מבזקים
בלימה זמנית בירידה אך השחיקה נמשכת: מדד פעמונים 2025 חושף תמונה מדאיגה של חוסן משקי הבית בישראל פתח תקווה: חברת החשמל השלימה עבודות בשכונת עמישב לחשמל יציב יותר קבוצת מאמאנט רמלה מסכמת עונת בכורה עם מקום שלישי מצפה רמון: חוק חדש עשוי להזרים עשרות מיליוני שקלים בשנה לרשויות בפריפריה אשקלון מצדיעה למשפחות המילואים: ארבע משפחות מקומיות עלו על שלטי החוצות בעיר מזל טוב: יותר מ – 1,000 אורחים חגגו בבת המצווה לבתם של ספיר וליאור נרקיס יבנה הצדיעה למילואימניקים: מאות לוחמים ובני משפחותיהם הגיעו לערב הוקרה מיוחד מאלמנות צה"ל ועד אינטימיות נשית – התערוכה בירושלים שמציפה את הנושאים שאף אחד לא אוהב לדבר עליהם שדרות והנגב המערבי: יותר ויותר משפחות הופכות את הגג למקור הכנסה לכיש ואמציה: כביש 3415 הואר אחרי שנים של המתנה מרדף מאשקלון לשדרות: שני חשודים נעצרו עם חומר החשוד כסמים באר שבע על מפת המחקר העולמית: הגילוי שעשוי לשנות את כל מה שחשבנו על דיאטות רמת גן: רוכב אופניים חשמליים בן 62 נפצע בינוני לאחר שהחליק רחוב מרים מזרחי ברחובות ייחסם בשל פירוק עגורן באתר בנייה אשדוד ממשיכה לבנות את עצמה כעיר אופנה: תערוכת “קול כלה” נפתחה בבית קלנג פשיטת אכיפה במתחם עסקי בקריית מלאכי חשפה שורת ליקויים אשדוד: קטין נמלט פעמיים מהשוטרים – ואז נתפס עם סכין וחומר החשוד כסם באר יעקב, ראשון לציון, רמלה ולוד בדרך למהפכת תחבורה: הקו החום יוצא לדרך גבעת שמואל מצדיעה לנוער שמתנדב: 33 בני ובנות נוער קיבלו הצטיינות עירונית ירושלים, שדרות, חולון, אילת ויהודה ושומרון: 12 ישיבות הסדר הודיעו "לא נשלח תלמידים לשריון"

ראש עיריית אשדוד סופד לאלי אלאלוף ז"ל: "שליח ציבור אמיתי, גדענו את אחד משורשיה הטובים של המדינה"

ד"ר יחיאל לסרי נפרד בכאב מחברו, חתן פרס ישראל וחבר הכנסת לשעבר שהלך לעולמו בגיל 81: "אלי סלל את הדרך לאחרים במאבק לצדק חברתי. הפרידה ממנו כתושב העיר קשה ומשאירה חלל עמוק". הלווייתו תתקיים מחר באשדוד

העיר אשדוד ומדינת ישראל כולה מבכות את פטירתו של אלי אלאלוף ז"ל (1945–2026), חתן פרס ישראל, מנכ"ל קרן רש"י לשעבר וחבר כנסת מוערך, שהלך היום לעולמו. אלאלוף, שהעתיק את מגוריו לאשדוד בשנים האחרונות, נחשב לאחד הקולות המרכזיים והחשובים במאבק לצמצום פערים חברתיים בישראל.

ראש עיריית אשדוד, ד"ר יחיאל לסרי, ספד לו היום בהתרגשות: "קיבלתי בצער רב את הידיעה על פטירתו של חברי אלי. הוא היה דמות מופת של המאבק החברתי. הילד שעלה מפאס שבמרוקו סימל עבורי ועבור דור שלם את העולה שהצליח לעמוד מול קשיים, הגיע לעמדות בכירות וסלל את הדרך לאחרים".

אלאלוף ז"ל הקדיש את חייו לקידום אוכלוסיות מוחלשות. בתפקידו כמנכ"ל קרן רש"י הוביל הקמת פנימיות, כפרים טיפוליים ותוכניות סיוע למשפחות עולים, פעילות שזיכתה אותו בפרס ישראל על מפעל חיים. כחבר כנסת וכיו"ר ועדת העבודה והרווחה, נחשב למחוקק חברתי חרוץ ובלתי מתפשר.

באשדוד, פעל אלאלוף בשיתוף פעולה הדוק עם ד"ר לסרי לקידום ההשכלה הגבוהה בעיר ותוכנית "ניצנים" להכשרה טכנולוגית של בני נוער בדרכם למערך הסייבר של צה"ל. "הפרידה מאלי מזכירה לנו את חובתנו להמשיך בדרכו למען חברה שוויונית יותר", הוסיף ראש העיר.

פרטי הלוויה:

הלווייתו של אלי אלאלוף ז"ל תתקיים מחר, יום שני (9.2), בשעה 15:30 בבית העלמין הישן באשדוד.

יהי זכרו ברוך.


◼️ חדשות אשדוד והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: פייסבוק

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של אשדוד

לחצו כאן
דילוג לתוכן