מבזקים
לוד: הולך רגל בן 26 נפגע מרכב נתיבות: בן 4 נפגע מרכב נתניהו במסר לעם הלבנוני: "חיזבאללה חלש מאי פעם, ישראל חזקה מאי פעם" חשש לחייה של בת 15 מקריית מלאכי חשד חמור בתל אביב: בן 25 נעצר בחשד לעבירות מין ופגיעה בפרטיות דרמה: אזרחית ישראלית חולצה מהשוק בקלקיליה – הועברה לכוחות הביטחון בשלום גבעתיים משיקה מלגות של 10,000 שקל לסטודנטים דירות החל מ-3.36 מיליון שקל: פרויקט ענק בירושלים נחשף גאווה ענקית לקריית אונו: בית הספר אביגדור ורשה הוכתר לאלוף ישראל בשחמט סערה בירושלים: הפלג הירושלמי תוקף את המשטרה לאחר העברת 17 תלמידי ישיבות לכלא הצבאי 10 נפגעים בתאונה בין אוטובוס ורכב בבאר שבע לקראת מצעד הגאווה בתל אביב: עשרות אמבולנסים, ניידות טיפול נמרץ ייפרסו בשטח סגירת חשבון אכזרית: כתב אישום חמור נגד 4 קטינים שתקפו נער והשאירו אותו לדמם ברחוב הישגים מרשימים למתעמלות מאור יהודה באליפות ישראל בהתעמלות מכשירים אשקלון: שלושה עובדים זכו באות “הטובים בשירות” – אחד מהם חילץ אנשים מבניין בוער באר שבע מרחיבה את פינות ההאכלה לחתולי הרחוב רשת הביטחון של ישראל: למרות החום הקיצוני, הערבה המשיכה לספק ירקות שאף אזור אחר לא הצליח לגדל מודיעין מכבים רעות: ערב “שבילי תקווה וצמיחה” חתם תערוכה והשיק אנתולוגיה חדשה פתח תקווה: גבר כבן 50 נפצע בינוני בתאונת התהפכות; מספר פצועים קל בתאונה נוספת בעיר ללא היכרות מוקדמת: תושב אילת תקף קשיש בתחנת אוטובוס ואיים עליו באמצעות לבנה

רגע לפני סיום שנת הלימודים: תלמידי העיר גני תקווה במפגן עוצמה למען שחרור החטופים

צרת תמיכה מרגשת בבתי הספר בעיר גני תקווה למען שחרור החטופים מעזה

לחופש נולדו

רגע לפני ששנת הלימודים מסתיימת, תלמידי תיכון מית"ר וחטיבת ראשונים בגני תקווה התכנסו היום (ב') בשערי בית הספר כחלק מיוזמת 'חזית הנוער למען השבת החטופים' וקראו לשחרורם המיידי מעזה באמצעות מיצב מרשים. צפו בתמונות המרגשות

 

 

הנוער לא שוכח: היום (ב') נערכה עצרת תמיכה מרגשת בבתי הספר בעיר גני תקווה למען שחרור החטופים מעזה. תלמידי תיכון מית"ר וחטיבת ראשונים לקחו חלק ביוזמת 'חזית הנוער למען השבת החטופים', במטרה להביע סולידריות עם החטופים ובני משפחותיהם ולקרוא לשחרורם המיידי. התלמידים והמורים נפגשו ברחבת הכניסה לבית הספר, ליד השער, והקימו מיצג מרשים לאות הזדהות תחת הסיסמא "אנחנו יוצאים לחופש הגדול, אבל הם עדיין בשבי בעזה".

במהלך האירוע נערכו גם פעילויות הסברה והפעלות יצירתיות, שבאמצעותן העבירו התלמידים את המסר החזק שלהם – שהמאבק לשחרור החטופים אינו נפסק ואינו נשכח. התלמידים קישטו את רחבת הכניסה לבית הספר בציורים, שלטים וסמלים שמבטאים את רצונם לראות את החטופים שבים לביתם.

כזכור, עיריית גני תקווה לוקחת חלק פעיל במאבק לשחרור החטופים כאשר רה"ע ליזי דלריצ'ה, המשמשת גם גם כיו"ר פורום ראשות הרשויות של ישראל, כינסה בסוף השבוע האחרון את כלל ראשות הערים של ישראל ויחד עם אימהות התצפיתניות הם קראו לממשלת ישראל לאשר את 'מתווה נתניהו' לשחרור כל החטופים.

ראש עיריית גני תקווה, ליזי דלריצ'ה, הביעה את תמיכתה במאבק למען השבת החטופים:

"אני גאה בנוער האכפתי והפעיל שלנו שנאבק למען שחרור כל החטופים. העיר גני תקווה תמיד הייתה סמל לסולידריות ואחדות, והיום יותר מתמיד אנו מחויבים לעמוד לצד משפחות החטופים ולדרוש את שחרורם המיידי. הנוער שלנו הוא התקווה לעתיד טוב יותר, ואני גאה לראות את המסירות והמעורבות שלהם".

בן אפיק, בוגר תיכון מית"ר, התייחס לחשיבות העצרת ואמר:

"מדובר בהפגנה משמעותית שהראתה מה באמת חשוב לאזרחים – לא 'ניצחון מוחלט' או כל סיסמה אחרת, אלא השבת אחינו ואחיותנו הביתה במהרה". דבריו של בן מצביעים על ההבנה העמוקה של הנוער לגבי הצורך הדחוף בשחרור החטופים והחטופות מעזה.

שי סולומון, בוגר נוסף מתיכון מית"ר, הוסיף:

"הנוער בגני תקווה מקבל את הכלים להפגין ולהשמיע את קולו. ההפגנה היום הייתה ההזדמנות של הנוער להביע את קולו, וזה נעשה בהצלחה. השבת החטוף האחרון היא הניצחון שלנו". דבריו של שי משקפים את התחושה החזקה בקרב בני הנוער כי יש להם כוח והשפעה במאבק למען שחרור החטופים."

נועה רכט, מנהלת תיכון מית"ר, הביעה גאווה רבה בתלמידיה ואמרה:

"אני גאה בנערים ובנערות של תיכון מית"ר על עצירת היום לטובת תמיכה במשפחות החטופים. אנחנו יוצאים לחופש הגדול אבל הם עדיין בשבי בעזה. לא שוכחים וקוראים לחזרתם במהרה". דבריה של נועה מדגישים את החשיבות של מעורבות חינוכית וחברתית בקרב התלמידים, וכן את התמיכה המוסדית במאבק למען השבת החטופים".

 

◼️ לקבוצת חדשות – בקעת אונו | יהוד מונוסון, סביון, גבעת שמואל, קריית אונו, גני תקווה, אור יהודה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות בווטסאפ – חדשות מהארץ/מהעולם/משפט/עורכי דין/פלילי לחצו כאן

■ לקבוצת חדשות בווטסאפ – מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות עיריית גני תקווה

דילוג לתוכן