מבזקים
עיריית ראש העין מזהירה מהחלקה בכבישים בעקבות הגשם הראשון טליה לנקרי נפרדת ממועצת גדרה עם בחירתה לכנסת אור יהודה חגגה את הסיגד: מאות תושבים בערב של מורשת, מוזיקה ואחדות ירושלים: בן 20 נפצע בתאונה בין שני כלי רכב ברחוב אשר וינר כבוד לבוי ג׳ורג׳ בתל אביב: קיבל תעודת הוקרה על תמיכתו בישראל ובקהילת הלהט״ב טרגדיה כפולה בנגב: צעירה נמצאה ללא רוח חיים עם סימני פגיעה, אחיה נהרג בתאונה קפה שחור לאריות ולטיגריסים ברמת גן: התגובה שלהם הפכה להצגה של ממש ניסה ככל הנראה לתקן מזגן ונפל אל מותו: טרגדיה בנתניה סוכן קטין נכנס לחנויות בבת ים וקנה אלכוהול שמונה פעמים: חמשת העסקים נסגרו פיצוץ רכב ורימון לעבר בית באור יהודה: בן 20 מירושלים בדרך לכתב אישום חצי מיליון שקל, רכבי יוקרה ותעודת נכה: מה נחשף בפשיטות בבת ים וברמת גן? ירי הערב בשדרות קוגל בחולון: אדם נפצע בינוני ופונה לבית החולים וולפסון 3,010 דירות מחכות לקונים בלוד: הנתונים שחושפים מה קורה בשוק הנדל"ן בעיר בתוך פיר השירותים בבית ברהט: מה גילו לוחמי המשטרה? אחרי שש שנים: דליה איציק הודיעה על פרישתה מהדסה, וזה התפקיד החדש שתקבל אחרי פרשת ההתעללות במעון באריאל: הפתרון החדש שמקדמת העירייה לילדים מועדון החמש מגיע לאילת: חגיגה של רכבי אספנות בטיילת עד חצי מיליארד שקל בפתח תקווה: מיזם הענק החדש של בזק ואדגר נחשף סכנת התחשמלות: אם יש לכם את מעצב השיער הזה, הפסיקו להשתמש בו מיד יידוי אבנים לעבר רכבים בכניסה לירושלים: בן 17 נעצר עם אבנים בכיסיו
יוספה חליבה

פרסום ראשון | יוספה חליבה הודיעה למלול: "אני עוזבת את החברה העירונית"

יוספה חליבה

ביממה האחרונה הודיעה מנכ"לית החברה העירונית, יוספה חליבה, כי היא עוזבת את החברה העירונית. חליבה, ניהלה ומנהלת את החברה העירונית ביד רמה כבר שבע שנים והינה משרת אמון של ראש העיר רחמים מלול, שייאלץ למצוא תחליף ראוי לאישה שהביאה לעיר פסטיבלים גדולים והייתה שותפה להפיכתה לעיר התרבות של ישראל.

האישה הצנועה שנחתה בעיר לפני 11 שנה, נחשבת מאז ועד היום לאשה הכל יכולה בעיר. מחד, חליבה אהובה על הבריות ואשת מקצוע משכמה ומעלה: היא פדנטית, מדוקדקת, לא רואה ולא סופרת אף אחד ממטר, לויאלית לראש העיר רחמים מלול, מסורה לעבודתה ולא פעם כונתה על ידי קולגות מהמקצוע בולדוזרית. חליבה בת ה-47 ואם לאורי, בנה היחיד. חליבה נולדה בשכונת מקור ברוך הסמוכה למאה שערים בירושלים ולמדה בבית הספר הניסוי הסמוך לשכונת נחלאות ושוק מחנה יהודה. היא גדלה במשפחה בת שש נפשות, הצעירה בין ארבע אחיות. אביה ז"ל עבד כמנהל מחוז ברשות הדואר וכיהן כיו"ר ועד העובדים במשך ארבעים שנה ואמה עבדה בגן ילדים.

חליבה בעלת תואר ראשון רב תחומי במדעי החברה והמדינה ותואר שני במינהל ציבורי ושלטון מקומי מאוניברסיטת בר אילן. עם שחרורה עבדה בכנסת ובלשכות השרים רפאל פנחסי, משה שחל, שולמית אלוני ז"ל ולימור ליבנת, למעשה מכריה מספרים כי היא גדלה במסדרונות השלטון וידה תמיד הייתה על העליונה. ב-2001 היא מונתה לתפקיד יועצת וראש המטה של שרת החינוך, התרבות והספורט דאז לימור וכיהנה בתפקיד במשך שש שנים. ברחובות היא החלה את דרכה כיועצת ראש העיר לפרויקטים מיוחדים וגיוס משאבים. במסגרת זו ניהלה את פסטיבל התפוז שבו הצליחה לגייס כמיליון וחצי שקלים אשר באמצעותם נרכשו מחשבים לבתי הספר. זמן קצר לאחר מכן מונתה למנכ"לית קרן רחובות לתרבות ובדיוק לפני שמונה שנים עם קבלת ההחלטה על הקמת חברה עירונית היה זה ברור שחליבה היא הדמות הראויה לאיוש המשבצת. שנה לאחר מכן, כשהיא בחודש השמיני להריונה, התמנתה לתפקיד מנכ"לית החברה העירונית עם תקציב בסך של 15 מיליון שקלים. כיום עומד התקציב אותו היא מנהלת, על למעלה ממאה מיליון שקלים.

http://www.rehovothayom.co.il/2018/03/06/%D7%94%D7%A0%D7%A9%D7%99%D7%9D-%D7%94%D7%9E%D7%A9%D7%A4%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%AA-2018-%D7%99%D7%95%D7%A1%D7%A4%D7%94-%D7%97%D7%9C%D7%99%D7%91%D7%94-%D7%9E%D7%A0%D7%9B%D7%9C%D7%99%D7%AA-%D7%94/

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן