מבזקים
זמני כניסת השבת וצאת השבת, 23-24.10.26 | פרשת לך־לך גבר כבן 50 אותר ללא רוח חיים בעיר תל אביב שני רוכבי סוסים נפצעו בהתנגשות סמוך לפארק אריאל שרון שריפה בבית מגורים בקריית גת: לוחמי האש השיגו שליטה, אין נפגעים הותרו לפרסום שמותיהם של שני חללי צה"ל אשר הודעה נמסרה למשפחותיהם באילת עונת הרחצה נמשכת גם בחורף: שעות ההצלה בחופים משתנות פיגוע ירי בכביש 35 – 5 נפגעים, בהם שניים במצב אנוש צריכים לחדש דרכון? מ – 1 בנובמבר תוכלו לשלם פחות, גם אם התור רק באפריל כפר סבא על הכוונת: המדינה מאיימת לחייב את הוועדה המקומית בכפל עלות סקר עבירות הבנייה התלונות על קופות החולים: מי מובילה במספר הקבילות, ואיפה נמצאו הכי הרבה מוצדקות? מה-1 בנובמבר נשלם יותר על ביצים: אלה המחירים החדשים בסופר מידע אישי של 138 מבוטחים נחשף לסוכן לא מורשה: מנורה מבטחים נקנסה ב – 256 אלף שקל אשקלון ואשדוד: שמונה נעצרו בחשד לשהייה בלתי חוקית, שניים ניסו להימלט מהשוטרים כפר סבא: קווי המתח הגבוה הוסרו מרחוב הרצל והועברו אל מתחת לקרקע אילת: תרומה מקנדה הפכה לבית לילדים שהוצאו מבתיהם גדרה: חברותיה ובנות משפחתה של קרן בן בסט ז"ל צעדו בבגדים שעיצבה התראה מטאורולוגית בישראל – זו התחזית לימים הקרובים אלי יצפאן, סדנאות וטיול: מה מחכה לאזרחים הוותיקים בקריית מלאכי בנובמבר? שבוע של חסימות ורעש ברחובות: עבודות הקו הכחול שוב משבשות את התנועה בעיר עיריית חולון השלימה את שדרוג שני הרחובות המרכזיים בשכונת ח-370: כבישים חדשים, תאורה, מדרכות ופיתוח סביבתי

פרסום ראשון | בן 64 מראשל"צ הוא החשוד ברצח אלדד פרי

היחידה המרכזית במחוז מרכז עצרה הבוקר (ראשון) גבר בן 64 תושב ראשל״צ בחשד למעורבות ברצח אלדד פרי בחודש שעבר ברחובות. בנוסף עוכבו 7 נוספים לחקירה. החשוד יובא בפני שופט אחר הצהריים בבימ"ש השלום בראשל"צ.

אלדד פרי. צילום יחצ1

כמו כן, בימ"ש השלום בראשל"צ הוציא צו איסור פרסום על כל פרט מפרטי החקירה ההמשך לחקירת הרצח. כזכור איש העסקים אלדד פרי, בן 44, הגיע ב-15.10 לתפילה בבית כנסת בדרך מרדכי בשיסט, ליד הכניסה לחווה החקלאית ברחובות. רוכב אופנוע שהמתין לו מחוץ למקום ירה בו מטווח קצר. צוותי מד"א ניסו לבצע פעולות החייאה, אבל מותו של פרי – שאימפריית הנדל"ן שלו קרסה בשנה שעברה – נקבע במקום. כוחות משטרה פתחו בחקירה בחשד לרצח והחלו במצוד אחר החשוד בחיסול. חקירת הרצח עברה לימ״ר מרכז.

חוקרי היחידה המרכזי במשטרת מחוז מרכז לקחו את כל מצלמות האבטחה שתיעדו את מסלול נסיעתו של פרי כדי לבדוק האם היו אחריו מעקבים. כמו כן אחד הפתרונות לפענוח הרצח טמון בטלפון הסלולרי שלו. החוקרים העריכו, כי פרי היה מאוים בצורה כזו או אחרת והם מתכוונים לבדוק את כל ההתכתבויות שלו בטלפון וכן שיחות טלפון שקיבל בשבועות האחרונים בניסיון להבין למי היה אינטרס לרצוח אותו ומה המניע לכך. במשטרה לא שללו שהרוצח יעלים את האופנוע ואת בגדיו ויצית אותם כדי להעלים טביעות אצבע.

 

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן