ראש עיריית רמלה בפנים גלויות: "אנחנו לא בונים רק דירות – אנחנו בונים עתיד"

מיכאל וידל התארח בתוכנית "הנדל"ניסטים" בערוץ i24NEWS ופרש את חזון הענק של רמלה לשנים הקרובות • הכפלת האוכלוסייה, עשרות פרויקטים של התחדשות עירונית, חיבור בין עבר לעתיד – והתחייבות אחת: דיור בר-השגה לצעירים

ראש העיר מיכאל וידל התארח השבוע בתוכנית הנדל"ן המובילה "הנדל"ניסטים" בערוץ i24NEWS, בהנחיית ראש איגוד השמאים נחמה בוגין ועו"ד אלדר אדטו, וחשף את החזון האסטרטגי לשנים הקרובות: הכפלת אוכלוסיית העיר לכ-180 אלף תושבים, שדרוג מאסיבי של השירותים העירוניים, עשרות פרויקטים של התחדשות עירונית, וחיבור ייחודי בין שימור הלב ההיסטורי של העיר לבין פיתוח תיירותי, מסחרי ותרבותי.

"אנחנו לא רק בונים דירות – אנחנו בונים עתיד," הצהיר וידל באולפן. "החזון שלנו כולל השקעה עמוקה בתשתיות, בתחבורה, בחינוך ובקהילה – עם מחויבות אמיתית לשיתוף ציבור ולשמירה על המרקם האנושי המגוון שמייחד את רמלה."

וידל לא התעלם מאתגרי הדיור – במיוחד בצד של ההשכרה – והדגיש:

"אנחנו מייצרים פתרונות מגוונים – גם לרוכשים וגם לשוכרים – כדי להבטיח דיור בר-השגה לצעירים, למשפחות ולעולים. רמלה היא עיר שמחברת בין מגזרים ומובילה שינוי מתוך אחריות חברתית."

בכך ממשיך ראש העיר לתקף את הפוזיציה של רמלה כאחת הערים המסקרנות ביותר כיום בשוק הנדל"ן והפיתוח העירוני – עיר של היסטוריה, נגישות, אוכלוסייה מגוונת ופוטנציאל שלא עוצר.


◼️ הצטרפו לחדשות רמלה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

צילום: I24

דילוג לתוכן