ראש הממשלה בנימין נתניהו התייחס הלילה (שלישי) לראשונה לחסימות הצמתים ולהפגנות המתרחשות החל משעות הערב המוקדמות, בכל רחבי הארץ וכוללות אלימות קשה בין המפגינים לכוחות המשטרה ואף בין המפגינים לנהגים הנאלצים לעמוד בפקקים במשך שעות רבות.
"כולנו מתאבלים על מותו הטראגי של הנר סלומון טקה, אנו מחבקים את משפחתו ואת העדה האתיופית שמאוד יקרה לי. אלה לא מילים בעלמא. אני יודע שיש בעיות שעוד צריך לפתור, עמלנו קשה ועוד צריך לעמול לפתור אותן. אני מבקש מכם תפסיקו את חסימות הצירים, אנחנו מסינת חוק ולא נסבול את חסימות הצירים, אני מבקש מכם, נתפור את הבעיות יחד תוך כדי כיבוד החוק".
צפו בדברים:
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אזור
- אילת
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע
- בית שמש
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הערבה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- יהודה ושומרון
- ים המלח
- ירוחם
- ירושלים
- כפר סבא
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- עומר / מיתר
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.










