מבזקים
הרצליה: תושבים דיווחו על ריח שריפה חריף ברחבי העיר ירושלים: אפיפן הציל את חייה של ילדה בת 7 נתיבות: שלושה פועלים נפלו מגובה של כ־8 מטרים; אחד מהם במצב קשה באר שבע: ילדה בת 6 פונתה במצב בינוני לאחר שככל הנראה נעקצה בידי עקרב צהוב נס ציונה: אפיפן הציל את חייה של צעירה רגישה לאגוזים לוד: חובש איחוד הצלה הציל תינוקת בת 8 חודשים תחזית חמישי: גשם מקומי בצפון וירידה קלה בטמפרטורות מחוץ לבית הנשיא בירושלים: מאות צעירים צפויים להפגין בדרישה לממשלת אחדות מתקני משחק חדשים וגם מתחם אוכל: השינוי שמתכננים בפארק אריק איינשטיין ברמלה אושר רובע הנרקיסים בדימונה: 1,060 דירות ומלון בן 250 חדרים בדרך למרות צו הסגירה: עוד חמישה שב"חים אותרו במתחם בבית חנינא, וחלקו נהרס כמעט 10,000 דירות מתוכננות בקריית גת, אבל רק מתחם אחד מסומן בביצוע: מה קורה בשכונות הוותיקות? "גם פעם אחת היא יותר מדי": רחובות יוצאת למאבק באלימות כלפי נשים אחרי יותר משלוש שנים: הבשורה שחיכו לה תושבים בהרצליה ההנחה המטעה, השעון שסופר לאחור והחיוב המיותר: האזהרה לקראת מבצעי נובמבר חדש ברחובות: ילדים יוכלו לקבל טיפולים מורכבים בלי להגיע לבית החולים מהבמות הגדולות בעולם לביתה של רחל מאופקים: הביקור המיוחד של בוי ג'ורג' מזכרת בתיה תתכנס למרוץ לזכר יוני שמוכר, עם מסלול נגיש לכולם שרד את הקורונה ואת המלחמה, אבל עכשיו נפרד ממודיעין: הבר המוכר סגר את הדלתות כיוון M16 לעבר אביו, סבתו וילדים וירה בשטח בית ספר: בן 18 מרהט נאשם

רמלה בראש רשימת הערים המקדמות בטיחות בדרכים לשנת 2024

רמלה זכתה להכרה מיוחדת בקטגוריית הערים עד 100,000 תושבים, הודות לפעילותה הענפה בתחום שיפור התשתיות, הגברת המודעות והפעלת תוכניות חינוכיות ייחודיות.

איזו בשורה: ראש העיר רמלה מיכאל וידל התבשר היום [שלישי] כי העירייה, בראשותו, נבחרה על ידי משרד התחבורה לאחת מהרשויות המובילות בישראל בקידום בטיחות בדרכים לשנת 2024.

הבחירה התבססה על תהליך דירוג שערכה הרשות הלאומית לבטיחות בדרכים בקרב 30 הערים הגדולות במדינה. רמלה זכתה להכרה מיוחדת בקטגוריית הערים עד 100,000 תושבים, הודות לפעילותה הענפה בתחום שיפור התשתיות, הגברת המודעות והפעלת תוכניות חינוכיות ייחודיות.

הדירוג, שנערך על בסיס קריטריונים מקצועיים, בחן בין היתר את מידת יישום פרויקטים עירוניים להגברת בטיחות, תכנון תחבורתי, התאמת תשתיות לצרכים משתנים של משתמשי הדרך, והשקעה בהסברה וחינוך בבתי הספר ובקהילה.

בטקס חגיגי שיתקיים בקרוב במעמד שרת התחבורה, תקבל עיריית רמלה אות הצטיינות על הישגיה המרשימים. הישג זה מצביע על מחויבות העירייה לתושבי העיר ולשמירה על ביטחונם בדרכים.

ראש העיר רמלה, מיכאל וידל, ציין בגאווה: “רמלה מובילה את הדרך בכל הנוגע לבטיחות בדרכים, ואני גאה בעשייה הרבה של צוותי העירייה בשיתוף פעולה עם התושבים. העיר שלנו ממשיכה להוות מודל לחיקוי לערים אחרות בישראל, ואנו נמשיך לקדם פתרונות בטיחותיים חדשניים למען תושבינו.”

אבי גורן, מנהל מטה הבטיחות בדרכים בעיריית רמלה, הוסיף: “התוצאה המחמיאה הזו משקפת את ההשקעה הרבה שהעירייה מבצעת לאורך השנים. בזכות שיתופי פעולה עם גופים ממשלתיים וקהילתיים, הצלחנו להטמיע שינוי משמעותי שמשפיע על איכות החיים בעיר.”

בתוך כך יצויין כי רמלה מציבה סטנדרטים גבוהים ומוכיחה כי גם ערים בינוניות בגודלן יכולות להוביל בתחומים משמעותיים ובכך לתרום לרווחת תושביהן.

◼️ הצטרפו לחדשות רמלה והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: דוברות עיריית רמלה

להצטרפות לקבוצה בוואצפ של רמלה

לחצו כאן
דילוג לתוכן