בשעה 11:16 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב איילון על אישה שנפלה ממרפסת בקומה הרביעית ונבלמה במדחס מזגן בקומה השלישית בבניין מגורים ברחובות. חובשים ופראמדיקים של מד"א מעניקים במקום טיפול רפואי לאישה כבת 80 במצב בינוני שתפונה לבי"ח קפלן.
חובש רפואת חירום רכוב על אופניים חשמליים של מד"א יהודה מרקוס סיפר: "כשהגעתי למקום ראיתי את האישה לכודה בין מדחס המזגן לקיר של הבניין כשהיא בהכרה. כוחות הכיבוי חילצו את האישה והכניסו אותה דרך חלון לדירה בקומה השלישית. ביצענו בדיקות רפואיות וענקנו לה טיפול רפואיי שכלל קיבועים לקרש מיוחד במטרה לשמור על עמוד השדרה שלה. בעזרת מנוף של הכיבוי אנחנו מעבירים אותה לניידת טיפול נמרץ ונפנה אותה לבית החולים כשמצבה בינוני ויציב".
זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.












