מבזקים
דובר צה"ל, תא"ל אפי דפרין חושף את פרטי האסון בלבנון אבל כבד בהרצליה ובמועצה האזורית בנימין: אלה שמותיהם של שני לוחמים נוספים שנפלו בלבנון ארבעה פצועים בהתנגשות בין שני רכבים ברמלה, הובהלו לאסף הרופא תאונה קשה בחולון: ילד בן 6 נפגע מאוטובוס תאונה בשדרות: נערה כבת 14 נפגעה מרכב ברחוב רוטשילד לפני שבת: גבר כבן 50 אותר ללא רוח חיים בתוך רכב באשקלון חשש לחיי נעדר מלוד; מי ראה את דורון משה? הצצה אל העתיד: מרכז השיניים בבאקו שמציע שיקום פה מלא ביום אחד – והישראלים שכבר מנצלים את המהפכה בהלה באשדוד: שריפה פרצה באולם אירועים ברחוב הטיילת בעיר; אין נפגעים תאונה עצמית בגדרה: רוכב טרקטורון התהפך ברחוב עפרה חזה ופונה במצב בינוני משקה אחד, ארבעה טעמים: חליטת הקיץ הטרופית שתקרר לכם את היום במקום פרסומות: תחנת הרכבת הקלה בתל אביב תתמלא ביצירות בהשראת שירה עברית אשקלון, רמת השרון, יהוד, גני תקווה ואילת ברשימה: עשרות רשויות עלולות לאבד את תקצוב רכזי הלהט"ב לאור האסון הכבד בלבנון: בוטל אירוע קבלת השבת עם קוקו מאילת בקניון בבאר יעקב עוזי הכוהן קולע בול: תחזית אסטרולוגית לשבוע שבין 19/06/26 ועד 25/06/26 זמני כניסת השבת ויציאת השבת 19-20.6.26; פרשת חקת תיאטרון רמלה מגיע לראשונה לתל אביב עם הקומדיה החדשה "הכל עובר עליך" מפקד גדוד 52, סא"ל דור גדליה בן שמחון, נפל בקרב בדרום לבנון; שלושה לוחמים נוספים נפלו – שמותיהם לא הותרו לפרסום דחייה במועד: מפגש התושבים להצגת תוכנית המתאר הכוללנית של רחובות יתקיים ב-13 ביולי תחזית מזג האוויר: התראה מטאורולוגית בישראל; מה צפוי בסוף השבוע?

פציעה חודרת ברהט: צעיר נפצע בינוני באירוע אלימות במתחם 2 בעיר

"הגענו למרפאה והביאו אלינו את הפצוע שהיה בהכרה וסבל מפציעות חודרות ומשמעותיות בגופו. הענקנו לו טיפול רפואי ראשוני ופינינו אותו בניידת טיפול נמרץ של מד"א לבית החולים כשמצבו מוגדר קשה."

אירוע אלימות קשה התרחש היום (ג') ברהט, במהלכו נפצע צעיר באורח בינוני. צוותי הרפואה של מד"א ואיחוד הצלה ממחוז דרום הוזעקו להעניק סיוע רפואי דחוק בעקבות הדיווח על פציעתו של הצעיר, במהלך קטטה או אירוע אלימות שהתרחש במתחם 2 בעיר.

הפצוע, שסבל מחבלות ומפציעות משמעותיות, הובא תחילה למרפאה מקומית ברהט לצורך ייצוב ראשוני של מצבו, שם חברו אליו כוחות הרפואה הדחופה.

מד"א: בשעה 18:46 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב נגב על פצוע מאירוע אלימות שהובא למרפאה מקומית ברהט. חובשים ופראמדיקים של מד"א מעניקים טיפול רפואי ומפנים לבי"ח סורוקה, גבר כבן 30 במצב קשה עם פציעות חודרות.

פראמדיק מד"א מאלק אבו ערארה סיפר:

"הגענו למרפאה והביאו אלינו את הפצוע שהיה בהכרה וסבל מפציעות חודרות ומשמעותיות בגופו. הענקנו לו טיפול רפואי ראשוני ופינינו אותו בניידת טיפול נמרץ של מד"א לבית החולים כשמצבו מוגדר קשה."

אדם אלטורי, חובש בכיר באיחוד הצלה, יחד עם החובשים שאפיק אלעוברה וחליל אלזברגה, סיפרו על הטיפול הרפואי המהיר שהוענק לפצוע:

"נמסר לנו כי הפצוע הובא למרפאה מקומית ברהט עקב אירוע אלימות וסבל מפציעות חודרות בגפיו. ביחד עם הצוות הרפואי ששהה במקום, הענקנו לו סיוע ראשוני מציל חיים, שכלל חבישות ועצירת דימומים".

לאחר מתן הטיפול הראשוני והייצוב הרפואי במרפאה, הועלה הצעיר לאמבולנס ופונה בדחיפות לבית החולים סורוקה בבאר שבע להמשך קבלת טיפול רפואי מקיף, כשבשלב זה מצבו הרפואי מוגדר בינוני ויציב. נסיבות אירוע האלימות נחקרות על ידי המשטרה.


◼️ חדשות רהט והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות איחוד הצלה

דילוג לתוכן