מבזקים
פועל שיפוצים נעצר בחשד למעשה מגונה בתושבת תל אביב בביתה עמק הצבאים נפתח מחדש בירושלים: לאחר סגירה ממושכת – הפארק חוזר לקבל מבקרים פיצוץ בלון גז בעיר העתיקה בירושלים: שני פצועים, אחד במצב קשה בן 5 נפגע מרכב בבני ברק מהפך סביבתי באשדוד: הממשלה אישרה תוכנית לצמצום זיהום האוויר והריח באזור פשיטה בקריית גת: אתר הימורים בלתי חוקי נחשף – ציוד מחשבים נתפס, חשודים עוכבו לחקירה בעל חנות רהיטים איים על לקוחה מירושלים: "מה שעשינו לכם בשבעה באוקטובר זה כלום" גבעת שמואל הצדיעה למשפחות המילואים: ערב הוקרה מרגש עם מופע סטנד־אפ ותודה מהעירייה גבעת שמואל מקפיאה את הארנונה שנה תשיעית ברציפות הממשלה משיקה תוכנית קיץ בהיקף חסר תקדים: כמיליארד שקלים לתלמידי ישראל קריית גת: מלגות לכ־300 סטודנטים במעמד ראש העיר נבחרת הכדורסל של קבוצת יבנה זכתה בגביע לאחר גמר מותח מול ברוכין רחובות משיקה קיץ טכנולוגי: האקתון AI, יזמות ומכינה במתמטיקה ואנגלית ב־160 שקל בלבד מהפכת תחבורה באשקלון יוצאת לדרך: נר"ת ראשון מסוגו בתוך עיר יוקם בשדרות בן גוריון בשורה לפצועי צה"ל באילת: ארגון נכי צה"ל חנך שלוחת "בית הלוחם" ראשונה מסוגה בעיר זעם בכבישי אילת הסתיים בכתב אישום: איים על נהג מול ילדיו ובהמשך דקר עם מספריים הפרקליטות דורשת להחמיר את עונשו של השוטר שהורשע באונס קטינה אזוקה בניידת "הכדור פספס אותי בסנטימטרים": רבש"ץ סלעית שניהל קרב מול המחבל קיבל צל"ש מיוסי דגן קצין צה"ל נפצע קשה בפיצוץ מטען בג'נין צפו בתמונות: בוגרי מחזור מ' של אורט תעופה וחלל חגגו את סיום לימודיהם

פרחי אשדוד בטקס הפרידה ממפכ"ל המשטרה

"פרחי אשדוד", להקת זמר ומחול עירונית בניהולן של יבגניה שור ואלכסנדרה צ'רטקוב, פתחה את הטקס במחרוזת שירי ישראל וסחפה את הקהל לשירה משותפת

"פרחי אשדוד", להקת זמר ומחול עירונית בניהולן של יבגניה שור ואלכסנדרה צ'רטקוב, כבשה את הבמה בטקס הפרידה ממפכ"ל המשטרה היוצא רב ניצב יעקב שבתאי. הטקס, שהיה במעמד נשיא המדינה מר יצחק (בוז'י) הרצוג, התקיים ביום ראשון במכללה הלאומית לשוטרים בבית שמש, מול קהל משתתפים גדול.

 

בטקס הפרידה השתתפו מכובדים רבים ובהם: יו"ר הכנסת – מר אמיר אוחנה, שר הביטחון – מר יואב גלנט, יו"ר האופוזיציה – מר יאיר לפיד, ראש המוסד – מר דוד ברנע, ראש השב"כ – מר רונן בר, היועצת המשפטית לממשלה – עו"ד גלי בהרב-מיארה, חבר הכנסת בני גנץ, אורחים מכל שדרות הציבור ושוטרים רבים. להקת הילדים מאשדוד פתחה את הטקס בביצוע מחרוזת שירים ישראלים מוכרים ואהובים, וסחפה את הקהל לשירה משותפת ומלאת שמחה. אין זו הפעם הראשונה שהלהקה מוזמנת ליטול חלק בתכנית הבמה של טקסים ממלכתיים ובמיוחד בטקס משטרתי, אך היתה זו הפעם הראשונה שהלהקה הופיעה במעמד נשיא המדינה וההתרגשות היתה בשיאה.

במהלך הטקס ולאחר נשיאת דברים מפיו של עופר כהן, נציג המשפחות השכולות, עלתה הלהקה שוב לבמה והפעם לביצוע מרגש ומצמרר של השיר Huricane – שירה של עדן גולן אשר ייצג את ישראל באירוויזיון האחרון, והוקדש לכל הנפגעים באירועי הטבח בשבעה באוקטובר ולגיבורים שנפלו בזמן שהגנו על מדינתנו. בתום ביצוע השיר, שריגש את כל הנוכחים עד דמעות, נעמד כל הקהל על הרגליים ומילא את האולם במחיאות כפיים סוערות.הנהלת הלהקה, בהתרגשות ובגאווה גדולה, מסרה תודה לכל המארגנים על ההזדמנות שהוענקה להם, להופיע בפני הנשיא וקשת רחבה של אישים מכובדים, בטקס הפרידה ממפכ"ל המשטרה. "תודה למשטרת ישראל על הפקה מקצועית ועל ההזמנה, ואנו מקווים לעוד שיתופי פעולה רבים בהמשך", אמרו בלהקת "פרחי אשדוד".

◼️ לקבוצת חדשות  אשדוד בווטסאפ לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות בווטסאפ – חדשות מהארץ/מהעולם/משפט/עורכי דין/פלילי לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

 

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: "פרחי אשדוד"

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשדוד

לחצו כאן
דילוג לתוכן