מבזקים
נתיבות: משאית פגעה בעמוד חשמל ברחוב רבי עקיבא הרצליה: תושבים דיווחו על ריח שריפה חריף ברחבי העיר ירושלים: אפיפן הציל את חייה של ילדה בת 7 נתיבות: שלושה פועלים נפלו מגובה של כ־8 מטרים; אחד מהם במצב קשה באר שבע: ילדה בת 6 פונתה במצב בינוני לאחר שככל הנראה נעקצה בידי עקרב צהוב נס ציונה: אפיפן הציל את חייה של צעירה רגישה לאגוזים לוד: חובש איחוד הצלה הציל תינוקת בת 8 חודשים תחזית חמישי: גשם מקומי בצפון וירידה קלה בטמפרטורות מחוץ לבית הנשיא בירושלים: מאות צעירים צפויים להפגין בדרישה לממשלת אחדות מתקני משחק חדשים וגם מתחם אוכל: השינוי שמתכננים בפארק אריק איינשטיין ברמלה אושר רובע הנרקיסים בדימונה: 1,060 דירות ומלון בן 250 חדרים בדרך למרות צו הסגירה: עוד חמישה שב"חים אותרו במתחם בבית חנינא, וחלקו נהרס כמעט 10,000 דירות מתוכננות בקריית גת, אבל רק מתחם אחד מסומן בביצוע: מה קורה בשכונות הוותיקות? "גם פעם אחת היא יותר מדי": רחובות יוצאת למאבק באלימות כלפי נשים אחרי יותר משלוש שנים: הבשורה שחיכו לה תושבים בהרצליה ההנחה המטעה, השעון שסופר לאחור והחיוב המיותר: האזהרה לקראת מבצעי נובמבר חדש ברחובות: ילדים יוכלו לקבל טיפולים מורכבים בלי להגיע לבית החולים מהבמות הגדולות בעולם לביתה של רחל מאופקים: הביקור המיוחד של בוי ג'ורג' מזכרת בתיה תתכנס למרוץ לזכר יוני שמוכר, עם מסלול נגיש לכולם שרד את הקורונה ואת המלחמה, אבל עכשיו נפרד ממודיעין: הבר המוכר סגר את הדלתות

רחובות: חגיגה גדולה בחמ"ל של כולנו משפחה אחת

חגיגה גדולה בחמ"ל של כולנו משפחה אחת: הפנינג סוף הקיץ לכבוד משפחות כוחות הביטחון עם הופעה של מתן הגדול | צפו בתמונות

אירוע בלתי נשכח התקיים בחמ"ל של כולנו משפחה אחת, שכולו הוקרה למשפחות כוחות הביטחון והמגוייסים, חגיגה לכבוד סוף הקיץ. האירוע, שהיה ללא עלות, נערך ביוזמת עיריית רחובות המחלקה למורשת ישראל, פורום נשות המילואים, ובשיתוף איתן יוחננוף, מנכ"ל ובעלי רשת יוחננוף, שפינקו את המשפחות בכל טוב.

המשפחות שהגיעו נהנו ממתנפחים ענקיים, משחקי רצפה שהפכו את כל השטח לזירת כיף, ודוכני שערות סבתא, פופקורן, פירות ועוד. נוסף על כך, רשת יוחננוף דאגה להביא רכב הפתעות מלא בכל טוב, שהפך לאטרקציה בפני עצמה.

מתן הגדול ריתק ושעשע את כל המשתתפים, ילדים ומבוגרים כאחד, במופע קרקס וליצנות והפך את האירוע לחוויה בלתי נשכחת.

בסיום, כולם נפרדו עם תחושה של הכרת תודה למשפחות כוחות הביטחון והמגוייסים שמקריבים יום יום למען כולנו.

ליאת מורגן, נציגת פורום נשות המילואים סיכמה את האירוע: "אנו עשרה חודשים מתחילת המלחמה ועל המשפחות ישנו עול כבד, ישנם מגויסים שהיו בשנה הזו יותר בלחימה מאשר בבית ולכן לפני כחודש פניתי לחבר המועצה אמיתי כהן שמרגע תחילת המלחמה היה קשוב לצורכי משפחות המגויסים בעיר בכדי למצוא פתרונות ומענה לקראת סוף הקיץ ובמיוחד לאור העול הכלכלי הכבד שנוצר על המשפחות. ומיד אמיתי יחד עם צוות החמ"ל נענו והרימו הפקת סוף קיץ מלאה בכל טוב. אני רוצה להודות לכל אלו שנרתמו לראש העיר מתן דיל, לחבר המועצה אמיתי כהן, לרשת יוחננוף, לצוות החמ"ל, וכמובן, תודה גדולה לכל המתנדבות והמתנדבים של החמ"ל שעמלו ללא לאות כדי שהאירוע הזה יהיה כל כך מהנה ומוצלח".

 

צפו בתמונות:

 

◼️ לחדשות רחובות והסביבה לחצו כאן

◼️ לקבוצת חדשות מהארץ ומהעולם לחצו כאן

■ לקבוצת מלחמה בישראל חרבות ברזל לחצו כאן

◼️ לרשימת קבוצות הווטסאפ השוות שכדאי לכם להצטרף אליהן – לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: יחצ

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של רחובות

לחצו כאן
דילוג לתוכן