מבזקים
האישה הראשונה שניהלה את הספורט ברמלה עושה עוד צעד: ענת ברמי נבחרה להנהלה הארצית 97 קורבנות ומאות אלפי שקלים: בני זוג ממרכז הארץ נאשמים שהתחזו לנציגי חברות ביטוח רגע לפני סגירת הרשימות: ראשות קריית אונו, גני תקווה ושוהם דורשות 50% נשים בכנסת חיפשו חשודים בסילוואן – וגילו מתחת למבנה מערת קבורה מתקופת בית שני אשדוד: עשרות גיטרות, שירים וים – הערב המיוחד חוזר לגבעת יונה אקטואליה, סיפורים וחידושים: שבת של תרבות מגיעה לסינמטק יבנה מהשכול אל היצירה: האמהות שאיבדו את בניהן הפכו את הכאב ליוזמה משותפת נתקלתם? חשש לחייו של בן 38 מקריית מלאכי זכה ב־40 מיליון שקל: "קודם כל אקנה דירה לבן שלי הלוחם" חשש לחייו של בן 38 מראשל"צ בן 50 שרכב על טרקטורון נפצע בתאונה בגן יבנה בת ים: שבעה בתי ספר נכנסו לרשימת המצטיינים של משרד החינוך המשטרה נערכת להפגנה באזור בני ברק – חשש לחסימות ועומסי תנועה תא"ל (מיל') דני שחר מצטרף לישראל ביתנו עבודות הכביש יוצאות לדרך באופקים – כך תיראה התנועה באזור רמלה: הפסקות מים צפויות מחר – אלה השעות אופקים: הרחובות שייסגרו השבוע בעקבות הפסטיבל הטעם המקומי מגיע לפתח תקווה: שוק איכרים חדש נפתח קריית מלאכי: המשטרה פשטה על מסיבת טבע בלתי חוקית ירושלים מתחדשת: התוכנית שתשנה את מתחם בית הנוער העברי

קריית מלאכי: כנס ראשון מסוגו לבעלי העסקים באזור התעשייה

בשבוע האחרון קיים אגף קידום ורישוי עסקים בעיריית קריית מלאכי כנס חשוב לבעלי עסקים ומפעלים באזור התעשייה בעיר.

הכנס התקיים במעמד סגן ראש העיר יוסי סולימני, מנכ"ל העירייה יוסף כהן, ממונה תיק העסקים חבר המועצה עו"ד לידור צרויה, מנהל קידום ורישוי עסקים ניסים גלעם ובהשתתפות מנהל אגף שרות לתושב רונן אתגר, מנהל אזור התעשייה אלירן פטיטו, קארין ראם מאגף רישוי עסקים ושרון דהאן מאגף שפ"ע.

במהלך המפגש העלו בעלי העסקים את האתגרים והסוגיות המרכזיות עימן הם מתמודדים, וקיבלו מענה ראשוני מגורמי המקצוע.
מנכ"ל העירייה וסגן ראש העיר הציגו תהליכים עירוניים משמעותיים, לרבות שינויים בתוכנית המתאר (תב"ע) של אזור התעשייה, לצד שיפוצים ותוכניות פיתוח עתידיות שצפויות לחולל תנופה כלכלית משמעותית.

לקראת סיום הכנס, נבחרו חמישה נציגים לוועד אזור התעשייה, אשר ייצגו את העסקים מול העירייה ויפעלו לחיזוק שיתוף הפעולה בין המגזר העסקי לרשות המקומית.

ראש העיר אליהו (ללו) זוהר ציין: "אנחנו רואים בעסקים המקומיים מנוע צמיחה משמעותי. שגשוג של אזור התעשייה הוא לא רק יעד כלכלי, הוא יעד חברתי, תעסוקתי וקהילתי. הכנס הזה הוא סנונית ראשונה בדרך לשיתוף פעולה עם בעלי העסקים, ואנחנו נמשיך לפעול יחד כדי להצעיד את קריית מלאכי קדימה."

עו"ד לידור צרויה, מחזיק תיק העסקים בעיר: "מאז שמוניתי לתפקיד אני לומד את התחום, מקשיב לצרכים, וחלק חשוב מזה הוא לפגוש את בעלי העסקים בשטח. בכנס ניהלנו שיח פורה עם בעלי העסקים באזור התעשייה הישן. בימים הקרובים יתקיימו פגישות מקצועיות לקידום יישום מסקנות הכנס, ואני בטוח שבקרוב ירגישו בעלי העסקים בשינוי חיובי."


◼️ חדשות קריית מלאכי והמועצה האזורית באר טוביה בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות עיריית קריית מלאכי

דילוג לתוכן