מבזקים
יבנה מצדיעה למילואימניקים: שלטי חוצות וערב הוקרה למשפחות שנושאות בנטל אשקלון צעדה עם ידידי ישראל: מצעד העמים התקיים בעיר אשקלון מגבירה אכיפה: טרקטורונים וכלים חשמליים על הכוונת בת ים לפני שנת ה – 100: תלמידי כיתות ט׳ הציגו פתרונות לעיר של המחר אופקים פותחת דלת להייטק: מחזור נוסף בקורס QA יצא לדרך אשקלון: שיקום חוף בר כוכבא נכנס לשלב חדש גבעתיים חוגגת גאווה: עשרות אירועים, כנס הורות גאה ופעילויות למשפחות ישיבה תיכונית חדשה תיפתח בכפר תפוח מפכ״ל המשטרה באילת: “מרחב ייחודי שאין דומה לו בישראל” מחדל המים בערבה: פעילות תחזוקה לקידוחים בירדן בוטלה ברגע האחרון אשקלון ונתיבות מסירות חסם בנייה: מקורות תקבל אחריות על מכוני טיהור השפכים ויכוח בין נערים הסתיים בתקיפה קשה בחניית מסעדה בשפלה אור יהודה עולה ליגה: שתי קבוצות הנערים העפילו לליגה הארצית פיצוץ רכב באיילון סמוך למחלף חולון: נקבע מותו של אדם אושרו אלפי יחידות דיור בגבעות יהודה ושומרון, בהר ברכה ובקריית ארבע כביש 20 סמוך למחלף חולון: רכב התפוצץ, אדם במצב אנוש בית שמש בונה את שנת הלימודים הבאה: 230 כיתות חדשות בדרך רחובות: הכיכר ברחוב ענטין תיחסם הערב עד 1:00 בלילה גאווה לנמל אשדוד: שני עובדים זכו בפרסי העובד המצטיין ירושלים: כלב נגוע בכלבת אותר בעיר העתיקה – מי שבא עמו במגע מתבקש להיבדק

רמת גן ניצחה: בית המשפט דחה את עתירת אייל גולן נגד העירייה

ראש העיר כרמל שאמה הכהן מגיב לניצחון המשפטי: "ספינים ושקרים לא ניתן למכור לשופט מנוסה. העירייה פועלת באחריות למען התושבים והסדר הציבורי."

דרמה משפטית בין עיריית רמת גן לזמר אייל גולן הגיעה לסיומה, כאשר בית המשפט המחוזי דחה את עתירתו של גולן נגד העירייה. כך הודיע הבוקר (ראשון) ראש עיריית רמת גן, כרמל שאמה הכהן, שהכריז על "ניצחון הצדק" מול מי שכינה "ספינים ושקרים" שהופצו סביב הפרשה.

"איך קרה שניצחנו? אחרי שכולם פימפמו לכם שנפסיד? פשוט ספינים ושקרים שניתן למכור לכתבים מטעם ובמדיה החברתית לא ניתן למכור לשופט מחוזי מנוסה", כתב שאמה הכהן בתגובה לפסק הדין. לדבריו, מדובר בזמר שנמצא ב"קרב על שמו הטוב ועל עשרות מיליוני ש"ח", המגובה ב"מערכת יח"צ מתוקתקת", וזאת מול עירייה שכל משאביה מוקדשים כעת לטיפול באלפי המפונים ושיקום שלוש זירות הרס אדירות בעיר.

ראש העיר הבהיר כי גם לעירייה וגם להתאחדות הכדורגל (הגוף הרלוונטי לאצטדיון) יש אינטרס משותף בקיום הופעות ענק, שכן מדובר בפעילות רווחית ומבורכת. עם זאת, הוא הדגיש את ההבדל העצום באחריות: "ההתאחדות אחראית רק למה שקורה בתוך האצטדיון. העירייה אחראית על הרבה שמעבר: השכונות, הנהגים, העסקים, איכות החיים והסדר הציבורי."

שאמה הכהן התייחס למצוקתו של אייל גולן עקב ביטול הופעותיו בבלומפילד, וציין כי "נוח היה לו להציג את עצמו כקורבן אפליה". הוא הדגיש כי העירייה אינה עוסקת בהתגוששות הזו, אלא מתרכזת במשימותיה העיקריות: "לשקם את העיר ולנהל אותה באחריות".

לסיכום דבריו, הבהיר ראש העיר את עמדת העירייה לגבי עתיד אירועי הענק באצטדיון רמת גן: "רוצים הופעות ענק באצטדיון רמת גן? גם אנחנו! אבל קודם כל – אחריות. סדר. שקיפות. וכמובן – אמת."


◼️ חדשות רחובות והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

◼️ חדשות רמת גן, גבעתיים והסביבה בווטסאפ לחצו כאן

◼️ חדשות ברנז'ה, רכילות, בידור, טלוויזיה, מוסיקה בווטסאפ לחצו כאן

קטגוריות
קבוצת ערים

זכויות יוצרים: המערכת משקיעה מאמצים רבים באיתור בעלי זכויות היוצרים בתכנים המופצים ברבים. במידה ופורסמה מדיה שבעליה אינו ידוע, השימוש נעשה לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות, ניתן לפנות אלינו לצורך הוספת קרדיט או הסרת התוכן.

צילום: טל עבודי

דילוג לתוכן