שתקפו נער והשאירו אותו לדמם ברחוב הישגים מרשימים למתעמלות מאור יהודה באליפות ישראל בהתעמלות מכשירים אשקלון: שלושה עובדים זכו באות “הטובים בשירות” – אחד מהם חילץ אנשים מבניין בוער באר שבע מרחיבה את פינות ההאכלה לחתולי הרחוב רשת הביטחון של ישראל: למרות החום הקיצוני, הערבה המשיכה לספק ירקות שאף אזור אחר לא הצליח לגדל מודיעין מכבים רעות: ערב “שבילי תקווה וצמיחה” חתם תערוכה והשיק אנתולוגיה חדשה פתח תקווה: גבר כבן 50 נפצע בינוני בתאונת התהפכות; מספר פצועים קל בתאונה נוספת בעיר ללא היכרות מוקדמת: תושב אילת תקף קשיש בתחנת אוטובוס ואיים עליו באמצעות לבנה

עצוב: אביה של אביבית בר זוהר, נפטר אמש

לילה קשה עבר על משפחת בר זוהר מרחובות, כאשר אבי המשפחה, ר' משה – איש שהיה מוכר ואהוב מאוד בקרב מכריו – נפטר ממחלה.

לאורך כל היום המתינו בני המשפחה, בהן כוכבת הריאליטי הגדולה והאהובה בישראל, אביבית בר זוהר ליד מיטתו ונשמו איתו את נשימתו האחרונה. אביבית הייתה מוקפת בחבריה הקרובים לאורך השעות האחרונות –  לא משו ממיטתו של הרב משה, בן ה-73.

אביבית עצמה העלתה סורי ושיתפה את עוקביה. "אבא משה הצדיק נפטר. "אתם עוברים איתי הכל, תמיד, בטוב וברע" אמרה אביבית, "ועכשיו זה רע, אבא שלי נפטר, אבא משה נפטר. מחר אני נכנסת לשבעה. זהו, סליחה".

בראיון שהעניקה ל'7 לילות' של ידיעות אחרונות סיפרה כי תחילה הייתה המשפחה אמידה והתגוררה בוילה מפנקת במזכרת בתיה. "אבא עבד כקבלן בניין מאוד גדול בזמנו" סיפרה "הוא בנה את האולם אירועים הראשון ברחובות, אולם שלו. באמצע הבנייה הוא נפל מפיגום ונפצע, היה בכיסא גלגלים. ככה הסיפור התחיל. בגלל הפציעה הוא פחות עבד, נכנס לחובות והתחילה פשיטת רגל והוצאה לפועל. הייתה לנו וילה במזכרת בתיה עם דונם שטח, והוא היה צריך למשכן אותה כי היו לו חובות מאוד גבוהים. אז יום אחד באו הוצאה לפועל, ותוך כמה ימים הוציאו אותנו ולקחו את הבית. שכרנו דירה קטנה. שתי מיטות קומותיים בחדר לארבע האחיות ועוד חדר של ההורים. אבא היה פצוע וטיפלנו בו, והוא היה מקבל כסף מביטוח לאומי. המצב נהיה קשה אבל זה לא רק הכסף, זו תחושה – כשבן אדם נמצא למעלה, ופתאום מורידים אותו למטה, זה הרבה יותר קשה מאשר בן אדם שהיה למטה כל החיים".

בסרט תיעודי ששודר לפני כשנה אמר משה שנחשף לראשונה לבתו: "עם כל מה שאמרו עלייך, תמיד הייתי אחרייך. אפילו מבחינת הדת זה לא הפריע לי, למרות שאני רוצה שתהיי צנועה ותלבשי יפה". עוד אמר האב על בתו הפופולרית: "אביבית זה האור שלי ואביבית היא נכס לעם ישראל".

עצוב מאוד. יהי זיכרו ברוך.

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן