מבזקים
תאונה ברחוב הרצל באשדוד: רוכב קורקינט חשמלי בן 20 נפצע באורח בינוני מוות מיותר: אשה נהרגה בכביש 4, צעיר נהרג בכביש 77 עגלת קפה חדשה נפתחה באשקלון: הסיפור המרגש שמאחורי "בעגלא" אירוע חריג ברחובות נס בתחנת הרכבת בתל אביב: בן 85 התמוטט, עבר החייאה ושב להכרה מלאה רוכב אופנוע החליק ברחוב בני ברית באשדוד והובהל במצב בינוני אל בית החולים אסותא מהמטבח הגיאורגי: מתכון מטורף לסלט חצילים ואגוזים של שף קונדיטור רוני בר-און לראשונה בישראל: "פסטיבל הלוטוס ותרבות הודו" מגיע לגן הבוטני בירושלים טראמפ שוחח עם נתניהו על מזכר ההבנות המתגבש עם איראן – "מוג׳תבא חמינאי אישר את העסקה; נחתום בקרוב" תאונה עצמית בנתיבות: שני נערים נפצעו כשרכבו על אופניהם תאונה קשה בכביש 1: שישה נפגעים, בהם שני ילדים, פונו לבית החולים פועל שיפוצים נעצר בחשד למעשה מגונה בתושבת תל אביב בביתה עמק הצבאים נפתח מחדש בירושלים: לאחר סגירה ממושכת – הפארק חוזר לקבל מבקרים פיצוץ בלון גז בעיר העתיקה בירושלים: שני פצועים, אחד במצב קשה בן 5 נפגע מרכב בבני ברק מהפך סביבתי באשדוד: הממשלה אישרה תוכנית לצמצום זיהום האוויר והריח באזור פשיטה בקריית גת: אתר הימורים בלתי חוקי נחשף – ציוד מחשבים נתפס, חשודים עוכבו לחקירה בעל חנות רהיטים איים על לקוחה מירושלים: "מה שעשינו לכם בשבעה באוקטובר זה כלום" גבעת שמואל הצדיעה למשפחות המילואים: ערב הוקרה מרגש עם מופע סטנד־אפ ותודה מהעירייה גבעת שמואל מקפיאה את הארנונה שנה תשיעית ברציפות
Screenshot_2017-08-20-23-14-48-1

פרסום ראשון: חוסה בסיכון שבה אל ההוסטל כשהיא מעורפלת וסיפרה שנוצלה מינית – המשטרה חוקרת

Screenshot_2017-08-20-23-14-48-1

 

משטרת ישראל חוקרת האם חשוד שטרם ברורה זהותו, ניצל מינית חוסה שנעדרה מההוסטל ושבה כעבור מספר שעות כשהיא מעורפלת.

מדובר באירוע שהתרחש, כביכול, בתחילת השבוע עת שבה האישה אל ההוסטל בעיר, לאחר שנעדרה מספר שעות. עובדי המקום הבחינו כי התנהגותה מוזרה, הם שוחחו עמה על מקום הימצאותה ובכוחותיה האחרונים, כשהיא תשושה, סיפרה שפגשה באדם שאין היא זוכרת את פרטיו והוא, לכאורה, פגע בה מינית, לאחר שביצע את זממו, לאחר מכן נתן לה לבלוע כדורים ורק אחר כך החזיר אותה להוסטל.

חוקרי המשטרה שהגיעו אל ההוסטל שמעו את דבריה עד שאיבדה את הכרתה ופונתה אל בית החולים קפלן לקבלת טיפול רפואי. במשטרה פתחו במצוד אחר החשוד במעשה ומקווים שתוך זמן קצר הוא ייתפס וייחקר בגין החשדות המיוחסות לו.

גורם בהוסטל סיפר "חיכינו לה כל היום, חיפשנו אחריה לאחר שהבחנו שנעלמה. לקראת הערב היא חזרה וראינו שהפנים שלה חיוורות. עובדת סוציאלית החלה לשוחח איתה ולדובב אותה בכדי לדעת היכן שהתה בשעות ההן. לצערנו היא סיפרה שבלעה כדורים בנוכחות גבר זר. קצין המשטרה לקח את הפרטים שזכרה ואני מקווה שיתפסו את הפושע שעשה דבר כזה לאישה הלוקה בשכלה, אם אכן קרה מעשה נבזה שכזה – אדם כזה ראוי שלא יסתובב חופשי".

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן