מבזקים
כביש 35: רכב התהפך בתאונה קשה סמוך לברכיה, שני פצועים חולצו במצב בינוני פרסום ראשון: כתב אישום חמור נגד נהג מונית מאשקלון שביצע מעשים מגונים בנוסעת בינה מלאכותית בקלפי: מכפיל כוח אסטרטגי או סכנה לאמון הציבור? אבריאל בן דור בטור מיוחד מחווה מרגשת ומצמררת: נשקו האישי של רנ"ג איתמר אלוס ז"ל מאופקים הוענק לבני משפחתו סכנה לבריאות הציבור: משרד הבריאות מזהיר מפני שמן זית מזויף באמצע הרחוב, לאור יום: ירי באשדוד; בן 23 הובהל לבית החולים "תעשי פול גז": ילדה בת 14 מאור יהודה לקחה את הרכב של אמא שלה ויצאה לסיבוב מסוכן עם החברים נהגים, שימו לב: חסימה ושינוי זמני בהסדרי התנועה הלילה בכביש 200 אחרי 35 שנה: מהפכת הענק בהיכל התרבות של אור יהודה יוצאת לדרך המשטרה סגרה בבת אחת שישה בתי עסק בנגב מחשש שיהפכו למטרות ירי דירה בהנחה: אלפי משפחות מתחרות על דירה בכפר סבא, יהוד, מזכרת בתיה ואילת בת ים: בני נוער ממשפחות מילואים וכוחות הביטחון פתחו את הקיץ על הגלים אחרי יותר מ – 30 שנות יריבות: הבבא ברוך הגיע להילולה של משפחת איפרגן בנתיבות בירה, רוק וחגיגות 30: פסטיבל הבירה של מודיעין חוזר עם הג'ירפות ומרסדס בנד קריית גת בקזחסטן: העיר מציגה את עצמה לעולים פוטנציאליים ביריד עלייה ראשון מזה 11 שנים בבאר שבע מצאו דרך חדשה להילחם באלימות ברשת: הילדים עצמם הפכו לשומרי הסף של הוואטסאפ ראש העין הוכרה כיישוב זכאי לרישיון נשק אישי מבצע הצלה במעמקי אילת: אלמוג ענק במשקל 80 ק"ג הועבר למקום מבטחים קריית עקרון נערכת לקיץ: שולחנות עגולים למניעת אלימות בקרב בני נוער גבעתיים פותחת עגלת קפה שישית: המחירים הוגבלו, גם טבעונים ורגישים לגלוטן בפנים

קבוצות הליגות המקצועניות יקדישו את מחזור המשחקים הקרוב כהוקרה לפעילות עמותת ויצו למען בני הנוער

ויצו יזמה את פרויקט אני כאן! בכדי לעורר שיח ציבורי יחד עם הנוער בדגש על צמיחה, מתוך אמונה בנוער, דור העתיד של המדינה, שמהווה כוח חיוני בשיקום החברה והמדינה ובשינוי לטובה.
מחזורי המשחקים שנערכים בשבוע הקרוב בליגת Winner ובליגה הלאומית יוקדשו כהוקרה לפעילות עמותת ויצו למען בני הנוער.
במסגרת פעילות "יחד למען הקהילה" של המנהלת, נרתמות הקבוצות יחד עם עמותת ויצו אשר פועלת להעלאת החוסן החברתי ולקידום שוויון מגדרי.
ויצו מובילה מצוינות בחינוך באמצעות כפרי נוער, בתי ספר ומעונות יום לפעוטות ומפעילה תכניות חוסן והעצמה עבור כלל החברה בישראל.
בצל השביעי באוקטובר, נערים ונערות ממשיכים לחוות קשיים, אובדן, חוסר וודאות ובאותה נשימה לחוות עוצמות, חוסן ואת היכולת לצמוח, להשתקם ולהיבנות מחדש כחברה.
ויצו יזמה את פרויקט אני כאן! בכדי לעורר שיח ציבורי יחד עם הנוער בדגש על צמיחה, מתוך אמונה בנוער, דור העתיד של המדינה, שמהווה כוח חיוני בשיקום החברה והמדינה ובשינוי לטובה.
כחלק מהפעילות, שחקני כל הקבוצות יעלו למגרש, יחד עם תלמידים וחניכים ממוסדות ויצו, עם חולצה הנושאת את הכיתוב ״אני כאן״ והשחקנים יניפו שלט עם הכיתוב: ממשבר לצמיחה ביחד. ויצו למען הנוער הישראלי.
בנוסף, בחלק מהמשחקים יצטרפו נערים ונערות מכפרי הנוער של ויצו לשחקנים בטקס העלייה למגרש
אניטה פרידמן, יו"ר ויצו העולמית:
"כדורגל הוא מוקד של אחדות, יציבות וחיבור, ואין במה מושלמת ממנו להעביר מסר של חיזוק בני נוער במדינה עם מציאות מטלטלת.
הפרויקט 'אני כאן!' שויצו מובילה השבוע, לחיזוק בני הנוער שנפגעו בשל מצב המלחמה, הוא חלק מהערכים המובילים את החברה הישראלית והופכים אותה לחסונה ואיכותית כל כך – לספק כוח ותמיכה לכל מי שצריך!
תודה למנהלת הליגות, שכמו תמיד גם הפעם נרתמת למען ערכים חשובים ומאחדים, ומשתמשת בכוחו של הכדורגל לחיזוק החברה שבתוכה הוא פועל."
יו״ר מנהלת הליגות ארז כלפון:
״החל מהשביעי באוקטובר אזרחי המדינה כולה ובתוכם בני הנוער, מתמודדים עם קשיים רבים. עמותת ויצו בפרויקט חשוב ביותר פועלת תוך אמונה בבני הנוער שמהווים את עתיד המדינה על מנת להפוך את המשבר לצמיחה.
אנו תומכים, מחבקים ומחזקים את עמותת ויצו על הפעילות המבורכת.
במחזור המשחקים הקרוב פתחנו את שערינו לחשיפת הפעילות ולהגברת המודעות אליה.״
התלמידות.ים והחניכות.ים של כפרי הנוער ובתי הספר של ויצו לקחו חלק במשחקי הליגה השבוע:
משחק ליגה – מכבי תל אביב- עירוני פתח תקווה 21/12 שבת בבלומפילד – 36 בני נוער מכפר הנוער ויצו הדסים.
משחק ליגה – מכבי חיפה – מכבי נתניה 21/12 שבת בחיפה, 10 נערות מהאקדמיה לספורט מכפר הנוער ויצו נהלל, ו- 6 בני נוער מבית הספר אחוזת ילדים בחיפה.
משחק ליגה – בית"ר ירושלים- הפועל טבריה -23/12 יום ב׳ באיצטדיון טדי, 6 בני נוער מבית הספר ויצו בית הכרם, ו- 14 בני נוער מכפר הנוער ויצו נחלת יהודה בראשון לציון.
בכל המשחקים בני הנוער עולים לטקס פתיחת המשחק, שמועבר בשידור חי, יחד עם שחקני הנבחרות לבושים בחולצות "אני כאן!".
◼️ הצטרפו לחדשות ספורט וכושר בווטסאפ לחצו כאן 
קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: ויצו

דילוג לתוכן