מבזקים
שני אחים מקריית גת נעצרו בחשד לשוד: הקורבן הותקף באמצעות קסדה נתניה בדרך לחיבור מהיר יותר לכביש 6: אושרה להפקדה תוכנית מחלף אלכסנדר רעול פנים, גז פלפל וסכין: כתב אישום על סדרת מעשי שוד ביבנה ובנס ציונה בת 77 מבאר שבע נעדרת מאז היום: המשטרה מבקשת סיוע באיתורה כמעט 5 ק״ג קוקאין נתפסו ליד באר שבע – שני תושבי תל שבע נאשמים דירה בבאר שבע נסגרה ל־30 יום: המשטרה מצאה ז׳יטונים, קלפים וחומר החשוד כקריסטל שנת השירות החדשה בערד יצאה לדרך: המשימה הראשונה של חניכי "קול־גיא" עץ ושיר לכל נופל: יער "חרבות ברזל" ייחנך בעוטף עזה ב־4 באוקטובר בן 24 מרמת גן נעדר מאז הצהריים: המשטרה מבקשת סיוע באיתורו בן 30 נפגע מרכבת בירושלים ונפצע קשה – אישה נוספת נפגעה קל 130 שקל לחודש: שלושה חוגים חדשים לילדי החינוך המיוחד בקריית מלאכי עיר היין, אשקלון: בן 12 נפגע מרכב ברחוב ארגמן גאווה לאשדוד: אות שר החינוך ללכידות החברתית והתקווה הישראלית הוענק לעיר סטודנטים בנס ציונה, שימו לב: מלגות של עד 12 אלף שקל – וההרשמה נפתחת מחר אילת: בת 13 נפלה מגובה של 6 קומות – מצבה קשה סוכות בקריית מלאכי: מופעים בחינם, מסיבת מים, נינג׳ה והקפות שניות בן 20 עבד במחסן, חזר בלילה – וגנב סירים בשווי 2,100 שקל בת ים: 60 מנהלות ומדריכות נחשפו למודל החדשנות בגיל הרך בעיר סדרת הצתות באשדוד: האחראי אותר וישלם 32 אלף שקל מתיחות בעיריית אשדוד: ועד העובדים הורה שלא לקיים פגישות בענייני זכויות ותנאי העסקה ללא נציגותו

קבוצת פרטנר תתרום עץ בשמו של כל לקוח חדש שיצטרף לשירותיה במטרה לסייע בשיקום יער קנדה של קק"ל

יוזמה זו מצטרפת לפעילות נוספת של פרטנר וקק"ל במסגרתה התקיים פרויקט נטיעות מיוחד בקיבוץ "כרם שלום", קיבוץ שאומץ על ידי פרטנר מאז ה-7 באוקטובר . במסגרת הפעילות , בטו בשבט 2024 נטעו חברי הקיבוץ עצים שנתרמו על ידי קק"ל ב "גינת הגיבורים",  מסורת של הקיבוץ  של "נטיעה על כל נפילה".

לקראת יום הסביבה הבינלאומי החל ב־5 ביוני, קבוצת התקשורת פרטנר תתרום כ-1,000 עצים בשמם של לקוחותיה במטרה לסייע בשיקום יער קנדה.  שיתוף הפעולה הייחודי עם קק"ל יחול על  כל לקוח חדש שיצטרף לשירותי הסלולר, הסיבים, החשמל או הטלוויזיה ביום זה.

הלקוחות שיצטרפו יקבלו תעודת תרומה על נטיעת עץ בשמם בחורשה ייעודית של לקוחות פרטנר. היוזמה המשותפת מבטאת את המחויבות של פרטנר לשמירה על הסביבה, למעורבות קהילתית ואחריות אקולוגית.

שריפת הענק שפקדה את הרי ירושלים כילתה כ-20 אלף דונם ובעקבותיה פונו יישובים רבים באזור מחשש לחיי אדם. בתום מאבק של יומיים, הושגה שליטה על האש בשיתוף פעולה של עובדי קק"ל, לוחמי האש וגורמי הבטחון, שלאחריה התגלו ממדי הנזק האדירים.

פארק קנדה, מהיערות האהובים ביותר בישראל, נפגע קשות, כמו גם יער אשתאול. מדובר באסון אקולוגי כבד, כאשר בנוסף לפגיעה בנוף, נחרבו באש מערכות אקולוגיות שלמות ונהרסו פינות נופש ואתרי מורשת.

יוזמה זו מצטרפת לפעילות נוספת של פרטנר וקק"ל במסגרתה התקיים פרויקט נטיעות מיוחד בקיבוץ "כרם שלום", קיבוץ שאומץ על ידי פרטנר מאז ה-7 באוקטובר . במסגרת הפעילות , בטו בשבט 2024 נטעו חברי הקיבוץ עצים שנתרמו על ידי קק"ל ב "גינת הגיבורים",  מסורת של הקיבוץ  של "נטיעה על כל נפילה".

סמנכ"לית חטיבת לקוחות פרטיים בפרטנר, מאיה רדושינסקי: "אנו גאים בשיתוף הפעולה המשמעותי עם קק"ל, שיוצר ערך קהילתי ארוך טווח ומתן אפשרות ללקוחות שלנו לתרום לסביבה. כל הצטרפות לשירותי פרטנר – היא גם תרומה ממשית להתחדשות הטבע בישראל".

 הצטרפו לחדשות מהארץ ומהעולם בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: מאיה רדושינסקי

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של כל הארץ

לחצו כאן
דילוג לתוכן