מבזקים
סוף עצוב לחיפושים: נעדר כבן 50 אותר ללא רוח חיים ביער בן שמן ערב קטלני ברהט: שני גברים כבני 30 נהרגו בתוך פחות משעה אילת: ילד בן 3 טבע בבריכת צימר – מצבו בינוני 27 עצורים באשדוד ובקריית גת: הסוכנים הסמויים שחדרו ללב מנגנון הפרוטקשן מתימן לבוכרה – והערב לפרס: שלוש תרבויות, עיר אחת וחגיגה גדולה בחולון "7 באוקטובר החזיר את הצלקות": הסיפור האישי ששמעו צעירי תגלית בחולון סמוך לבאר שבע: בן 19 נכווה בכ־28% מגופו מבלון גז ופונה לסורוקה מיליונים בחשבון והכתובת שנשארה בתל שבע: החשדות נגד רופא שיניים מבאר שבע לא רק לצעירים: הפאב המיוחד שייפתח ברחובות לבני הגיל השלישי סערה בצמרת חולון: המנכ"ל לשעבר תובע את ראש העיר ב־160 אלף שקל בטענה ללשון הרע 31 אלף דונם של טבע סביב מודיעין: שתי תוכניות ענק אושרו – וזה מה שישתנה בשטח דרמה בהרצליה: בן 74 התמוטט במהלך עבודתו – מצבו אנוש בן 78 התמוטט בכניסה לבניין באשדוד – פונה לאחר החייאה בת 77 אותרה ללא רוח חיים בביתה בבאר שבע המצלמות קלטו, עיריית לוד איתרה: הקבלן ששילם 9,723 שקל על נזק לעמוד לוד: נער דהר על סוס ברחובות העיר – ונעצר סמוך לביתו עשרות מצלמות פרטיות הוסרו – בעיריית לוד חושדים ששימשו למעקב אחר המרחב הציבורי תושב ב"ש הגיע לסופר-פארם עם שקית אטומה – ונאשם בגניבת בשמים בשווי 2,377 שקל הפך את השולחן ואיים: בן 53 מבאר שבע נאשם בתקיפת רופא "אני שורף לך את הבית": כתב אישום נגד תושב אילת בעקבות איומים על אמו

ראש עיריית לוד בהלווית אורן בן יפתח הי"ד : "דרוש גזר דין מוות למחבלים"!

הלוויה קורעת לב התקיימה ביום שישי שעבר בבית העלמין החדש בעיר לוד, כאשר אלפים מתושבי העיר ומחוצה לה, צעדו אחר מיטתו של אורן בן יפתח הי"ד, שנרצח בפיגוע האכזרי באלעד. בהלוויה הקשה נכחו ראש העיר, עו"ד יאיר רביבו, מנכ"ל העירייה – אהרון אטיאס, רבה של צפת – הרב שמואל אליהו, רבי יחיאל אבוחצירא – רבה של רמלה, הרב איתן שנרב, ששכל את בתו רנה בפיגוע, אסיר ציון המשוחרר יונתן פולארד וכן רבנים ועמך בית ישראל מרחבי הארץ שהגיעו אל בית העלמין לחלוק למנוח כבוד אחרון.

נופר בן יפתח, אלמנתו של אורן, ספדה לו: "היית הבעל המושלם, נשמה טהורה ששוכבת עכשיו מולי. בשבילי אתה חי. איך אני אספר לילדים שכל כך אוהבים אותך ומחוברים אלייך? מסרת את נשמתך למען קידוש השם. 12 שנים אנחנו ביחד. אני באמת לא יודעת איך אמשיך. אני אמשיך עם האמונה שלך שהמשיח בפתח. שבורא עולם יחזק אותי".

נועם, בנו של אורן ספד לו אף הוא ואמר "אבא אני אוהב אותך, אני כבר מתגעגע. למה זה קרה לך? אני לא מבין שלא תבוא לבית הספר שלי, אני פוחד שלא יהיה מי שישמור עליי כמוך. אני מבטיח שאשמור על אמא ועל האחיות שלי". רפאל, בנו בן החמש של אורן שאל "אבא אני רוצה לדעת מתי תחזור, מתי תיקח אותי מהגן. אני אוהב אותך. אני יודע שאיש רע פגע בך".

הרעייה נופר הקריאה מכתבים שכתבו ילדיו לאחר הפיגוע: "אדל כתבה 'אבא אתה האבא הכי טוב בעולם, אני אוהבת אותך מאוד. אני מחכה כבר שיבוא המשיח ותחזור מהר", והקהל פרץ בבכי.

ראש העיר, עו"ד יאיר רביבו ספד ואמר כי "העיר לוד איבדה את אחד מבניה היפים והמוכשרים, למשפחה גדולה וחשובה שבשנים האחרונות פקדו אותה הרבה אסונות. האסון הזה מפרק את הקהילה ואת המשפחה לרסיסים. אורן היה עלם חמודות, בחור שהתפרנס ועשה מאמצים גדולים להחזיק את המשפחה עם שישה ילדים למרות כל הקשיים והאתגרים". עוד הוסיף רביבו : "זה לא נתפס, אני קורא לממשלה לגזור דין מוות על מחבלים ולא לאפשר לרשות הפלסטינית לתת להם משכורות. צריך גזר דין מוות למחבלים זה לא יחזיר את הנרצחים אבל זה המעט שאפשר לעשות למענם".

 

קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

דילוג לתוכן