מבזקים
פעילות לילית באשדוד: שני חשודים נעצרו עם כלי פריצה בקטנוע מתווה הפיצויים לגיל הרך נחשף בכנסת – חשש לנטישת מטפלות שינויים בתחבורה הציבורית: אלו קווי סופרבוס שיפעלו בגוש דן ובירושלים בצל האיומים על אילת: מפקד פיקוד העורף הגיע לזירות הנפילה בעיר לפני זמן קצר: אזעקות ברחבי הארץ; הטיל יורט בהצלחה התקיפות בטהרן מתרחבות: צה״ל פגע במערכי הליבה של המשטר כביש 505 בשומרון: שני בני אדם נהרגו, נהג נוסף חולץ פצוע תפילת רמדאן בירושלים הופסקה הלילה: המשטרה פיזרה מאות בשער הפרחים בעקבות מזג האוויר הקיצוני: אלה הכבישים שצפויים להיחסם בדרום הלילה בפתח תקווה: נזק לכלי רכב ורכוש מפגיעת טיל במרכז העיר חום, אבק ואז סופות רעמים: כך ייראה מזג האוויר היום בישראל דרישה באשקלון: החזר כספי להורים על ימי השבתת הלימודים פגיעה בתחנת הרכבת תל אביב סבידור; איך זה ישפיע על תנועת הרכבות? רחובות: ראש העיר הנחה לעצור את גביית התשלומים בצהרונים, במעונות ובקייטנות העירוניות שימו לב למהפך שבדרך: שרב, סופות חול וחשש כבד לשיטפונות בדרום – כל האזהרות שריפת האנגר בעקבות נפילת פריטי אמל״ח במשמר השבעה; סריקות גם בראשון לציון נפילה בחולון: רכבים בוערים מתחת לבניין מגורים; עלטה במספר רחובות – הכוחות פועלים בזירה – צפו בתיעוד המצמרר שני הרוגים וארבעה נפגעים במספר זירות בבני ברק, ברמת גן ובתל אביב רמת גן: כוחות הביטחון וההצלה השלימו את עיקר הטיפול בזירות חיסול בחולון; המשטרה: הרקע פלילי

פסטיבל "מיוזיק טריפ" MUSIC TRIP בכפר הנוקדים חוויה מוזיקלית חד-פעמית בלב המדבר

הפסטיבל ייפתח ביום חמישי אחר הצהריים, ימשיך אל תוך הלילה ועד לשישי בצהריים, כשהוא מחולק ל-5 מערכות מוזיקליות, שייקחו את הקהל למסע חושי ומוזיקלי נדיר: בחמישי, התחלה רגועה, בין השעות 16:00-19:00 – חיבור ללב עם מופעים אינטימיים, הגברת הקצב בין השעות 20:00-23:30– יציאה למסע עמוק ומסתורי בלילה, צוללים עמוק אל תוך הלילה מחצות ועד 04:00 לפנות בוקר, מתחילים את הבוקר עם מסיבת קתרזיס בין השעות 05:30 ל-10:00 וחותמים את הפסטיבל עם שחרור פינאלה אקוסטי בין 12:00-16:00 בסיום מרגש עם צלילים חמים ונוגעים.

ארקדי דוכין | רונה קינן | גלעד כהנא | עלמה גוב | אלון עדר | ערן צור | קרני פוסטל אבישי כהן והביג ווישס| מופעים אקוסטיים ייחודיים|סטים אלקטרוניים סוחפים ועוד….

המדבר מתעורר לחיים עם פסטיבל "מיוזיק טריפ" המגיע לכפר הנוקדים ב-4-5 באפריל ויוצר מסע יוצא דופן של 24 שעות, שיחבר את המשתתפים למוזיקה, לטבע ולחוויה בלתי נשכחת. הפסטיבל מציע חוויה מוזיקלית יוצאת דופן הכוללת 5 מערכות, 2 במות ו-24 שעות של קסם.

הפסטיבל ייפתח ביום חמישי אחר הצהריים, ימשיך אל תוך הלילה ועד לשישי בצהריים, כשהוא מחולק ל-5 מערכות מוזיקליות, שייקחו את הקהל למסע חושי ומוזיקלי נדיר: בחמישי, התחלה רגועה, בין השעות 16:00-19:00 – חיבור ללב עם מופעים אינטימיים, הגברת הקצב בין השעות 20:00-23:30– יציאה למסע עמוק ומסתורי בלילה, צוללים עמוק אל תוך הלילה מחצות ועד 04:00 לפנות בוקר, מתחילים את הבוקר עם מסיבת קתרזיס בין השעות 05:30 ל-10:00 וחותמים את הפסטיבל עם שחרור פינאלה אקוסטי בין 12:00-16:00 בסיום מרגש עם צלילים חמים ונוגעים.

הליין-אפ המרגש של הפסטיבל מפגיש אסופה נדירה של אמנים ומוזיקאים מהמובילים בארץ עם האמנים המובילים בארץ במופעים חד פעמיים ויחודיים לפסטיבל כגון: ארקדי דוכין – במופע פסנתר אינטימי, רונה קינן – במופע טריו מרגש, גלעד כהנא – במופע "חתירה אל ההווה", עלמה גוב – במופע להקה, אלון עדר – עם טריו עוצמתי, ערן צור מארח את קרני פוסטל – מפגש נדיר של צלילים וקולות, ביג וישס – מופע להקה מסעיר, גון בן ארי, אורקה, רותם בר אור – במופעים אקוסטיים ייחודיים ודסקל, גניש, יונדר, ג'ונטאו – בסטים אלקטרוניים סוחפים.

באי הפסטיבל ייהנו ממסע מוזיקלי במדבר ומהאווירה והלוקיישן הקסומים של כפר הנוקדים היוצרים יחד חוויה בלתי נשכחת, כשבכפר מציעים לאורחים שלל אפשרויות לינה מגוונות החל מאוהל במתחם קמפינג מוגדר ומאובזר, חנייה לקרוואנים, בקתות וחדרי מטיילים ועד לחדרים מפוארים ומרווחים.

הצטרפו לחדשות תרבות, בילוי ופנאי בווטסאפ לחצו כאן

צילום: אילן בשור

דילוג לתוכן