מבזקים
תאונה בלוד: אוטובוס ורכב פרטי התנגשו ברחוב אליעזר קפלן – שני פצועים פונו לבית החולים מטיילת בת 68 מיו"ש חולצה באלונקה בנחל אל על – החילוץ השני בתוך שעות מתחתנים בקרוב? הרבנות משנה את כללי הכתובה: בין 36 אלף ל – 360 אלף שקל האישה הראשונה שניהלה את הספורט ברמלה עושה עוד צעד: ענת ברמי נבחרה להנהלה הארצית 97 קורבנות ומאות אלפי שקלים: בני זוג ממרכז הארץ נאשמים שהתחזו לנציגי חברות ביטוח רגע לפני סגירת הרשימות: ראשות קריית אונו, גני תקווה ושוהם דורשות 50% נשים בכנסת חיפשו חשודים בסילוואן – וגילו מתחת למבנה מערת קבורה מתקופת בית שני אשדוד: עשרות גיטרות, שירים וים – הערב המיוחד חוזר לגבעת יונה אקטואליה, סיפורים וחידושים: שבת של תרבות מגיעה לסינמטק יבנה מהשכול אל היצירה: האמהות שאיבדו את בניהן הפכו את הכאב ליוזמה משותפת נתקלתם? חשש לחייו של בן 38 מקריית מלאכי זכה ב־40 מיליון שקל: "קודם כל אקנה דירה לבן שלי הלוחם" חשש לחייו של בן 38 מראשל"צ בן 50 שרכב על טרקטורון נפצע בתאונה בגן יבנה בת ים: שבעה בתי ספר נכנסו לרשימת המצטיינים של משרד החינוך המשטרה נערכת להפגנה באזור בני ברק – חשש לחסימות ועומסי תנועה תא"ל (מיל') דני שחר מצטרף לישראל ביתנו עבודות הכביש יוצאות לדרך באופקים – כך תיראה התנועה באזור רמלה: הפסקות מים צפויות מחר – אלה השעות אופקים: הרחובות שייסגרו השבוע בעקבות הפסטיבל

בזמן המלחמה: מחנך מלווה תלמיד מפונה וחוגג איתו בר מצווה ברגע של חום ותמיכה

אלעד אמסלם, מחנך בתיכון, ליווה את תלמידו אלון בינודיז, שהפונה מביתו למלון, לאורך כל ההכנות לבר המצווה – והפתיע אותו ביום חגו.

בבית החינוך אמית קבוצת יבנה, מציאות המלחמה יוצרת קשרים יוצאי דופן בין מורים לתלמידים. אלעד אמסלם, מחנך בתיכון, ליווה את תלמידו אלון בינודיז, שהפונה מביתו למלון, לאורך כל ההכנות לבר המצווה – והפתיע אותו ביום חגו.

המלחמה הכניסה אלפי תלמידים למציאות של חוסר וודאות, כשהם עוזבים את ספסל הלימודים ומתחבאים בבתי מלון. בתוך המצב הקשה הזה, רגעי חסד כמו זה של אלעד ואלון מוכיחים שהקשר החינוכי יכול להיות עוגן יציב.

אלעד משתף: "בשגרה אנו רגילים לפגוש את התלמידים בכיתה, ועכשיו הכל מוזר. הרגשתי שהתפקיד שלי כמחנך הוא פשוט להיות נוכח בחייהם – איפה שהם נמצאים". מאז הפינוי, הקשר בינו לבין אלון הפך למשענת יציבה, החל משיחות טלפון והודעות ועד לליווי צמוד לקראת העלייה לתורה. ביום האירוע, אלון קרא בתורה בצורה מרגשת, ולרגע אחד שכח מכל אי הוודאות שסביבו.

אלון עצמו סיפר: "כשראיתי את אלעד המורה מאוד הופתעתי. שמחתי שדווקא בימים האלה, כשאני בבית מלון, היה לו חשוב לבוא ולהיות לצידי בחגיגה".

שמעון שושן, מנהל בית הספר, ציין: "הסיפור של אלעד ואלון הוא תמצית המעשה החינוכי בימים אלו. המחנכים שלנו הם לא רק מורים למקצועות הלימוד, אלא עוגן של יציבות ומשפחה עבור התלמידים. היכולת לראות את הילד מעבר לקשיים ולהיות שם בשבילו ברגע המכונן של חייו, גם כשהוא רחוק מהבית, היא גאווה גדולה עבורנו".


◼️ חדשות יבנה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של יבנה

לחצו כאן
דילוג לתוכן