מבזקים
“דחף, הפיל וגרר אותה על הרצפה”: תושב אשדוד נאשם בתקיפת אשתו במהלך עימות משפחתי בבית חברת הביטוח תובעת את עיריית אשקלון: “הרכב ניזוק בהצפה – תשלמו לנו” אח מואשם שפצע את אחותו בבית המשפחה בנס ציונה “אם אגיע אלייך, תצטערי”: תושב אשקלון נאשם שאיים על אשתו בהליכי גירושים סביב ויכוח על 1,600 שקל ברוך דיין האמת: אילנה כהן ז"ל, יו"ר הסתדרות האחיות והאחים לשעבר, הלכה לעולמה אילת בראש הטבלה: העיר שהפכה למכונת מיחזור – וזוכה באות “הרשות הממחזרת” של תאגיד תמיר “אשבור לך את הפנים”: תושב שדרות נאשם שאיים על בת זוגו לשעבר בהודעת וואטסאפ מערכת חירום לאומית חדשה שתנהל את חולון בזמן אמת: “קפיצת מדרגה משמעותית” אשקלון: בן 25 נפל מגובה 3 מטרים ונפצע קשה באתר בנייה גבעתיים על המפה: שורת הישגים מרשימה לנוער בעיר גן יבנה: סדרת מפגשים למשפחות שכולות חיזקה גוף ונפש רוכב אופנוע בן 30 נפצע בתאונה סמוך למחלף יבנה ראש העיר מיכאל וידל בפאנל התחדשות עירונית: "התושבים במרכז בכל שלב" אילת: נהג נתפס במהירות 194 קמ״ש ונהג נוסף עם 435 מק״ג אלכוהול ראש העיר ד"ר יחיאל לסרי הוכתר ל“יקיר אולפן שפה יפה” על פועלו לקליטת עלייה גבעת שמואל עם הפנים לקהילה: כיתת הוותיקים בעיר מסכמת שנת לימודים דימונה: לופט שבו נערכה מסיבה לקטינים נסגר ל־20 יום בצו משטרתי 6 שוהים בלתי חוקיים נעצרו ברמלה: נתפסו סמים, כסף מזומן ואקדח אוויר איו"ש: 175 ק"ג דשנים נתפסו בחשד שיועדו לייצור מטענים – חשוד נעצר באר יעקב: פועל בן 51 נפצע בינוני בתאונת עבודה

צפו: משטרת ישראל מאבטחת את העברת הציוד ההומניטרי לרצועת עזה  

משטרת ישראל תמשיך לאפשר מעבר תקין של אספקת הציוד ההומניטרי לרצועת עזה במעברים.

בשבועות האחרונים שוטרי המחוז הדרומי, לוחמי מג"ב ויחידות ארציות נוספות של משטרת ישראל, מסייעים לצה"ל לאבטח את העברת אספקת הציוד ההומניטרי לרצועת עזה במעברים, בצירים ובשטחים הפתוחים הסמוכים, תוך שמירה על הסדר הציבורי, זאת בהתאם להנחיית הדרג המדיני ביטחוני.

לצד הלחימה והמאבק העיקש בתופעות פשיעה הקיימות באזור, על פי המדיניות של מפכ"ל המשטרה וממ"ז דרום, הוקצו כוחות משטרה גדולים שנערכו במרחב ובמעברים על מנת לאכוף את צו השטח הצבאי הסגור ולמנוע כניסת אזרחים אליו ובתוך כך, לאפשר את מעבר הסיוע ההומניטרי במעברי הבידוק של כרם שלום, ניצנה ובמקביל לאפשר יציאת סחורות מנמל אשדוד.

שוטרי המחוז הדרומי, שלחמו ב-7.10 ובלמו את התקדמות מחבלי החמס ומנעו אסון גדול הרבה יותר, פועלים עתה במרחב המעברים שם עדין קיימים איומי צליפה וירי תל"מ והשהות במקום מהווה סכנה לפגיעה בחיי אדם במטרה להגן על שלומם ובטחונם של האזרחים ולצד זה לפעול באופן נחוש תוך הידברות ושיח עם אלפי המפגינים שהגיעו למעברים על מנת לעמוד במשימה שהופקדה בידם.

גם הבוקר פעלו מאות שוטרים ולוחמי מג"ב שאפשרו את מעברן של 79 משאיות במעבר כרם שלום למרות מחאה שהתקיימה במקום של מאות מפגינים שהגיעו ברכבים וברגל למעבר שניסו למנוע את מעבר אספקת הסחורה.

במסגרת המחאה התנהל מול המוחים שיח מכבד ללא עימותים אולם השוטרים נאלצו לעכב לחקירה מפגינה שלא נענתה להוראות השוטרים וניסתה לפרוץ את המחסום.

בימים רגישים אלו המשטרה קוראת לאזרחים שלא להגיע לשטח צבאי סגור ולכל אדם הלוקח חלק במחאה, לגלות אחריות ולהימנע מהפרת החוק והסדר.

משטרת ישראל נוקטת במדיניות הכלה ורגישות כלפי המוחים, אך אינה יכולה לעמוד מנגד כאשר מתחוללת הפרת סדר.

משטרת ישראל תמשיך לאפשר מעבר תקין של אספקת הציוד ההומניטרי לרצועת עזה במעברים ולא תאפשר למפגינים לפעול בניגוד לחוק תוך הפרת הסדר הציבורי ותפעל באפס סובלנות כלפי מי שיפר את הסדר ולא ישמע להוראות השוטרים.

■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

 

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות המשטרה

דילוג לתוכן