ראש עיריית אור יהודה, ליאת שוחט: "אף אחד לא ימנע מאיתנו לחגוג את עצמאותנו"

אני קוראת לראשי ערים נוספים להמשיך ולקיים את אירועי העצמאות ולא לוותר עליהם. אל תיתנו פרס לאויבים שלנו!

ראש עיריית אור יהודה, עו"ד ליאת שוחט התייחסה לפני זמן קצר (שלישי) לנושא המדובר ביותר בימים אלה – חגיגות יום העצמאות.

לדבריה, "את אירועי העצמאות חובה להמשיך ולחגוג, ובמיוחד בשנה הזו – אף אחד לא ימנע מאיתנו לחגוג את עצמאותנו עם המדינה האהובה שלנו!

בימים האחרונים החל שיח סביב שאלת יום העצמאות ויום הזיכרון לחללי מערכות ישראל. זה ברור לכולנו שזו לא שנה רגילה. בשעה הזו שמשפחות החטופים ממתינות עדיין, כמעט חצי שנה אחרי, בכיליון עיניים ליקיריהן, חובה עלינו להמשיך ולעטוף אותן באהבה גדולה.

לצד זאת – אנו חייבים להעביר מסר לעולם שאף אחד לא ינצח אותנו, בוודאי לא החמאס שכל תכליתו להשמיד את קיומנו. האירוע המרכזי השנה יתקיים בסימן החזרת החטופים, והלוואי והם ישובו אלינו עוד הרבה לפני יום העצמאות.

אני מבינה לחלוטין את הרגשות המעורבים, אבל השנה, דווקא השנה, אסור לנו לוותר ולהוריד את הראש. נהפוך הוא – זו העת להניף דגלים ולרקוד לכבוד עצמאותנו.

העם היהודי יישא ראש בגאווה ויכריז שאף אחד לא ינצח אותנו. האירוע שיועלה על הבמה יהיה בסימן נושא התקומה ויכלול הצדעה לאנשי המילואים, חיילי צה"ל, נשות אנשי המילואים, מתנדבי חרבות ברזל ואנשי נשות הביטחון.

ובכל זאת, אם יש משהו שיהיה אחר השנה זה הזיקוקים. אין ספק שבעקבות קולות הנפץ שכולנו חווינו בשנה האחרונה, נכון יהיה לוותר עליהם ולחגוג בדרכים אחרות.

סמל (מיל') עדי ברוך ז"ל כתבה: "ואם אי פעם אמות לפני שיגיע זמני, אני רוצה שתחגגו את החיים ולא תתאבלו על מותי. שתקומו כל בוקר עם חיוך וגעגוע בלב, ולא תיתנו לאף שנייה מחייכם להתבזבז".

אני קוראת לראשי ערים נוספים להמשיך ולקיים את אירועי העצמאות ולא לוותר עליהם. אל תיתנו פרס לאויבים שלנו!"

◼️ לקבוצת חדשות – בקעת אונו | יהוד מונוסון, סביון, גבעת שמואל, קריית אונו, גני תקווה, אור יהודה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

צילום: ארכיון

דילוג לתוכן