פצועים רבים הובהלו באמצעות ניידות אמבולנס של מגן דוד אדום, ביניהן ניידות טיפול נמרץ אל בית החולים אסותא באשדוד. מדיווח מאומת ידוע על שתי נשים לפחות שנפגעו באירוע רב נפגעים.

מדיווח ראשוני נמסר כי לא מדובר במחבלים שחדרו ליישוב אלא אירוע דו"צ, קרי כוחות משטרה שחשבו כי הכוח שמולם הוא מחבלים שחדרו באמצעות גלשנים מהים.

הטעות בדיהוי הובילה לפצועים משני הצדדים. עד כה כאמור, ידוע על מספר אמבולנסים שהובילו פצועים, אחד באורח אנוש, מספר פצועים באורח קשה.
◼️ בתוך כך, מחבל שחדר הלילה לדרום אשקלון חוסל על ידי כוחותינו לא לפני שהצליח לפצוע אדם באורח קשה. כוחות רבים הוקפצו לזירת האירוע ולחמו בשטח עד שהצליחו לנטרל את המחבל. מרבית הפרטים נמצאים כרגע תחת איפול ואין לדווח על מיקומים מדויקים ופעילות הכוחות בשלב זה. בחדשות 13 דווח על 3 מחבלים שחוסלו.
◼️ לוחמינו מגדוד 52 של חטיבה 401 בחיל השיריון חיסלו 3 מחבלים בהיתקלות סמוך לזיקים. אחד מהמחבלים חוסל בדריסה של טנק, 2 נוספים בירי מתוכו.
ככל שיהיו פרטים נוספים נשוב ונעדכן.
◼️ לקבוצת החדשות באשדוד לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








