מבזקים
מוות מיותר: אשה נהרגה בכביש 4, צעיר נהרג בכביש 77 עגלת קפה חדשה נפתחה באשקלון: הסיפור המרגש שמאחורי "בעגלא" אירוע חריג ברחובות נס בתחנת הרכבת בתל אביב: בן 85 התמוטט, עבר החייאה ושב להכרה מלאה רוכב אופנוע החליק ברחוב בני ברית באשדוד והובהל במצב בינוני אל בית החולים אסותא מהמטבח הגיאורגי: מתכון מטורף לסלט חצילים ואגוזים של שף קונדיטור רוני בר-און לראשונה בישראל: "פסטיבל הלוטוס ותרבות הודו" מגיע לגן הבוטני בירושלים טראמפ שוחח עם נתניהו על מזכר ההבנות המתגבש עם איראן – "מוג׳תבא חמינאי אישר את העסקה; נחתום בקרוב" תאונה עצמית בנתיבות: שני נערים נפצעו כשרכבו על אופניהם תאונה קשה בכביש 1: שישה נפגעים, בהם שני ילדים, פונו לבית החולים פועל שיפוצים נעצר בחשד למעשה מגונה בתושבת תל אביב בביתה עמק הצבאים נפתח מחדש בירושלים: לאחר סגירה ממושכת – הפארק חוזר לקבל מבקרים פיצוץ בלון גז בעיר העתיקה בירושלים: שני פצועים, אחד במצב קשה בן 5 נפגע מרכב בבני ברק מהפך סביבתי באשדוד: הממשלה אישרה תוכנית לצמצום זיהום האוויר והריח באזור פשיטה בקריית גת: אתר הימורים בלתי חוקי נחשף – ציוד מחשבים נתפס, חשודים עוכבו לחקירה בעל חנות רהיטים איים על לקוחה מירושלים: "מה שעשינו לכם בשבעה באוקטובר זה כלום" גבעת שמואל הצדיעה למשפחות המילואים: ערב הוקרה מרגש עם מופע סטנד־אפ ותודה מהעירייה גבעת שמואל מקפיאה את הארנונה שנה תשיעית ברציפות הממשלה משיקה תוכנית קיץ בהיקף חסר תקדים: כמיליארד שקלים לתלמידי ישראל

פרסום ראשון: גיל חדד מתמודד לראשות העיר לוד

חדד: "הייתי כתובת זמינה לתושבים כולם, 24/7 ולכן אני סומך על שיקול דעתם של התושבים ואני מבהיר: את המנגינה שלי אסור להפסיק"

פצצה פוליטית נוספת בלוד – מתמודד חדש לעיר: סגן ראש העיר גיל חדד, עושה זאת, כפי שהבטיח – ומתמודד לראשות העיר. למעשה חדד פותח את המשחק הפוליטי מחדש – ומתמודד לתפקיד הכי נחשק בלוד מול עו"ד יאיר רביבו ראש העיר המכהן, ויורם מרציאנו שזוכה לאהדה רבה בקרב מאוכזבי רביבו.

את הבשורה הפיץ בדקות האחרונות בקרב מכריו וכעת, לאור פניית חדשות 08, אישר את הדברים.

"דיירי הבית בו גדלתי וחייתי השליכו אותי לרחוב הפוליטי", אמר חדד. "ימים רבים נאלצתי להפנות את כל האנרגיה שלי לעתירות לבתי הדין השונים . בית המשפט המחוזי החזיר אותי לבית הדין של הליכוד. כל חטאי היה בסרובי לקבל הפרת הסכם בוטה לפיו הייתי אמור להיות מוצב במקום השלישי. באופן פרדוכסלי שילמתי על נאמנותי לראש העיר. גם חברי מועצת הסניף נפלו לצערי לספינים נגדי. הייתי בשר מבשרם. הפקירו אותי לנפשי. כל העבר העשיר, יחסי החברות, הפעילויות המשותפות לטובת התנועה והעיר לאורך השנים נשכחו כלא היו.

הפגיעה ניכרת בקולו. "כעת הגיע הזמן להחליט – ואכן, החלטתי להתמודד לראשות העיר ולמועצת העיר. רק הציבור יחליט לגבי המשך דרכי הפוליטית. עד ליום הבחירות אפרט את העשייה המרובה אותה הובלתי בתחומים רבים לרווחת התושבים כולם. הייתי כתובת זמינה לתושבים כולם, 24/7 ולכן אני סומך על שיקול דעתם של התושבים ואני מבהיר: את המנגינה שלי אסור להפסיק".

◼️ לקבוצת החדשות בלוד לחצו כאן 

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: ארכיון

דילוג לתוכן