מבזקים
אירוע חריג באור יהודה סיכול דרמטי בגבול המזרחי: נעצר חשוד ונתפסו עשרות כלי נשק ואמל"ח במרחב הבקעה אפס סובלנות לעבירות והפרות סדר: כוחות הביטחון מתגברים פעילות בחופי אשדוד לקראת סוף השבוע אבל כבד בספורט המקומי: מאמן הכדורגל המיתולוגי ואיש החינוך סילבן בן סימון הלך לעולמו זמני כניסת שבת בנתניה, הרצליה, רמת השרון, ראש העין וכפר סבא זמני כניסת שבת בירושלים, בית שמש ויהודה ושומרון רמלה עוברת לארנק הדיגיטלי: אפשר לשלם ארנונה גם ב – Apple Pay ו – Google Pay זמני כניסת שבת ברמת גן, גבעתיים ופתח תקווה זמני כניסת שבת בבקעת אונו – אור יהודה, גבעת שמואל, גני תקווה, יהוד מונוסון, סביון וקריית אונו לא רק דוכני ספרים: אופקים הופכת את שבוע הספר לחגיגה משפחתית בספרייה העירונית זמני כניסת שבת באזור, בת ים, חולון ותל אביב מהר הזבל לפנינת טבע: אחד המקומות הכי מוזנחים בפתח תקווה עומד להשתנות אילת נערכת לקיץ: המשטרה כינסה את בעלי המועדונים, הברים והמלונות לפני העומס הגדול רגע לפני החופש הגדול: רחובות פתחה את הסקייטפארק הראשון בעיר בהשקעה של 5.6 מיליון שקל התראה: עומס חום כבד צפוי בבקעת הירדן ובאזור ים המלח בן 80 נפגע מרכב בחולון ופונה לבית החולים במצב בינוני המדינה תשקיע מיליונים בגנים הבוטניים: אלה הגנים באזור שלכם שיקבלו תמיכה סמוך לנס ציונה: הסיפור של החלוצה שהקימה כפר נוער קם לתחייה אחרי כמעט 100 שנה בבאר שבע לא מחכים לתיכון: תלמידי יסודי כבר בונים את פיתוחי הטכנולוגיה של המחר באור יהודה הלפיד לא רק עבר בעיר – הוא הונף לזכר עמית פרידמן ז"ל

קבוצת הקט-רגל של חטיבת הביניים הרב-תחומית באופקים זכתה בדאבל

עיריית אופקים באמצעות מינהל החינוך ומחלקת הספורט העירונית בחברת "אופקטיבי" ליוו את הקבוצה לאורך כל הדרך, כחלק מהמחויבות העירונית לעידוד מצוינות ספורטיבית בקרב בני הנוער. הזכייה המרשימה היא לא רק הישג ספורטיבי, אלא סמל לערכים של התמדה, משמעת ושאיפה למצוינות – ערכים שמערכת החינוך באופקים מקדמת בכל תחום.

 מקום ראשון בליגה ובגביע ההתאחדות וזכייה במדליית זהב עונה מלאה בנחישות, התמדה וניצחון: התלמידים הביאו כבוד גדול לעיר ולמערכת החינוך באופקים הישג מרשים במיוחד לקבוצת הקט-רגל של חטיבת הביניים הרב-תחומית באופקים, שחתמה עונה מוצלחת עם זכייה בדאבל – גם בגביע אליפות הליגה של התאחדות הספורט לבתי הספר וגם זכייה במדליית זהב.

לאחר עונה ארוכה ומאתגרת, הצליחה הקבוצה לנצח בצמד המשחקים המכריעים ולהוכיח רוח לחימה, בגרות ספורטיבית וכישרון יוצא דופן. ההישג הייחודי הזה הוא תוצאה של עבודה מסורה ומתמשכת מצד התלמידים, לצד ליווי חינוכי וספורטיבי הדוק של צוות בית הספר.

עיריית אופקים באמצעות מינהל החינוך ומחלקת הספורט העירונית בחברת "אופקטיבי" ליוו את הקבוצה לאורך כל הדרך, כחלק מהמחויבות העירונית לעידוד מצוינות ספורטיבית בקרב בני הנוער. הזכייה המרשימה היא לא רק הישג ספורטיבי, אלא סמל לערכים של התמדה, משמעת ושאיפה למצוינות – ערכים שמערכת החינוך באופקים מקדמת בכל תחום.

ראש העיר, איציק דנינו: "ההישג של קבוצת הקט-רגל מבית הספר הרב-תחומי הוא מקור לגאווה גדולה לאופקים. לראות את בני הנוער שלנו מגיעים להישגים כאלה מרשימים, זה ביטוי לערכים שאנחנו שואפים לטפח – התמדה, מחויבות, עבודת צוות ומצוינות. אני מברך את התלמידים, הצוות החינוכי והספורטיבי, ואת מחלקת הספורט העירונית שמובילה את התחום בעיר באהבה ובמסירות. נמשיך להשקיע בספורט ובנוער שלנו – הם ההווה והעתיד של אופקים."

הצטרפו לחדשות אופקים בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברת עיריית אופקים

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אופקים

לחצו כאן
דילוג לתוכן