
בשל המתיחות הביטחונית, והצורך בהגברת הביטחון האישי, החליטה קבוצת האבטחה "צוות 3 " לתרום 30 אקדחים ללוחמים משוחררים מהפריפריה או מיישובי קו העימות המחזיקים באישור מותנה לרכישת נשק מטעם המשרד לביטחון פנים.
30 בוגרי יחידות קרביות, יזכו לקבל ללא תמורה 30 אקדחים וזאת, על מנת לחזק את מערך הביטחון ולהגביר את תחושת הביטחון האישי בעת הזו. התנאי לקבלת האקדח, הוא רישיון לנשק ואישור מותנה לרכישת נשק מהמשרד לביטחון פנים. את הנשקים התקינים, תורמת קבוצת האבטחה "צוות 3", מהגדולות בישראל בתחום האבטחה והמיגון.
ניר גלבוע מנכ"ל קבוצת "צוות 3" : "החלטנו לתרום 30 אקדחים ללוחמים משוחררים מהפריפריה, הגרים בצפון, בדרום או ביישובי קו העימות".
בתוך כך יצוין, כי בשל הפיגועים שאירעו לאחרונה בבאר שבע ובחדרה, תגברה "צוות 3" את מערך הסיור והמוקד בכוח אדם בערים אלו כחלק מהרצון להחזיר את תחושת הביטחון. בקבוצת "צוות 3" מציינים כי חלה עליה של עשרות אחוזים בביקוש למאבטחים לעומת התקופה המקבילה אשתקד.
קישור לטופס המקוון :
https://www.facebook.com/1397385263838205/posts/3187433051500075/
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אילת והערבה
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע והנגב
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- ירוחם
- ירושלים
- כל הארץ
- כפר סבא
- לוד
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
- קרית מלאכי ו-מ.א באר טוביה
- ראש העין
- ראשון לציון
- רחובות
- רמלה
- רמת גן
- רמת השרון
- שדרות
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








