מבזקים
הודעה לתושבי אילת והנופשים: תרגיל צבאי ייערך מחר בבוקר במרחב המפרץ עיריית רחובות מגיבה להחלטת בית הדין: "שמחים שבית המשפט קיבל את בקשתנו וביטל את השביתה" ועד עובדי עיריית רחובות על החלטת בית הדין: "עדות לצדקת מאבקנו, חובת ההוכחה היא על העירייה" דרמה ברחובות: בית הדין לעבודה הכריע – השביתה הכללית בעירייה תידחה ביום ותבוטל בכפוף להעברת תקציב הרווחה סגירת מעגל: צה"ל ושב"כ חיסלו את מחבל הנוח'בה שהחזיק בחטוף עומר שם טוב רמלה חוסכת עד 50% בצריכת החשמל: פרויקט תאורת ה-LED מציג תוצאות מרשימות השב"כ וראש עיריית אילת מרגיעים: "אין התרעה קונקרטית לעיר, אילת מוגנת וערוכה לעונת הקיץ" אירוע רפואי בנגב: כ-15 תצפיתניות לקו במכת חום במהלך פעילות שטח בתוך יממה: זק״א פעלה בשתי זירות טראגיות בארה״ב – גופות ישראלים יוטסו לישראל בן 30 נפצע באירוע אלימות בתל אביב גבעת שמואל חוגגת ספרות: עשרות השתתפו בערבי “מה קורא?” עם יוצרים מקומיים פסטיבל המתגייסים חוזר לגני יהושע: מאות צעירים צפויים להגיע – רכבת ישראל מתגברת שירותים הכסף הקדוש אותר: כלי כסף בשווי 120 אלף שקל שנגנבו מבית כנסת בבני ברק נמצאו מוסתרים מודיעין מכבים רעות: כך מנסות לגרום ליותר נערות לבחור בהייטק כבר בחטיבת הביניים עשרות ואפילו מאות שקלים לכרטיס: איפה באמת כדאי לקנות כרטיסים למופעי הקיץ? דמי ההבראה בדרך לעלייה: מיליוני עובדים עשויים לקבל מאות שקלים נוספים בשנה אשקלון: פועל נפצע בינוני במהלך עבודתו ברחוב צה"ל 47 דוחות בשבוע: המבצע הדרמטי של עיריית מודיעין נגד עבירות שמטרידות את התושבים כך נראית העיר של 2050: תלמידי מודיעין הפתיעו עם חזון עתידני בתוך מיינקראפט יהוד מונוסון: אחרי שנים של מצוקת קבורה, עשרות חלקות ייפתחו למכירה לתושבי העיר

ראש עיריית אור יהודה, ליאת שוחט: "אנו סומכים רק על עצמנו"

שוחט אמרה: "אנו נערכים לכלל התרחישים, כולל אפשרות של פינוי תושבים ללא מרחבים מוגנים תקניים למחסים המוניים בעיר, מבצעים רכש מאסיבי של ציוד לוגיסטי, כולל שקיות מים, גנרטורים ועוד"

שוחט אמרה את הדברים בוועידה השנתית של איגוד התאגידים העירוניים בפאנל שעסק בין השאר בהתמודדות של העירייה עם נושא החירום, והוסיפה: נערכים לכלל התרחישים, כולל אפשרות של פינוי תושבים ללא מרחבים מוגנים תקניים למחסים המוניים בעיר"

ראש עיריית אור יהודה, ליאת שוחט, השתתפה בוועידה השנתית של איגוד התאגידים העירוניים שהתקיימה בשבוע שעבר באילת. בפאנל בנושא "ואף על פי כן נוע תנוע" שעסק בשאלה כיצד ממשיכים בפיתוח עירוני במצב חירום בהנחייתה של קרן מרציאנו, הביעה את ראש העיר את דאגתה לגבי היכולת של משרדי הממשלה לתת מענה הולם לאזרחים בשעת חירום.

בין הדברים שאמרה ראש העיר, ליאת שוחט, בפאנל: "אנו סומכים אך ורק על עצמנו. אף אחד לא ידאג לנו. אנו נערכים לכלל התרחישים, כולל אפשרות של פינוי תושבים ללא מרחבים מוגנים תקניים למחסים המוניים בעיר, מבצעים רכש מאסיבי של ציוד לוגיסטי, כולל שקיות מים, גנרטורים ועוד".

בנושא ליווי משפחות שנפגעו במלחמה והתמיכה בעסקים המקומיים אמרה שוחט: "אנו מלווים את כל המשפחות ויש ניצולי נובה אצלנו שמקבלים מענה רגשי וכלכלי. כדי לתת הטבות בארנונה נדרשת החלטה של משרד הפנים. גם אם יש לי יכולת כלכלית לא לגבות את הארנונה מעסקים מקומיים, אני לא יכולה לעשות זאת ללא אישור של משרד הפנים. צריך להוביל מהלך של הנחות בארנונה לעסקים עבור משרתי מילואים ומשפחותיהם ואוכלוסיות נוספות שזקוקות לכך בשל המלחמה".

על הקשיים לקדם את תחום התשתיות והפיתוח, נושא שממנו סובלות כל הרשויות אמרה ראש עיריית אור יהודה: "העובדים הזרים זה המפתח להמשך הנעת הפרויקטים התשתיתיים והבנייה. ללא זה, לא תהיה המשכיות ולא ייפתחו כיתות לימוד בשנת הלימודים הקרובה ברחבי הארץ. מפה המקום לקרוא לממשלת ישראל לפתוח את השערים לעובדים זרים".

 

◼️ לקבוצת חדשות – בקעת אונו | יהוד מונוסון, סביון, גבעת שמואל, קריית אונו, גני תקווה, אור יהודה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות עיריית אור יהודה

דילוג לתוכן