בעיריית באר שבע שמים סוף לרכיבה הפרועה על המדרכות ולהשלכת פסולת בניין במקומות אסורים.
עשרות קנסות נרשמו ברחבי העיר בגין עבירות תנועה מסכנות חיים על כלים דו-גלגליים חשמליים ועל השלכת פסולת בניין באופן פיראטי.
במסגרת מבצעי אכיפה נגד רוכבי אופניים חשמליים וגלגינוע (קורקינט חשמלי) במטרה לשמור הן על הרוכבים עצמם והן על ציבור הולכי הרגל נרשמו 24 קנסות: 18 קנסות נרשמו בגין רכיבה על המדרכה, 6 קנסות נרשמו בגין רכיבה ללא קסדה. על השלכת פסולת בניין נרשמו 14 קנסות.
מדובר בפעילות משותפת של השיטור העירוני יחד עם תחנת משטרת באר שבע. במבצעים פעלו כוחות משולבים של השיטור העירוני, מג"ב, משטרת התנועה, סיירת הביטחון, סיירת ירוקה ויחידות הפיקוח בעיריית באר שבע.
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








