בהתאם להנחיית הדרג המדיני, ולאחר סדרת תקיפות משמעותיות בהן הותקפו עשרות מטרות טרור ומחבלים, הודיע דובר צה"ל כי צה"ל החל מהשעה 10:00 באכיפה מחודשת של ההסכם, זאת בעקבות הפרתו על ידי ארגון הטרור חמאס.
על פי ההודעה, צה"ל ושירות הביטחון הכללי, בהובלת פיקוד הדרום, תקפו יותר מ – 30 מחבלים בדרגי פיקוד בארגוני הטרור הפועלים ברצועת עזה.
בצה"ל ציינו כי ימשיכו לאכוף את ההסכם ויגיבו בעוצמה לכל הפרה נוספת.
השר לביטחון לאומי, איתמר בן גביר:
שוב חמאס רוצח לנו חייל תוך כדי "הפסקת האש", ושוב ראש הממשלה בוחר לסיים את האירוע בקונספציית ה"תגובה המדודה" וחזרה מיידית להפסקת האש, תוך המשך הכנסת סיוע "הומניטרי", במקום לחזור למלחמה על מלא, ולחתור להשיג במהירות את מטרתה המרכזית: השמדת החמאס.
אני מזכיר לראש הממשלה את התחייבותו לעמוד בכל מטרות המלחמה. אם הוא יחליט לוותר על היעד של פירוק חמאס ויסתפק במס שפתיים של "ניצחון" ופירוק למראית עין, תוך המשך שימור מדיניות ה-6.10 וקיום חמאס בפועל – לא תהיה לממשלה זכות קיום".
◼️ חדשות מהארץ ומהעולם בווטסאפ לחצו כאן
◼️ חדשות מלחמה בישראל חרבות ברזל בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אזור
- אילת
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע
- בית שמש
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הערבה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- יהודה ושומרון
- ים המלח
- ירוחם
- ירושלים
- כפר סבא
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- עומר / מיתר
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.










