מבזקים
הותר לפרסום שמו של חלל צה"ל שנפל בקרב בלבנון: סמל אביעד אלחנן וולנסקי פיקוד העורף: מדיניות ההתגוננות הנוכחית הוארכה עד מוצאי שבת נס בתל אביב: חובש איחוד הצלה הזריק אפיפן והציל את חייו של גבר שפיתח אלרגיה חריפה סגירת מעגל בשכם: לוחמי הימ״מ עצרו מחבל חמאס שהסתתר מאז 2008 דרמה בערבה: כוחות גדולים פועלים לחילוץ 12 עובדים זרים שנסחפו בשיטפון עדכון חסימות בדרום: כבישים 40 ו-31 נפתחו; כביש 90 וגשר צאלים עדיין סגורים טרגדיה בנהריה: רוכב אופניים נהרג מפגיעה ישירה; עשרות נפגעים בזירה פתח תקווה: רוכב קורקינט חשמלי נפצע בתאונה עצמית ברחוב ארלוזרוב רגע של שחרור: סדנאות היפ-הופ לילדי גן יבנה במרחבים מוגנים מתרחבת הלחימה בצפון: אוגדה 162 נכנסה לדרום לבנון חוזרים לשלם: האכיפה בכחול-לבן בתל אביב מתחדשת רחפן עמוס אקדחים והימלטות דרמטית: כתב אישום נגד שני צעירים מהדרום בין אזעקה לאפיית מצות: כך נערכים בירושלים לפסח אילת בכוננות שיא לקראת פסח: חופים נסגרים, הגבלות התקהלות והיערכות רחבה בת-ים לקראת פסח: פינוי אשפה מוגבר ואיסור על הוצאת גזם גם בין אזעקות: כך תל אביב שומרת על התרבות חיה – ומגייסת אמנים לחירום קריית אונו: פיקוד העורף מסביר את פערי ההתרעות – "מערכת חכמה שמתעדכנת בזמן אמת" הממשלה מתקנת את מתווה הסיוע: יותר כסף לרשויות שנפגעו במבצע 41 עצורים ו־30 כלי נשק: מבצע נרחב נגד הפשיעה ברמלה ולוד אופקים: חשוד בסחר בקוקאין נעצר בכניסה לעיר בפעילות סמויה

רמלה: מפגש הסברה לדיירי מתחם בן גוריון – יהודה שטיין לקראת שלב ההריסה בפרויקט ההתחדשות

רוב הדיירים כבר פונו, היזמית “הכשרת היישוב” מתכוננת לטקס ההריסה הצפוי בינואר, והעירייה מלווה את התושבים בכל שלבי המעבר

רמלה: מפגש הסברה לדיירי מתחם בן גוריון-יהודה שטיין 5–7. רוב הדיירים כבר פונו, המתחם מתקדם לשלב הבא בפרויקט

עיריית רמלה, אגף שירות לתושב ומנהלת ההתחדשות העירונית קיימו אמש (30.11) מפגש מקיף לבעלי הדירות במתחם בן גוריון -יהודה שטיין 5–7, אליו הגיעו רוב בעלי הדירות מתוך 48 הדיירים המשתתפים בשלב זה של הפרויקט. המפגש נערך במסגרת המשך ההיערכות לקראת השלבים המתקדמים של ההתחדשות העירונית, לאחר שרוב הדירות כבר פונו ונאטמו על פי התוכנית.

במהלך המפגש יכלו הדיירים להסדיר נושאים מול נציגי תאגיד המים, חברת החשמל, אגף הארנונה, אגף הרווחה והשירותים החברתיים, מנהלת ההתחדשות העירונית ונציגי היזם – “הכשרת היישוב״. בנוסף הוצגו עדכונים מקצועיים מטעם צוות הליווי לדיירים ונדונו ההכנות לקראת תחילת עבודות הביצוע.

ראש העיר, מיכאל וידל, הדגיש את מחויבות העירייה לתושבי המתחם ואמר כי “הדיירים לא עוברים את התהליך הזה לבד. כל אגפי העירייה עומדים לצידם, מלווים, מסבירים, ונותנים ביטחון מלא בכל שלב. זהו פרויקט של אנשים, של בתים ושל עתיד – ואנו מחויבים להצלחתו.”
וידל הוסיף כי הוא מברך על הליווי המקצועי שמעניקה “הכשרת היישוב” לדיירים, ועל בחירתה בקבלן הביצוע המוביל במשק, סולל בונה שיבצע את העבודות בפועל.

דניאל נמרודי, מנכ”ל “הישוב החדש” – הכשרת היישוב, ציין את שיתוף הפעולה ההדוק עם העירייה ומנהלת ההתחדשות העירונית: “רוב הדירות כבר פונו ונאטמו בהתאם לתכנון. העבודה המשותפת עם העירייה מאפשרת התקדמות מדויקת, מסודרת ואחראית לטובת הדיירים והקהילה.”
נמרודי הוסיף כי בחודש ינואר צפוי להתקיים טקס הריסה רשמי ומרגש, שיסמן את המעבר משלב הפינוי לשלב הביצוע.

שמואל בן-מרדכי, משנה לראש העיר והממונה על תחום ההתחדשות העירונית: “אנחנו רואים בדיירים שותפים מלאים לתהליך, ואחריותנו היא לוודא שהם מקבלים ליווי מקצועי, מענה אישי וביטחון לאורך כל הדרך. ההתחדשות העירונית במתחם בן גוריון היא צעד משמעותי ברמלה בבניית אמון ועתיד טוב יותר לתושבים.”

צילום: דוברות רמלה

דילוג לתוכן