מבזקים
אחרי כ – 25 שנות התנדבות – יד שרה בערד מחפשת את דור המתנדבים הבא בן 60 מנתניה נפצע בינוני לאחר שלוחות גבס נפלו עליו ממנוף נס ציונה: כ – 400 בני נוער בנו לעצמם מחנה בלב יער בן שמן אחרי היוגה בפארק: סביון ממשיכה עם אימוני פילאטיס קהילתיים ללא עלות 50 מיליון שקל במקום קולנוע: כך הפך קניון שבעת הכוכבים למתחם האטרקציות החדש של הרצליה דרמה בראשון לציון: עסקת קניון הזהב בוטלה לפני החלטת רשות התחרות בעקבות השינוי בחוק: מתנדבים ברחובות, יבנה וראשון לציון יסייעו לדיירי דיור מוגן להגיע לקלפיות הקפאת חוות השרתים בישראל: הפרויקט בשוהם עשוי להחזיק ביתרון משמעותי פרשת השוחד ברשות המסים מסתעפת: החשד מוביל למשרד פקיד שומה פתח תקווה אירוע אלימות בירושלים במהלך הלילה: גבר נפצע קשה, נער בן 17 נפצע בינוני לילה סוער: הפגנות בירושלים ובבית שמש הובילו לחסימות כבישים ולהשבתת הרכבת הקלה תאונת שרשרת בכביש 3: חמישה נפגעים, בהם ילד פונו לבתי החולים קפלן ברחובות ואסותא באשדוד טרגדיה בכביש 6: בן 17 נהרג בתאונה קטלנית בין משאית לשני כלי רכב, סמוך למחלף קריית גת הודעה חריגה מדובר צה"ל ירושלים: אלרגיה חריפה סיכנה את חייו של צעיר תאונת דרכים באשקלון: הולך רגל כבן 50 נפצע בינוני ברחוב ההסתדרות שריפת סוללת ליתיום במרפסת דירה באשדוד נמל אשדוד נערך לגיוס של מאות מיליוני שקלים בבורסה: "הכפלנו את שווי החברה בשלוש שנים" נער בן 15 נפצע בינוני מפגיעת רכב בעת שרכב על אופניים בנס ציונה שלל פעילויות: זה מה שמחכה לתושבי מודיעין בהמשך השבוע
3

פרסום ראשון: בעקבות תלונות ההורים, יוקם מבנה חדש לרשת "חוויות" במסגרת ראורגניזציה עם ג'ימבורי בכניסה וגבר ראשון שמצטרף לרשימת העובדים

3

רשת חוויות, בהנהגת המנכ"ל עדי דויטש ויו"ר הדירקטוריון, יניב מרקוביץ', החלה בתכנית שרגון (ראורגניזציה) הבאה לידי ביטוי גם בהבנה כי יש צורך מיידי במעבר אל מבנה חדש, בו תרוכז כל הפעילות השוטפת של צהרוני 'חוויות' בעיר תחת קורת גג אחת לצד הקשחת קוד ההתנהלות של אנשי הצוות כלפי הורים.

רה ארגון לרשת חוויות בחסות המנכ"ל עדי דויטש ויו"ר הדירקטוריון יניב מרקוביץ'
רה ארגון לרשת חוויות בחסות המנכ"ל עדי דויטש ויו"ר הדירקטוריון יניב מרקוביץ'

אתמול (ראשון) כונסו כל אנשי הצוות, והובהר בפניהם כי קיימת חשיבות עליונה בכל צרכיהם של הילדים לצד רצונותיהם של ההורים וכי יש לרצותם עד תום. בתוך כך קיבלו העובדים מידע אודות המבנה אשר יוקם בשכונת אושיות, בשבועות הקרובים ובו, בנוסף למשרדי ההנהלה והמזכירות, מתחם ג'ימבורי שיאושר לשימוש הילדים בזמן שהוריהם מקבלים שירות בעמדות הקבלה השונות.

דגש יושם בשנה הקרובה, על תחום הגיל הרך המונה כ120 מסגרות צהרונים בעיר מתוך רצון לשפר ולייעל את השירות, בעיקר לאור טענות ותלונות שהועלו על ידי קבוצת הורים ברשת החברתית והועברו להמשך טיפול אצל ההנהלה.

במערך השינויים, יווספו שני אזורים נוספים לחמשת הקיימים, מתוך צורך הכרחי להוריד את העומס הקיים ממילא על המנהלם וימונה למעשה גבר ראשון שיישא בתפקיד באגף הגיל הרך והוא: אהרון כהן, בן ה-67, מנהל אגף החינוך לשעבר.

מנכ"ל הרשת, דויטש והיו"ר מרקוביץ' לקחו על עצמם ללוות את התהליך בכדי שבסופו של דבר תתקיים שביעות רצון מלאה של ההורים מן הצהרונים. אתמול אף נערכו מספר פגישות בין הורים ואנשי צוות בו התחייב יו"ר הדירקטוריון לעקוב ולטפל נקודתית בכל תלונה לכשתובא.

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן