מבזקים
הקלה כלכלית בנתניה: זה הצעד שעשה אבי סלמה לבעלי העסקים בעיר הזדמנויות תעסוקה בשרון: עיריית רמת השרון מפרסמת 18 מכרזי כוח אדם חדשים תאונה ברחוב הרצל באשדוד: רוכב קורקינט חשמלי בן 20 נפצע באורח בינוני מוות מיותר: אשה נהרגה בכביש 4, צעיר נהרג בכביש 77 עגלת קפה חדשה נפתחה באשקלון: הסיפור המרגש שמאחורי "בעגלא" אירוע חריג ברחובות נס בתחנת הרכבת בתל אביב: בן 85 התמוטט, עבר החייאה ושב להכרה מלאה רוכב אופנוע החליק ברחוב בני ברית באשדוד והובהל במצב בינוני אל בית החולים אסותא מהמטבח הגיאורגי: מתכון מטורף לסלט חצילים ואגוזים של שף קונדיטור רוני בר-און לראשונה בישראל: "פסטיבל הלוטוס ותרבות הודו" מגיע לגן הבוטני בירושלים טראמפ שוחח עם נתניהו על מזכר ההבנות המתגבש עם איראן – "מוג׳תבא חמינאי אישר את העסקה; נחתום בקרוב" תאונה עצמית בנתיבות: שני נערים נפצעו כשרכבו על אופניהם תאונה קשה בכביש 1: שישה נפגעים, בהם שני ילדים, פונו לבית החולים פועל שיפוצים נעצר בחשד למעשה מגונה בתושבת תל אביב בביתה עמק הצבאים נפתח מחדש בירושלים: לאחר סגירה ממושכת – הפארק חוזר לקבל מבקרים פיצוץ בלון גז בעיר העתיקה בירושלים: שני פצועים, אחד במצב קשה בן 5 נפגע מרכב בבני ברק מהפך סביבתי באשדוד: הממשלה אישרה תוכנית לצמצום זיהום האוויר והריח באזור פשיטה בקריית גת: אתר הימורים בלתי חוקי נחשף – ציוד מחשבים נתפס, חשודים עוכבו לחקירה בעל חנות רהיטים איים על לקוחה מירושלים: "מה שעשינו לכם בשבעה באוקטובר זה כלום"
גירחש

פעילים מאושיות קיימו מפגש לגיבוש תכניות עתידיות. יו"ר ועד הפעולה, גיא גירחש: "השכונה תקבל פנים חדשות הודות לתושבים שבאמת אכפת להם"

גירחש

כ-20 תושבים פעילים משכונת אושיות התכנסו במהלך השבוע לצורך הקמת ועד שכונה לטיפול בנושאים מגוונים שבו עליהם לייצג את השכונה מול הגורמים השונים בעיריית רחובות.

בין הנושאים המדוברים במפגש הועלה הצורך בשיפוץ גן הבנים שנמצא בין הרחובות החבורה לפועל הצעיר – גן שיושב על כששה דונם ומחוסר מתקנים. לדברי התושבים "בגן החלו חפירות בשוליים, מזה תקופה ארוכה לא נעשית שתילה חדשה והשטח נראה רע ומוזנח, מה גם שאין מספיק מתקנים בו והוא מלא יתושים וזבובים". התושבים העלו גם את נושא החניות על המדרכות וההפרעה להולכי הרגל.

בין השאר דווח כי משרד השיכון ביצע סיור בשכונה ובכוונתו לפעול לחידושה. גיא גירחש יו"ר ועד הפעולה, אמר כי "אכן התקיים מפגש בנושאים שונים במתנ"ס אושיות יחד עם המנהל הקהילתי החדש ומנהלת המתנ"ס, הצטרפו פעילים חדשים ובסיכומו של עניין הוחלט להתחלק לקבוצות לפי נושאים ולפי העדיפות לטיפול כאשר כל פעיל יקבל על עצמו משימה עד השגת המטרה המתבקשת. השכונה תקבל פנים חדשות הודות לתושבי השכונה שבאמת אכפת להם. אני מבקש להודות במיוחד לבת שבע חברת ועד השכונה על כל העשייה והיוזמה".

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן