מבזקים
השקעה בנוער: גבעת שמואל חנכה את בית הקבע החדש של סניף בני עקיבא בעיר רוקח ומשורר נעצרו בחשד להסתה לטרור: המשטרה חשפה פרסומים ברשתות החברתיות 9 פצועים בתאונת דרכים בבאר שבע 2 שוהים בלתי חוקיים נעצרו באתר בנייה באבו גוש הכו, תיעדו והפיצו ברשת: כתב אישום נגד חמישה קטינים בעקבות תקיפת נער בפתח תקווה תקומה וטעם איטלקי: "קפה צ'יקו" החדש במצפה שדרות נפתח כמיזם הנצחה מרגש לגיבור ישראל עיריית מודיעין מכבים רעות מסבסדת מתחם למידה לסטודנטים בתקופת המבחנים סמוטריץ׳ בניר עוז: “החלוצים כאן הם תמונת הניצחון שלנו” אחרי תקיפת הישראלים סמוך למאחז: 4 חשודים נעצרו – כך התפתחו פעולות החקירה בשטח מבצע ענק באשקלון: המשטרה והעירייה יצאו למלחמה בעבירות בחוף הדסה עין כרם בדרך להרחבה ענקית: מספר מיטות האשפוז יגדל לכ – 2,400 המהפכה בבתי הספר ברחובות: תוכנית ה־AI שמכינה את הדור הבא לעולם האמיתי איך לשכנע כל אחד? הקורס החדש שמלמד את סודות ההשפעה באור יהודה מאות משתתפים, יריד ענק והצגות ילדים: בת ים חוגגת את חודש הקריאה כנס הפנטזיה שיכבוש את פתח תקווה: אבירים, אנימה, פוקימון ומצעד קוספליי על השטיח האדום אשקלון הופכת לבירת הקיץ: מאות אירועים, אטרקציות ב־10 שקלים ופסטיבל ענק שיכבוש את העיר לא רק במגרש: "המעודדת" של ילדי קריית אונו נלחמת על תשומת הלב שלהם – מול המסכים מהפכת הביטחון באופקים: כך ישתנו הכניסות לעיר כבר מהלילה המהלך שממצב את אשדוד במרכז תעשיית האופנה בישראל בן זוגה לשעבר של ליה מלכה נאשם באיומים; החשד במעורבות ברצח עדיין נחקר

רוקח ומשורר נעצרו בחשד להסתה לטרור: המשטרה חשפה פרסומים ברשתות החברתיות

שני פלסטינים, תושבי רמאללה ודאהרייה, נעצרו בימים האחרונים בחשד לעבירות של הסתה, תמיכה בארגוני טרור ופרסום תכנים נגד מדינת ישראל ברשתות החברתיות

שני פלסטינים, תושבי רמאללה ודאהרייה, נעצרו בימים האחרונים בחשד לעבירות של הסתה, תמיכה בארגוני טרור ופרסום תכנים נגד מדינת ישראל ברשתות החברתיות. המעצרים בוצעו במסגרת פעילות משותפת של שוטרי מחוז ש"י וכוחות צה"ל מפיקוד המרכז, והחשודים הועברו לחקירת המשטרה.

במשטרה ציינו כי מחוז ש"י ופיקוד המרכז ממשיכים לפעול באופן שוטף לאיתור מסיתים ברשתות החברתיות, באמצעות ניטור ואיסוף מידע, במטרה לאתר פרסומים הקוראים לפגיעה באזרחי ישראל, מביעים תמיכה בארגוני טרור או מהללים מחבלים ומעשי טרור.

במסגרת הפעילות נעצר אתמול (ראשון) בבוקר תושב רמאללה בן 63, בפעילות משותפת של בלשי תחנת בנימין ממרחב שומרון, יחידת רוא"ה של מחוז ש"י וכוחות פיקוד המרכז. על פי החשד, האיש פרסם למעלה מ־120 פוסטים בעלי תוכן מסית, בהם התבטאויות המתייחסות לעיר דימונה ולפצצות שעלולות לפגוע בה, פרסומים המשבחים את מתקפת 7 באוקטובר 2023 וכן פוסט מחודש פברואר השנה שבו בירך את איראן על מלחמתה נגד הציונות.

במהלך חקירתו סיפר החשוד לחוקרים כי הוא משורר ומומחה למתמטיקה ולחקלאות. בתום החקירה הראשונית הוא נכלא, והחקירה בעניינו נמשכת.

בפעילות נוספת שבוצעה במהלך סוף השבוע עצרו לוחמי צה"ל רוקח פלסטיני בן 40, תושב דאהרייה, בחשד לעבירות של הסתה, הזדהות עם ארגון טרור ותמיכה בו באמצעות פרסומים ברשתות החברתיות. לאחר מעצרו הועבר לחקירה בתחנת חברון של מרחב יהודה ובסיומה נכלא.

על פי המשטרה, בין עשרות הפרסומים המיוחסים לו הופיעה תמונה מזירת פגיעת הטיל בבית שמש במהלך מבצע "שאגת הארי", שלצדה כתב: "רמאדן הוא חודש שכולו טוב, הקרבות בנפשות, בפרנסה ובתענוגות..". בנוסף, נטען כי בסוף שנת 2025 פרסם דברי שבח על בכיר חמאס אבו עוביידה, ביום שבו הודיע ארגון הטרור על חיסולו הממוקד בידי צה"ל.

◼️ חדשות מהארץ ומהעולם בווטסאפ לחצו כאן

קבוצת ערים
קטגוריות

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות המשטרה

דילוג לתוכן