מבזקים
לוד: סכסוך בין קטינים ברחוב הסתיים בפציעה; בן 12 נעצר בשורה למילואימניקים: הגנה מוגברת מפיטורים ותוספות זכויות גם לבני הזוג אחרי הערכת מצב: כביש 90 נפתח מחדש לתנועה באזור ים המלח דקות של חרדה בנתיבות: פעוט בן שנה וחצי ננעל ברכב ראש העין הופכת לירוקה: המהלך שיכול לשנות לכל תושב את חשבון החשמל – כבר יצא לדרך הישג מרגש באורלנדו: נבחרת ישראל כבשה את הפודיום העולמי ילדי הפלא של סביון שוב עושים היסטוריה: הישגים בינלאומיים שמכניסים את ישראל למפת השחמט גבעתיים נערכת לל״ג בעומר: שני מוקדי מדורות בלבד – והנחיות מחמירות לתושבים גבעתיים מרימה הילוך: שבוע הספורט לוותיקים עם יוגה בטבע, תיפוף – ואפילו כדורשת חדש "הלב הפועם של הצלת החיים": ראש עיריית בית שמש בביקור במרכז איחוד הצלה בעיר 34 אלף כבר מימשו את ההטבה: אשקלון מסתערת על הטבת המס החדשה יבנה מהדקת את הטיפול בנוער: "שילוב כוחות עם המשטרה" סכסוך שכנים בנתניה מסתבך: פצוע שהוגדר קל הידרדר למצב קשה נתניהו בשיחה עם משפחות הנרצחים: "זעזוע עמוק – חייבים להכות בפורעים ביד קשה" "ניצל ברגע האחרון": יו"ר המועצה הדתית ברמת גן נפגש עם החובשים שהצילו את חייו בפיגוע הדקירה הטיפול הרפואי הסתבך: מטופל ב"זמר" חטף אמבולנס – דהר בכביש 4 ונעצר אחרי מצוד משטרתי דרמטי אבן דרך ברובע הכניסה בירושלים: טופס 4 הוענק לקריית הממשלה המחוזית החדשה 800 מיליון ש״ח למצפה רמון: 3,000 דירות בדרך שדרוג לנוסעים בבית שמש: 10 סככות חדשות הותקנו בתחנות האוטובוס ברחבי העיר נמל אשדוד ומשרד התחבורה מחזקים שיתוף פעולה: "תשתית קריטית לשגרה ולחירום"

עשרה חודשים אחרי שנפצע באורח אנוש בחאן יונס: הראל סעידוב נשא את עידן לאישה

במעמד החופה -בקומפלקס האירועים ׳גאמוס׳ בפארק ישראל מעלה אדומים – אמר בין השאר הראל סעידוב: ״ברגע הכי קדוש שלי, אני זוכר את חברינו שבזכותם אנו כאן, החברים שאם לא הם, אנחנו לא כאן. לא אשכח אתכם״ >>

קול ששון וקול שמחה, קול חתן וקול כלה: עשרה חודשים אחרי שנפצע באורח אנוש בחאן יונס, נישא הלוחם הראל סעידוב לבחירת ליבו, עידן – ומאחורי הזוג הזה סיפור מרגש, סיפור של אהבה וניצחון.

בחמישי האחרון נרשם בקומפלקס האירועים ׳גאמוס׳ בפארק ישראל מעלה אדומים, אחד האירועים המרגשים ביותר של התקופה האחרונה ובו נישאה עידן רפאלי להראל סעידוב, לוחם בגדוד ביסל"ח שנפצע באורח אנוש כשבניין קרס על חיילינו באירוע המטען בצפון חאן-יונס בחודש מרץ האחרון, שבו נפלו שלושה לוחמים ונפצעו 15.

‎כשהראל סעידוב שכב תחת הריסות הבניין בחאן-יונס, שותת דם ומכוסה שברי בטון ואבק, המסוק עמוס הפצועים כבר עמד להמריא כשחברו לצוות, אליה הלל, הבחין בנשימותיו וצעק: "הוא חי!״ וחילץ אותו משם. הראל הגיע לחדר הניתוח חסר סיכוי לחלוטין. לפי דברי המנתח, מה שהציל אותו בעצם היו השברים הרבים בגולגולת שלו שאפשרו למוח הפצוע והפגוע שהתנפח לא להישאר לכוד. מבית החולים סורוקה הועבר הראל לשיבא בתל השומר לטיפול ושיקום. חייו ניצלו, וגופו התאושש אט־אט.

כאמור, בחמישי האחרון, יותר מעשרה חודשים אחרי האירוע הקשה, התקבצו כ-800 אורחים בקומפלקס האירועים 'גאמוס' בפארק ישראל מעלה אדומים כדי לחגוג בחתונתם של עידן והראל, באירוע מרגש במיוחד שלא השאיר עין אחת יבשה. בקבלת הפנים ובחופה נופפו רבים מהאורחים בדגלי ישראל וגבעתי. כשהזוג מתחת לחופה, האורחים הבחינו במשפט שרקום על הבד: "לזכר אליה הלל הי"ד, כ"ב אייר תשפ"ד".
בתאריך 29 במאי 2024, שלושה חודשים אחרי שהציל את חייו של הראל ונפצע בעצמו, נרצח אליה הלל בפיגוע דריסה בשומרון. הוא עמד להציע נישואים לבת זוגו הדס, אפילו רכש במיטב כספו טבעת אירוסין בהזמנה מיוחדת, אך לא הספיק. יומיים אחרי נפילתו של אליה, אחת מחברותיה של בת זוגו קיבלה הצעת נישואים. "כאב לה שהדס לא זכתה להגיע לרגע הזה", מספרת אמו, חנה. "היא פנתה אליי ואמרה: 'אני רוצה להתחתן תחת חופה לזכרו של אליה'. גייסנו כסף ועיצבנו יחד את החופה. הייתי בחתונה וזה היה מאוד מרגש, ואז אותה חברה הציעה שכל זוג שיהיה מעוניין בכך, יוכל להתחתן תחת החופה לזכר אליה", זה היה כמעט מובן מאליו שביום חתונתו של הראל סעידוב ועידן רפאלי, תהיה תחת החופה לזכרו של אליה.

במעמד החופה אמר בין השאר אמר הראל סעידוב: ״ברגע הכי קדוש שלי, אני זוכר את חברינו שבזכותם אנו כאן, החברים שאם לא הם, אנחנו לא כאן. לא אשכח אתכם״.

מזל טוב!!

◼️ הצטרפו לחדשות מהארץ ומהעולם בווטסאפ לחצו כאן

■ הצטרפו לחדשות מלחמה בישראל חרבות ברזל בווטסאפ לחצו כאן

צילום: אדי פרו צילום אירועים

דילוג לתוכן