מבזקים
לוד: הולך רגל בן 26 נפגע מרכב נתיבות: בן 4 נפגע מרכב נתניהו במסר לעם הלבנוני: "חיזבאללה חלש מאי פעם, ישראל חזקה מאי פעם" חשש לחייה של בת 15 מקריית מלאכי חשד חמור בתל אביב: בן 25 נעצר בחשד לעבירות מין ופגיעה בפרטיות דרמה: אזרחית ישראלית חולצה מהשוק בקלקיליה – הועברה לכוחות הביטחון בשלום גבעתיים משיקה מלגות של 10,000 שקל לסטודנטים דירות החל מ-3.36 מיליון שקל: פרויקט ענק בירושלים נחשף גאווה ענקית לקריית אונו: בית הספר אביגדור ורשה הוכתר לאלוף ישראל בשחמט סערה בירושלים: הפלג הירושלמי תוקף את המשטרה לאחר העברת 17 תלמידי ישיבות לכלא הצבאי 10 נפגעים בתאונה בין אוטובוס ורכב בבאר שבע לקראת מצעד הגאווה בתל אביב: עשרות אמבולנסים, ניידות טיפול נמרץ ייפרסו בשטח סגירת חשבון אכזרית: כתב אישום חמור נגד 4 קטינים שתקפו נער והשאירו אותו לדמם ברחוב הישגים מרשימים למתעמלות מאור יהודה באליפות ישראל בהתעמלות מכשירים אשקלון: שלושה עובדים זכו באות “הטובים בשירות” – אחד מהם חילץ אנשים מבניין בוער באר שבע מרחיבה את פינות ההאכלה לחתולי הרחוב רשת הביטחון של ישראל: למרות החום הקיצוני, הערבה המשיכה לספק ירקות שאף אזור אחר לא הצליח לגדל מודיעין מכבים רעות: ערב “שבילי תקווה וצמיחה” חתם תערוכה והשיק אנתולוגיה חדשה פתח תקווה: גבר כבן 50 נפצע בינוני בתאונת התהפכות; מספר פצועים קל בתאונה נוספת בעיר ללא היכרות מוקדמת: תושב אילת תקף קשיש בתחנת אוטובוס ואיים עליו באמצעות לבנה

קוראים לכם: מועצת נחל שורק פועלת למען העסקים שנפגעו בסבב הלחימה

כזכור, לפני כמעט חודש נאלצו במועצת נחל שורק לבטל את הלימודים למשך יומיים בגלל ההסלמה במצב הביטחוני ברצועת עזה. ביטול הלימודים השפיע על ההורים העובדים שנאלצו להיעדר ממקומות העבודה בשל הצורך לשהות עם הילדים. בעוד שאצל שכירים המתגוררים בטווח ה- 40 ק"מ (כמו ברוב יישובי המועצה) שבו בוטלו הלימודים, קיימת הכרה בהיעדרות אצל המעסיק אצל עצמאים המצב שונה כי הם המעסיק של עצמם והם לא תמיד מודעים לזכויות שלהם.

השנה, בזכות קיומה של קהילת העסקים במועצה הפועלת תחת מרכז צעירים נחל שורק, ומונה מעל 150 בעלי עסקים, השיגו בשיתוף פעולה עם מעו"ף לעסקים, הכרה וסיוע גם לעסקים שנעדרו יום או יומיים לצורך שהייה עם הילדים (עד גיל 14 או בעל צרכים מיוחדים) או שהעסק שלהם נסגר.

כבר בשבוע האחרון הגיעו למרכז צעירים נציגי מעו"ף (הפועלת כזרוע בתוך הסוכנות לעסקים קטנים במשרד הכלכלה) וישבו באופן פרטני עם העסקים של המועצה על אופן הגשת הבקשה להחזר, פיצוי בגין החזר, מתן הלוואות לעסקים ללא ריבית ועוד.
במהלך החודש הקרוב יתקיימו במרכז צעירים ימים נוספים לסיוע במילוי טפסים לבעלי עסקים.
ראש המועצה, אלי אסקוזידו: "אני קורא לכם עסקים יקרים, יכול להיות שמגיע לכם כסף מהמדינה על הסבב האחרון. אני קורא לכם ליצור קשר עם נציגי מעוף באמצעות הטופס שבתגובה הראשונה ולבדוק את זכאותכם".

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן