נער בן 14 נפצע הלילה (שישי) באורח בינוני בתאונת דרכים עצמית בשדרות אבני החושן שבקריית גת. הנער, שרכב על אופנוע חשמלי, איבד שליטה והתנגש בחומה. צוותי מד"א שהוזעקו למקום העניקו לו טיפול רפואי ראשוני ופינו אותו להמשך טיפול בבית החולים "ברזילי".
הדיווח על התאונה התקבל במוקד 101 של מד"א במרחב לכיש בשעה 02:43 לפנות בוקר. על פי הדיווח, רוכב אופנוע חשמלי, נער כבן 14, התנגש בעוצמה בחומה בשדרות אבני החושן בעיר.
חובשים ופראמדיקים של מד"א שהגיעו במהירות לזירה מצאו את הנער כשהוא סובל מחבלות בפלג גופו העליון. לאחר הענקת טיפול רפואי ראשוני בשטח, שכלל ייצוב מצבו, הוא פונה באמבולנס להמשך קבלת טיפול רפואי במרכז הרפואי "ברזילי" באשקלון, כשמצבו מוגדר בינוני.
◼️ חדשות קריית גת והסביבה בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אזור
- אילת
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע
- בית שמש
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הערבה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- יהודה ושומרון
- ים המלח
- ירוחם
- ירושלים
- כפר סבא
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- עומר / מיתר
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.








