מבזקים
בוקר של אש בדרום: יירוטים מוצלחים מעל הנגב, מרחב לכיש, הרי יהודה והערבה כוננות גבוהה בנגב ובערבה: התרעות צפויות בדקות הקרובות בין אזעקות לחיוכים: מבצע "החוסן העירוני" בקריית אונו כבש את הרחובות קדושה, אחדות וגאווה יהודית: הכנסת ספר תורה מרגשת ב"נוה עמית" ירושלים נתניה: זינוק בהזמנות ברשת מלונות אפריקה ישראל ועד 30% הנחה "גאה בכם": המחווה המרגשת של ראש עיריית ראשון לציון לשוטרי העיר שינויים בתחבורה הציבורית: הקו האדום של הרכבת הקלה לא יפעל היום רציפות טיפולית בצל המלחמה: הנחיות משרד הבריאות להפעלת יחידות ה-IVF התעוררות בענף התיירות? זינוק בהזמנות ברשת "תיירות ניר דוד" עם הקלות פיקוד העורף חוזרים לכביש: שיעורי הנהיגה, הטסטים וקורסי החובה מתחדשים היום רגע של נשימה בתוך הממ"ד: פעילויות הפוגה לילדי יבנה עיריית רמת גן פותחת את הספריות ומפעילה מערך הפוגה דיגיטלי מכה אנושה ל'כוח קודס' בביירות: צה"ל חיסל מפקדים מרכזיים בגיס לבנון התחדשות לפסח במטבח: סולתם משיקה את סדרת NUDE המעוצבת תאונה קשה בצומת המנהרות בירושלים: שישה פצועים פונו לבתי החולים מודיעין מכבים רעות: שומרים על חוסן הילדים בצל מבצע "שאגת הארי" הלילה בצומת פלוגות: מרדף משטרתי חריג בשילוב מסוקים וכוחות גדולים מבצע "הביטחון שלך" באשדוד: מעל 1,000 משפחות כבר זכו למיגון תקין המציאות מורכבת – אבל אתם לא לבד: עיריית גבעת שמואל למען החוסן הנפשי שלכם הילדים בבית? אור יהודה לא משאירה אתכם לבד: מדריך הפעילויות המלא לממ"ד

רחמים מלול הפתיע את חניכי ניצן רחובות: הגיע להצגה "כנר על הגג" – באילת

ראש עיריית רחובות, רחמים מלול, הפתיע היום (שלישי) את חניכי "ניצן רחובות" באילת נפגש עימם במסע שופינג שערך עם רעייתו זהבה בקניון המקומי, והודיע כי יגיע אל המחזמר בו הם מככבים – "כנר על הגג".

אגב, מלול כבר צפה בהצגה שהחזון להעלותה החל כבר לפני שנה – אולם עמד בהבטחתו להגיע שוב – הפעם באילת. יצוין כי העלאת המופע צלחה הודות לשיתוף פעולה של שנים בין בית הספר קציר ב' לבין ניצן רחובות ובניצוחה של הבמאית והמפיקה, אורלי פריד. הפרימיירה נערכה בחודש מאי אשתקד וכבר אז כיבד מלול אשר תמיכתו בבוגרי ניצן ידועה מזה שנים רבות – בנוכחותו.

**

ראש העיר שוהה באילת, בוועידת איגוד התאגידים העירוניים ברשויות המקומיות בסימן "מהשראה למציאות" – לצד מבקר המדינה, שרים, מנכ"לי משרדי ממשלה, בכירי משרד המשפטים והאוצר, ראשי ערים רבים, אנשי תקשורת ובכירים מן המגזר הציבורי והפרטי.

מלול הוזמן להשתתף בפאנל בנושא "התוכניות הממשלתיות לנדל״ן", בהנחיית עופר פטרסבורג וסיפר כי ״העיר רחובות מיישמת הלכה למעשה את המדיניות הממשלתית בנושא התחדשות עירונית. שכונת קריית משה תהפוך את פניה". מלול הוסיף כי "מחירי הדיור הכפילו את עצמם בעשור האחרון ברחובות". בנוסף קרא לגורמי הממשלה לשנות את האסטרטגיה. לדבריו, "ההיצע באזורי הביקוש קטן, התחלות הבניה באזורי הביקוש קטנו ולכן החזון שלכם צריך להיות התחדשות עירונית באזורי ביקוש כמו רחובות ובמקומות נוספים שיש בהם ביקוש – ולא רק בפריפריה. תכניסו את היד לכיס ותעודדו ראשי ערים שרוצים לבנות אצלם".

כמו כן פנה מעל גבי הבמה למשרד האוצר ולמשרד השיכון וביקש: "תקדישו משאבים לאיזון כלכלי לרשויות בהסכמי הגג, ותמצאו פתרונות לכך שהעומס לא ייפול על הרשויות המקומיות".

דילוג לתוכן