מבזקים
מאושפלו של תמרה לגבינות מהעזים: סוכות בין קריית מלאכי לבאר טוביה מלחם שנכתב עליו לפני אלף שנה עד אינג'רה וקבב של אמא: סוכות טעים בקריית עקרון מרק, חילבה וסלוף חם: סוכות בראש העין מריח כמו עיר שלא שכחה מאיפה באה מהכרמים של 1889 למאפייה של 1968: כך טועמים את ראשון לציון בסוכות לפני שעריים גרו כאן בסוכות אקליפטוס: מסלוף חם ועד ביסטרו של פארק המדע, כך טועמים את רחובות בסוכות מסבחה של משפחה מ – 1928, תאלי הודי ובורקס של דור שלישי: סוכות ברמלה טעים אחרת הפיתה ששינתה את ישראל נולדה כאן: מסביח של 1961 עד קובות ושווארמה בסוכות ברמת גן מתותים ישר מהשדה לקרואסון ששינה את ישראל: סוכות ברמת השרון בין הפרדסים למוסדות של העיר מהבוריקה של צפון אפריקה לחומוס שנולד בעיר: סוכות בשדרות דרך האוכל שבנה כאן בית אינג'רה, פלוב, קארי ופיתה מהתנור: סוכות בקריית גת של כל העליות הבייקרי של אמא, התבלינים של פעם והקפה על הפרדס: סוכות בקריית אונו דרך הצלחת הפלאפל שקיבל כיכר, הקובה של סבתא והאינג'רה: סוכות בפתח תקווה דרך האוכל טרגדיה בקריית גת: פועל כבן 40 נהרג לאחר שמשטח כלובי ברזל נפל עליו הפאב מ – 1985, הפיצה שנולדה במשתלה והיין שהתחיל מילד בן 9: סוכות בערד סושי בן 20, עגלת קפה של ילדי היישוב ובובוטי מדרום אפריקה: סוכות בסביון דרך הצלחת בוריקה מ – 1963, מפרום על פתיליות וקרואסון צרפתי: סוכות בנתניה של השוק והים כפיתות של 60 שנה, סושי בשוק וקונדיטור שחזר הביתה: סוכות בנתיבות דרך האוכל תפוזים, דבש ובית קפה בבית של מייסדים: סוכות בנס ציונה דרך הצלחת המחמצת, היין והחבית שמגישה מאז 1987: סוכות במצפה רמון בקצב של המדבר הפרנה של אמא, הרפת שהפכה למסעדה והקונדיטור מההייטק: סוכות במזכרת בתיה

ראש העיר מיכאל וידל בסיור פרויקטים עירוניים גם בצל מבצע "שאגת הארי"

רגע לפני חג הפסח, ובצל הימים המאתגרים במדינת ישראל במסגרת מבצע “שאגת הארי”, יצא ראש עיריית רמלה, מיכאל וידל, לסיור מקצועי בשטח כדי לעקוב מקרוב אחר התקדמות מספר פרויקטים עירוניים מרכזיים.

רגע לפני חג הפסח, ובצל הימים המאתגרים במדינת ישראל במסגרת מבצע “שאגת הארי”, יצא ראש עיריית רמלה, מיכאל וידל, לסיור מקצועי בשטח כדי לעקוב מקרוב אחר התקדמות מספר פרויקטים עירוניים מרכזיים.

בין הפרויקטים שנבדקו במהלך הסיור: הצבת שלט “ברוכים הבאים לרמלה” בכניסה לעיר מכביש 40, הקמת “גדר מדברת” ברחוב יחזקאל שמציעה מסרים חינוכיים וקהילתיים, והתקדמות בעבודות להקמת פארק רמלה – אחד הפרויקטים המרכזיים בעיר. במקביל נמשכים חידוש תשתיות בכביש ברחוב טוינה, התקנת מצלמות ביטחון, הרחבת פתרונות חניה בשכונת נאות שמיר וקידום פרויקטים סביבתיים בתחום המחזור.

הסיור כלל גם דגש מיוחד על שיקום מוסדות חינוך שנפגעו בעקבות פגיעת טיל, מתוך מטרה להחזיר את הילדים לסביבה בטוחה ומיטבית במהרה.

ראש העיר וידל ציין: “גם בתקופה ביטחונית מורכבת, רמלה לא עוצרת. העשייה בשטח נמשכת כל הזמן – מתוך אחריות, מחויבות ואמונה בעתיד העיר. לצד ההתמודדות עם האתגרים, אנחנו ממשיכים לבנות, לשפר ולחזק את רמלה עבור התושבים.”

לקראת חג הפסח, מאחל ראש העיר חג של התחדשות, תקווה ובשורות טובות לכלל התושבים, חיזוק למשפחות המגויסים והחלמה לפצועים.


◼️ חדשות רמלה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות רמלה

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של רמלה

לחצו כאן
דילוג לתוכן