עיריית ראש העין הודיעה כי העיר הוכרה כיישוב זכאי להגשת בקשה לרישיון נשק אישי, במסגרת הרחבת רפורמת רישוי הנשק של המשרד לביטחון לאומי.
ההחלטה התקבלה לאחר פניית ראש העיר, רז שגיא, לשר לביטחון לאומי איתמר בן גביר, ולאחר עבודת מטה ובחינה מקצועית של המשרד לביטחון לאומי, משטרת ישראל ואגף רישוי ופיקוח כלי ירייה.
משמעות ההכרה היא שתושבות ותושבי ראש העין, שיעמדו בתנאי הסף ובקריטריונים הקבועים בחוק, יוכלו להגיש בקשה לקבלת רישיון נשק אישי בהתאם להנחיות אגף רישוי כלי ירייה.
בעיריית ראש העין מדגישים כי מדובר במהלך שנועד לחזק את תחושת הביטחון האישי של התושבים, תוך שמירה על הוראות החוק, הנהלים והפיקוח המקצועי הנדרש.
ראש העיר רז שגיא בירך על ההחלטה ואמר: "ביטחון תושבי העיר הוא ערך עליון עבורנו. ההכרה בראש העין כיישוב זכאי היא צעד חשוב נוסף בחיזוק הביטחון האישי בעיר. נמשיך לפעול יחד עם גורמי הביטחון כדי להבטיח מענה מיטבי לצורכי העיר ותושביה."
◼️ חדשות ראש העין בווטסאפ לחצו כאן
קבוצת ערים
- אופקים
- אור יהודה
- אזור
- אילת
- אשדוד
- אשקלון
- באר יעקב
- באר שבע
- בית שמש
- בת ים
- גבעת שמואל
- גבעתיים
- גדרה
- גן יבנה
- גני תקווה
- דימונה
- הערבה
- הרצליה
- חולון
- יבנה
- יהוד מונוסון
- יהודה ושומרון
- ים המלח
- ירוחם
- ירושלים
- כפר סבא
- מודיעין מכבים רעות
- מועצות - עוטף עזה
- מזכרת בתיה
- מצפה רמון
- נס ציונה
- נתיבות
- נתניה
- סביון
- עומר / מיתר
- ערד
- פתח תקווה
- קריית אונו
- קריית גת
- קריית עקרון
קטגוריות
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.









